Τροχαίο με ΙΧ και τρακτέρ στην ΕΟ Τρίπολης - Σπάρτης

Τροχαίο με ΙΧ και τρακτέρ στην ΕΟ Τρίπολης - Σπάρτης

Ιούλιος 23, 2019 - 13:40
11 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Δευτέρα 22 Ιουλίου το βράδυ 20:05 όταν συγκρούστηκαν ένα ΙΧ όχημα και ένας γεωργικός ελκυστήρας οδηγοί των οποίων ήταν δύο ηλικιωμένοι 74 και 88 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας στο 4,5 χμλ της παλαιάς εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης υπήρξε σύγκρουση με ελαφρύ τραυματισμό. Ο οδηγός του ΙΧ ηλικίας 74 ετών συγκρούστηκε με τρακτέρ το οποίο οδηγούσε άνδρας ηλικίας 88 ετών.

Όπως μας ενημέρωσε αυτόπτης μάρτυρας  το ΙΧ ερχόταν από τον δρόμο της Σπάρτης για Τρίπολη και έπεσε πάνω σε ένα τρακτέρ. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες ατόμων που βρέθηκαν στο σημείο το ΙΧ χτύπησε το τρακτέρ και αυτό αναποδογύρισε και έσπασε ο μπροστινό άξονας.

Πάντως και οι δύο οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους.

Φωτογραφία αρχείου από την  eurokinissi

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Εύγε στην Τροχαία Τρίπολης που επιτηρεί συστηματικά την περιοχή κι έχουν το φόβο της οι παράνομοι.

Όσο δεν τους παίρνουν το δίπλωμα σ' αυτή την ηλικία, τέτοια και χειρότερα θα γίνονται. Μόνο στη μπανανία αφήνουν να οδηγούν άνθρωποι ηλικιωμένοι, με μειωμένη όραση, μειωμένη ακοή και ανύπαρκτα αντανακλαστικά κι όποιον πάρει ο χάρος! Τι δουλειά είχε να οδηγεί τρακτέρ 88 χρονών ###γερος; Οικογένεια δεν έχει να τον μαζέψει; Ας το κάνει όσο είναι νωρίς, προτού τον μαζέψει με το κουταλάκι ή προτού πάρει στο λαιμό του 'κανα χριστιανό! ΕΛΕΟΣ!!!

σιγα ρε οδηγαρες.....σιγουρα τα γεροντια εχουν περισσοτερα χιλιομετρα απο εσας.... μη λετε μεγαλα λογια...

δεν θα έπρεπε να γράφεται οδηγός 74 και 88 χρονών, αλλά ο "Χάρος " μεταμορφωμένος σε γέρο 74 και 88 χρονών!

Τα γερόντια τραυματίστηκαν, δε σκοτώθηκαν και είναι λογικό αφού πάνε σιγούλια σιγούλια. Αυτοί που σκοτώνονται και πέρνουν και άλλους μαζί τους είναι οι κάγκουρες με τα γκαζοτενεκέδια. Αφήστε λοιπόν εμάς με τα μαγκούρια και πιάστε τα καγκούρια (πάει και με τα αγγούρια). Μήπως σωθεί κανά παιδάκι και καμιά οικογένεια.

Τα τρακτέρ κίνδυνος-θάνατος! Κυκλοφορούν νύχτα χωρίς φώτα μπρος-πίσω! Βγαίνουν από αγροτικούς δρόμους χωρίς καν ελεγχο! Πριν λίγες μέρες παρ ολίγον να ημουν θύμα μιας τέτοιας κατάστασης στον επαρχιακλό δρόμο παλαιας εθνικής Τριπολης-Αργους με Παρθένι! Με εσωσε η εμπειρία μου και η τύχη......Ας υπάρξει και σ αυτον τον δρόμο κάποιος ελεγχος για τον φόβο ντε!.

@23:48 Τι είπες τώρα ρε τιτανομέγιστε φωστήρα της ανθρωπότητας; Δεν έχει σημασία η ηλικία των οδηγών, ε; Σαν να λέμε το ίδιο θα αντιδράσει στο δρόμο ένας 25χρονος οδηγός και το ίδιο ένας 80χρονος, ε; Π΄λι έγραψες ρε φιλόσοφε! Άτομα άνω των 70 δεν έπρεπε να έχουν καν δίπλωμα. Το έγραψε κι ένας σχολιαστής πιο πάνω. Σε ανεπτυγμένες και συνειδητοποιημένες χώρες, το δίπλωμα αφαιρείται σε άτομα μεγάλης ηλικίας, για να μην υπάρχουν τέτοια περιστατικά. Θέλει πολύ το τρύπιο μυαλό σου να το καταλάβει;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.