Πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες στην στέγη του ΔΑΚ Τρίπολης;

Πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες στην στέγη του ΔΑΚ Τρίπολης;

Ιούλιος 18, 2019 - 11:30
18 σχόλια

Στον «πιλότο» φαίνεται να έχουν μπει οι εργασίες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης αφού ακόμα και στα μέσα του καλοκαιριού οι εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα με τους αθλητές να ανησυχούν για την εξέλιξη των έργων.

 Να υπενθυμίσουμε ότι η προγραμματική σύμβαση του έργου για την αντικατάσταση της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης,  υπογράφηκε περίπου έναν χρόνο νωρίτερα, στις 10 Οκτωβρίου του 2018, και το έργο είναι προϋπολογισμού 170.000,00 ευρώ με τα χρήματα να δίνονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Όπως μας είχε ενημερώσει ο κ. Καραλής πρόεδρος του ΝΠΔΔ στις αρχές Ιουνίου για να ξεκινήσει το έργο υπολείπεται μία μόνο υπογραφή μηχανικού και έπειτα θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο που έχει ανακηρυχθεί.

Έτσι αν όλα είχαν κυλούσαν ομαλά, στις αρχές Σεπτεμβρίου οι εργασίες στη στέγη θα είχαν ολοκληρωθεί αφού η σύμβαση αναφέρει ότι σε 2 μήνες από όταν αναλάβει ο ανάδοχος το έργο θα πρέπει να παραδοθεί.

Τώρα στις 18 Ιουλίου το κλειστό του μπάσκετ όπου θα γίνονταν οι εργασίες στην στέγη είναι ανοιχτό και ο εργολάβος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις εργασίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο οι εργασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί καθώς οι Σύλλογοι ξεκινούν τις αθλητικές δραστηριότητες τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ΝΠΔΔ εχει παραχωρήσει εδω και αρκετούς μήνες την αρμοδιότητα της ολοκλήρωσης του έργου στον δήμο Τρίπολης όπως επισης και όλες τις υπόλοιπες εργασίες όπως ταρτάν και κολυμβητήριο με απόφαση του και την έγκριση του απο το δημοτικό συμβούλιο για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες γρηγορότερα.


18 Σχόλια

Ο Καραλής και πέρσι τέτοια εποχή έλεγε ότι τον Οκτώβριο (του 2018) θα είχε ολοκληρωθεί το έργο. Πλήρης αξιοπιστία!

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν, όπως και τα όποια άλλα έργα, όταν ξεβρωμίσει οριστικά η παρούσα δημοτική παρωδία...εεε...αρχή, ήθελα να πω. Μόνο έτσι θα δούμε άσπρη μέρα και θα αρχίσει να ανασαίνει και πάλι ο δήμος, απελευθερωμένος πλέον από τους ** ψεύτες..

Καραλης ακουει; Παυλης ακουει; Θα απαντησει κανεις σας; Ή απλα η φωτο με το βασιλειαδη θα μας μεινει;

και γιατι να ξεκινησει δλδ το κλειστο? ας φτιαξουν τη κερκιδα στα σταδιο και απο κατω τα βαρη κλπ,ας βαλουν καμια σαουνα για τους αθλητες,ας φτιαξουν το κολυμβητηριο πιο συγχρονο και βλεπουμε μετα

Ρε θα πεσει και θα μας πλακωσει..καταλαβαινετε!!!!ειναι εκει απο το 1979!!!!!! 40 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Ο νέος δήμαρχος θα πάρει θέση ;;;;;;; Ο πρόεδρος της ΕΞΑΣΚΕΝΟΠ ;;;;;;; Που πήγαν όλοι ;;;;;

17:32 Και γιατί να τα φτιάξουν όλα αυτά; Για να πηγαίνουν κάτι όρθια ταγάρια σαν και σένα που δεν ξέρουν ούτε το όνομά τους να γράψουν σωστά;

@ΜΑΓΚΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 09:36 Ο νέος δήμαρχος δεν έχει καμία δουλειά να πάρει θέση, από τη στιγμή που δεν είναι αυτός ο δήμαρχος και αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα στις 2 Σεπτεμβρίου. Και να πάρει θέση, τι έγινε; Ο περιφερόμενος θίασος του Παυλή πρέπει να πάρει θέση, που είναι δημοτική αρχή μέχρι 31 Αυγούστου και φαίνεται ότι το έχουν ξεχάσει. Αυτούς να πας να ρωτήσεις και επίσης να τους ρωτήσεις για ποιο λόγο έχουν εξαφανιστεί από το δήμο από τις εκλογές και μετά

Προπονηση στο κλειστο κανουν ολοι ανωνυμη λουγκρα.βολλευ μπασκετ στιβος ποδοσφαιρο.ΟΛΟΙ!!!!Που εκανε προπονηση με τα χιονια παναρκαδικος και αστερας..οι κυριες το πρωι που κανουν γυμναστικη που..ξερεις;;

13.15 εγω δε θελω να φτιαξουν το κλειστο,θελω ολα τα αλλα,δλδ θα ριξουν ενα σκασμο λεφτα για να μπαινουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ μεσα,μιλαμε για 50-100 ατομα δλδ ? εεε οχι

πολιτης πως το ειπες αυτο? μπαινουν ολοι μεσα? εγω εχω δει με τα ματια μου την αιθουσα βαρων κλειδωμενη απο ομαδα μπασκετ,και να μη μπορεις να μπεις ατομικα,να κανουν προπονησεις ομαδες και να εχουν κλεισει τη πορτα που μπαινεις μεσα στο παρκε ,και μου λες οτι μπαινουν ολοι μεσα? πραγματα που τα ξερουν ολοι οσοι πανε ΔΑΚ,το αλλο με τον τοτο το ξερεις?

Το χαρτι που λεει οτι στην αιθουσα αυτη πρεπει να μπεις με γυμναστη δεν το εχουν δει τα ματια σου!!!! Η αιθουσα κλειδωνετε γιατι δεν εχει playmobile για να παιξεις..... λυπαμαι πολυ!!!

πολιτης πως το ειπες αυτο? στην αρχη γραφεις μπαινουν ΟΛΟΙ μεσα,και τωρα γραφεις θελω γυμναστη για να μπω? ενταξει καταλαβε ο κοσμος,οχι εγω που παω κατω,αλλα και αυτοι που πανε στο ταρταν να τρεξουν κλπ,το κλειστο ειναι "κλειστο λομπι" για οσους εχουν τα κονε το γνωστο γυμναστη κλπ, οχι ρε να μη το φτιαξουν,να φτιαξουν αυτα που παει ο απλος κοσμος κατα προτεραιοτητα και μετα αν μεινει χρημα το κλειστο,σουργελο

Για τον λεγόμενο θίασο ήσουν κι εσύ υπεύθυνος. Τον ψήφισες κι εσύ κι εγώ όπως και τόσοι άλλοι. Τώρα αν δεν σου αρέσει πρόβλημά σου!

23:31 Να με συχωρεί η χάρη σου αλλά, αν εσύ είχες ψηφίσει αυτούς τους άχρηστους και αγράμματους καραγκιόζηδες, το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι δικό μου, γιατί έγω δεν τους ψήφισα. Με ξέρεις και με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τα μούτρα σου; Υπεύθυνος λοιπόν για το χάλι του δήμου, κατά παραδοχή σου, είσαι εσύ και οι "τόσοι άλλοι" όπως λες που τον ψηφίσατε και οδηγήσατε την πόλη 100 χρόνια πίσω. Κι έχεις και μούτρα να λες ότι τον ψήφισες, ρεμάλι. Έπρεπε να ξέρω ποιος είσαι, να σε δω στο δρόμο και να σου δώσω το βραβείο της ανοιχτής παλάμης για το κατόρθωμά σου!

Ο Καραλης έκατσε τα περισσότερα χρόνια στον Δήμο και κανείς άλλος δεν πρόκειται να ξανακατέβει τόσο πολύ.Μεσε σε μια πενταετία όμως βοήθησε και έκανε το καλύτερο για παιδικός σταθμους, ΚΑΠΗ,κοιμητήριο,Δακ κλπ που κανείς δεν κατάφερε να κανει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.