Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες

Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες

Ιούλιος 18, 2019 - 08:47
4 σχόλια

Ματαιώνεται στο παρόν στάδιο η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας ταυτοτήτων και λοιπών εγγράφων ασφαλείας, προκειμένου ο σχετικός διαγωνισμός να επαναπροκηρυχθεί με νέες προδιαγραφές, ώστε τα νέα έντυπα ταυτότητας να περιλαμβάνουν πέραν των στοιχείων ταυτότητας και όλα τα αναγκαία στοιχεία για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Με τη νέα αυτή ηλεκτρονική «κάρτα του πολίτη» η επικοινωνία και οι συναλλαγές με το δημόσιο, τις εθνικές και διεθνείς κρατικές Αρχές θα απλοποιηθούν σημαντικά. Οι πολίτες θα απολαμβάνουν, λόγω διαλειτουργικότητας, ασφαλείς, φιλικές και αξιόπιστες υπηρεσίες χωρίς περιττές, γραφειοκρατικές και χρονοβόρες διαδικασίες.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Κλασσική ΝΔ. Να βολέψει τους δικούς της και να καθυστερεί και άλλο την τεχνολογική προσαρμογή του Κράτους.

Σιγά την τεχνολογική προσαρμογή. Γι' αυτό πούλησαν τους Ελληνικούς δορυφόρους στους Άραβες;; Δεν θέλουμε τις νέες νεοταξίτικες ταυτότητες. Όπως βλέπεις ο Θεός της Ελλάδος φροντίζει γι' αυτό.

Όποιοι γουστάρουν ''τεχνολογική προσαρμογή'' ας φορέσουν ενώτια ταυτοποίησης με RF για να κάνουν και τις αγορές τους. Για γέλια είσαστε ρε αμερικανολάγνοι νεοταξίτες. Εμείς δεν γουστάρουμε νέες ταυτότητες. Μας κάνουν οι παλιές με το θρήσκευμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.