Θεοδωρακόπουλος: Το μεγάλο λάθος της Διοίκησης Παυλή ήταν ...

Θεοδωρακόπουλος: Το μεγάλο λάθος της Διοίκησης Παυλή ήταν ...

Ιούλιος 19, 2019 - 13:00
9 σχόλια

Το μεγάλο λάθος της Διοίκησης Παυλή, αναφέρει σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ήταν ότι δεν ασχολήθηκε με την επικοινωνία και ο κόσμος δεν γνώριζε.

"Για το συγκεκριμένο μηχάνημα (δείτε ΕΔΩ)  λοιδορηθήκαμε στα Δημοτικά Συμβούλια, ότι είναι επιστημονικής φαντασίας.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα, εκτός των άλλων, είναι ικανό χειμώνα - καλοκαίρι να φτιάχνει πίσσα χωρίς να εξαρτάται από τα εργοστάσια που την παράγουν και να της επουλώνει άμεσα. Είναι το πρώτο μηχάνημα που ήρθε στην Χώρα μας και γι αυτό τον λόγο πήραν πολύ χρόνο οι αδειοδοτήσεις καθώς δεν υπήρχε "περπατημένη".

Επειδή ποτέ δεν είπαμε ψέματα στους Τριπολίτες... η δουλειά που έγινε σε αυτή την Διοίκηση, είναι παρακαταθήκη για την πόλη. Όσα ακολουθούν και θα γίνουν στην πόλη, θα δικαιώνει συνεχώς την προσπάθεια μας. Εύχομαι ολόψυχα η νέα Διοίκηση, να το αξιοποιήσει στο έπακρο, τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρεια του Δήμου, καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών.

Προσωπικά, δεν με νοιάζει η καρέκλα και το απέδειξα, αλλά με νοιάζει να ξέρει ο κόσμος ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο σε μια περίοδο κρίσης και αλλαγών για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό (με τα όποια λάθη που σίγουρα έγιναν)"

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Επειδή ποτέ δεν είπατε ψέμματα στους Τριπολίτες, γι' αυτό στις εκλογές σας έριξαν μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα και σας έστειλαν από κει πού'ρθατε, ως τη χειρότερη και πιο ανίκανη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ, σε πανελλαδικό επίπεδο. Και μιας και θες να μιλήσουμε για ψέμματα, μ' εκείνους τους 80 δρόμους που θα ασφαλτόστρωνε ο αρχηγός σου τι έγινε κ. Θεοδωρακόπουλε; Από την Αυστραλία με τα πόδια έρχεται η άσφλατος και αργεί; Το ότι εσύ διέβλεψες το ναυάγιο της παράταξής σου και λάκισες την τελευταία στιγμή με το φιλαράκο σου τον MVP δεν σας κάνει λιγότερο υπεύθυνους για τα μαύρα χάλια του δήμου..

Για πάντα αμετανόητος ! Την καταστροφή και την κατάντια της πόλης την προκάλεσε ο φουφουτος! Κάτσε τώρα σπίτι σου και μην σχολιάζεις το δρώμενα γιατί πλέον σου αφαίρεσαν τον δημόσιο λόγο οι Τριπολίτες! Ποιος νόμιζες ότι ήσουν Γιωργακι;

Ωωωωω! Βγήκε ο τιτανοτεράστιος πολιτικός αναλυτής να σχολιάσει κατόπιν εορτής γιατί η παράταξή του έφαγε φτύσιμο στις εκλογές από τους τριπολιτσιώτες. Το ότι ο Παυλής δεν ασχολήθηκε με την επικοινωνία, μετά από 5 χρόνια παντελούς απραξίας το κατάλαβε η προεδράρα. όσο ήταν στο τιμόνι του δήμου, όλα καλά. Μετά την κλωτσιά τα θυμήθηκαν όλα. Κι εσύ πού ήσουνα ρε παλικάρι 5 χρόνια; Γιατί δεν έβγαινες να σχολιάσεις τα κακώς κείμενα στη διάρκεια της θητείας σας; Κοκοκοοκκοκοκοκοκοκο

Τι είπες Γιώργο; ότι η διοίκηση Παυλή δεν ασχολήθηκε με την επικοινωνία; Ο Πάρης το ξέρει;

Και εσυ που ασχολήθηκες με την επικοινωνία για το προγραμμα «την βάψαμε» στους εξωτερικούς τοίχους του Δακ τι έκανες ρε φίλε; Τίποτα!!!!!!!!!!!

Ακούστε τι είχε πει στα τοπικά ΜΜΕ ο τεως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλος τον Μάιο 2017 ο μεγάλος επικοινωνιολόγος του Παυλή. https://ioniantv.gr/video/tripoli-me-gkrafiti-tha-ntythi-to-dimotiko-athlitiko-kentro/

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.