Περιφέρεια για Καλλίρη: Για να γίνει μια «προδοσία» χρειάζονται πάντα τα «τριάκοντα αργύρια»

Περιφέρεια για Καλλίρη: Για να γίνει μια «προδοσία» χρειάζονται πάντα τα «τριάκοντα αργύρια»

Ιούλιος 16, 2019 - 21:10
6 σχόλια

Μετά την ανακοίνωση του ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, ο κύριος Πελοπίδας Καλλίρης «θυμήθηκε» να υποβάλει παραίτηση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου , από την θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας .

Στην καθυστερημένη υποβολή παραίτησης (ώρα 7:00 μ.μ) ο κύριος Καλλίρης ανέφερε :
«Σας υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας ,ολοκληρώνοντας μια πορεία ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους συμπολίτες μου .»

Σχολιάζοντας την πολιτική συμπεριφορά του κυρίου Καλλίρη κύκλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχολίασαν .

Η μόνη συνέπεια του κυρίου Καλλίρη σε όλη την πολιτική του διαδρομή, είναι η απόλυτη εξασφάλιση των προσωπικών του συμφερόντων . Μεταπηδάει από την μια έμμισθη θέση στην άλλη και μάλιστα για να μην χάσει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του , πρώτα εξασφαλίζει τον επόμενο μισθό και μετά παραιτείται από τον προηγούμενο .

Σε ότι αφορά την προσφορά του στους πολίτες της Κορινθίας , ένα έχουμε να πούμε. Για να γίνει μια «προδοσία» χρειάζονται πάντα τα «τριάκοντα αργύρια» .

Τα πολιτικά γραμμάτια στην Πελοπόννησο συνεχίζουν να εξοφλούνται ,στο πλαίσιο της επιβράβευσης των «αποστατών» (γνωστής πολιτικής τακτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη ) καθώς και της «νέας πολιτικής» της Κυβέρνησης για την επιλογή των «Αρίστων»…!!!!

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

Η επιλογή Καλλίρη ως Γενικου Γραμματέα Βιομηχανίας δυστυχώς προοιωνιζει αποτυχία της νεοεκλεγεισας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας . Γιατί τί καινούριο και πρωτοποριακό μπορεί να κομίζει ο αποτυχημένος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας ; ; ;

Όσο ήταν δικός μας ήταν καλός. Τώρα είναι προδότης και ανίκανος. Όπως ο Μαλαπανης, Ο Αλευράς, Ο Πουλάς, Ο Δάδες, Ο Πουλοκεφαλος, Ο Μαντας, η Αλειφερη, η Παναγιωτόπουλου, Ο Χρονας κλπ κλπ συγνώμη αν ξέχασα πολλούς ακόμα. Τελικά δεν χωνεύεται η ήττα με τίποτα. Βοήθεια σας.

Πόσο λίγο τελικά τον ξέραμε, όσοι τον είχαμε στηρίξει από τα πρωτα του βήματα στην πολιτική! Πολύ λίγος!

Η ήττα λένε είναι χειρότερη από το θάνατο! Ασε όταν βλέπεις τόσους να εκλέγονται βουλευτές ή να διορίζονται γενικοί γραμματείς και το βλαστάρι σου πουθενά!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ , ΚΑΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ......ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΗΤΤΑ ΛΕΤΕ . ....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΔΡΩΝ ! 17 - 17 !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.