Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ένας χώρος αναδημιουργείται

Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ένας χώρος αναδημιουργείται

Ιούλιος 22, 2019 - 16:30
4 σχόλια

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής και ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Καθηγητής Πέτρος Τομάρας σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τη μεταβίβαση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Προαύλιο Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος
18.00
 


4 Σχόλια

Τι χρήση ακριβώς θα κάνει το πανεπιστήμιο σε αυτό το κτήριο; Αφού το πανεπιστήμιο βρίσκεται στην πόλη, σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση. Μελέτη υπάρχει; Πόσο θα κοστίσει; Αυτό είναι ένα παμπάλαιο, ακατάλληλο κτήριο που κανονικά θέλει κατεδάφιση γιατί είναι στην εξοχή εκτεθειμένο στις φθορές του καιρού, μέσα στην υγρασία. Δεν έχει συντηρηθεί ποτέ.

Μα καλά ο συριζας δεν ήταν που υποβαθμιζε το πανεπιστήμιο στην Τρίπολη; ή μήπως είναι κι αυτό έργο του Πτικουλη οπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ;

Γιατί είναι αναβάθμιση; Πώς θα φτιαχτεί - αν ποτέ φτιαχτεί - αυτό το κτήριο για να χρησιμοποιηθεί; Γιατί δεν ενισχύεται η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου εκεί που βρίσκονται και τα υπόλοιπα κτήρια; Τα σχέδια υπάρχουν από την εποχή της Διοικούσας. Δεν είναι καλύτερα να επεκταθεί εκεί η Πανεπιστημιούπολη; Μέσα στην πόλη σχεδόν... Ή μήπως θέλουν να το διώξουν τελείως από εκεί; Πώς θα υπάρχει πρόσβαση στο Ψυχιατρείο; Ασφάλεια;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.