Έφθασε στο Άπελντοορν ο Αστέρας, θερμή υποδοχή από τους Ολλανδούς (pic)

Έφθασε στο Άπελντοορν ο Αστέρας, θερμή υποδοχή από τους Ολλανδούς (pic)

Ιούλιος 21, 2019 - 17:53
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται επί Ολλανδικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο Άπελντοορν για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της εφετινής του προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η αρκαδική ομάδα κατά την άφιξη της στο ξενοδοχείο έτυχε θερμής υποδοχής από τους υπεύθυνους του Bilderberg Hotel De Keizerskroon όπου και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες.

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

16:39 Δεν θέλω να μου αγχώνεσαι μικρέ μου βλάχο. Οι Ολλανδοί μια χαρά θα ασχοληθούν με τον Αστέρα. Με κάτι μ@λ@κες σαν και σένα έχουν το πρόβλημα. Δεν τους μπορούν καθόλου, ένα πράγμα. Τι περίεργο, ε;

Ε ρε έτσι και ξεκινήσει το πρωτάθλημα με var τι συγκοπές θα πάθετε γαυρακια , που δεν θα μπορείτε να πάρετε νίκες με πέναλτυ

Γραφικέ έφηβε βάλε μυαλό δεν προχωράει έτσι η ζωή !Βρες κάτι στην ζωή σου μια δουλίτσα μια κοπελίτσα γιατί σε βλέπω να είσαι σε ένα pc μπροστά με μανιοκατάθλιψη !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.