Ο Γιώργος Μαυρωτάς νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ο Γιώργος Μαυρωτάς νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ιούλιος 16, 2019 - 20:15
57 σχόλια

Ο Γιώργος Μαυρωτάς ο πρώην βουλευτής με το Ποτάμι και παλιά μεγάλη δόξα του Ελληνικού πόλο είναι πλέον ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού έπειτα από πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη,

Ο Γιώργος Μαυρωτάς γνωρίζει τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό της χώρας καθώς υπήρξε, κατά το παρελθόν, αθλητής της υδατοσφαίρισης με συμμετοχές σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθληματα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες όντας μάλιστα ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής πόλο.

Έχει πάρει μέρος σε πέντε ολυμπιακές διοργανώσεις (1984, 1988, 1992, 1996, 2000), τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα (1986, 1990, 1994, 1998), οκτώ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (1985, 1987, 1989, 1991, 1993, 1995, 1997, 1999) και πέντε παγκόσμια κύπελλα (1987, 1993, 1995, 1997, 1999).  

Το 1981 έπαιξε για πρώτη φορά στην Α’ εθνική, με την ομάδα του Ν.Ο.Βουλιαγμένης και το 1982 τον κάλεσαν στην εθνική εφήβων. Το 1984 συμμετείχε με την εθνική ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες, και ήταν ο μικρότερος σε ηλικία πολίστας στη διοργάνωση (17 ετών).

Από το 1995 ως το 2000 υπήρξε αρχηγός της εθνικής ομάδας, με την οποία έχει το ρεκόρ συμμετοχών για τα ομαδικά αθλήματα στην Ελλάδα με 511 συμμετοχές στην εθνική ανδρών. Το 2002 αποχώρησε από την ενεργό δράση ύστερα από 25 χρόνια στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Με τη Βουλιαγμένη το 1997 κατέκτησε το Κυπέλλου Κυπελλούχων. Το 1997 ήταν στην εθνική ομάδα που ήρθε δεύτερη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1999 βοήθησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πλασαριστεί στην 4η θέση της Ευρώπης και, φυσικά, περίοπτη θέση στο βιογραφικό του κατέχει η έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντας, το 1996. Με το σύλλογό του κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδος (1991, 1997, 1998) και δύο κύπελλα (1996, 1999).

Ο Γιώργος Μαυρωτάς ήταν ο πρώτος Έλληνας υδατοσφαιριστής που έπαιξε στη μικτή κόσμου (Βουδαπέστη, 1999). Το 2001 βραβεύθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) για την προσφορά του στον αθλητισμό. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και από το 2003 ως το 2010 υπήρξε ενεργό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.).

Όμως εκτός από Ολυμπιονίκης είναι και διακεκριμένος επιστήμων. Παράλληλα με την αθλητική του καριέρα, το 1990 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη Σχολή Χημικών Μηχανικών. Το 2000 πήρε το διδακτορικό του από το ΕΜΠ με αντικείμενο την Επιχειρησιακή Έρευνα. Από τον Δεκέμβριο του 2003 ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του καριέρα στο Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ και είναι Aναπληρωτής Καθηγητής. Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά την ακαδημαϊκή και την πολιτική του καριέρα η αγάπη του για τον αθλητισμό είναι τόσο μεγάλη που το 2014, σε ηλικία 47 ετών, επέστρεψε στην ενεργό δράση και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 με την ομάδα του Υδραϊκού.


57 Σχόλια

Οπως βλέπεις Κώστα ούτε γ.γ. όταν δεν εκλεγείς, γιατί κι εκεί μπαίνουν κάποιοι γνώστες

Μόνο ο θεοδωράκης έμεινε μπουκάλα? Τελικά το ποτάμι είχε εκβολές στη χαβούζα.

@00:01 - Δεν τον έβαλαν στο υπουργείο εξωτερικών. Γενικός γραμματέας αθλητισμού έγινε. Συριζόπουλα γράφετε ότι σας κατέβει για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

ελα ρε Παυλο, δεν τελειώσε η θητεία/σύμβαση σου; Αφού βγήκατε κυβέρνηση. Το trolling, fake news, propaganda δούλεψε και είχε αποτέλεσμα. Αυτοί που μας έφεραν στα μνημόνια κυβερνούν, και διορίζουν ετσιθελικά Γενικούς Γραμματείς. (ακόμα και αυτούς που καθαιρέθηκαν ως υπεύθυνοι για το Μάτι)

Το 5,5% από το 6% που είχε Το Ποτάμι στην ακμή του ψήφισε Κυριάκο. Από αυτούς δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να θεωρεί τη συμφωνία των Πρεσπών επιζήμια ή λόγο να μην ψηφίσει τώρα ΝΔ επειδή ο Κυριάκος πήρε τη θέση που κράτησε το κόμμα του ενωμένο.

00:01 Γι' αυτό τον επέλεξε. Έρχονται και άλλες προδοσίες και τον θέλει δίπλα του. Για την ΝΔ δεν είναι προδότης. Αυτή εφηύρε την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Τα ξεχάσατε χρυσόψαρα μου;

@13:10 - Η ΝΔ βγήκε με 40% γιατί ο Αλέκσης "χόρτασε" τους πολίτες με δύο λάθος πράγματα. ΨΕΜΑΤΑ και ΦΟΡΟΥΣ. Αυτά περί troll και fake news που γράφεις είναι για ανέκδοτο. Ζήσαμε την ΕΡΤ της Ακριβοπούλου και του Κωτρότσου, τον Μπαγκς Μπάνυ στα χειρότερά του, το ΑΠΕ του Σύριζα και μιλάς για troll και fake news; Σαββίδης και Βαρδινογιάννης να στηρίζουν το δήθεν "παιδί του λαού" και παριστάνεις τον αδικημένο; Πάρε 40% και "ούτε μια στο 1.000.000" να ευχαριστηθείς. Γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Το 30% ζει σε virtual reality ... Είναι απίστευτες οι παπαριές που ακούγονατι και γράφονται.

Ότι ψήφισε τις Πρέσπες είναι παπαριά !!!!! ..περασμένα ξεχασμένα !!! .Πολύ νωρίς άρχισε ο Κούλης . Άρχισαν οι βόμβες της "αλήθειας".

Καλά οι observer και παύλος μιλάμε για τον ορισμό της αθλιότητας. Ο Τσίπρας ρε ......ήτες πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη από τους αρχικλεφταράδες της νδ και του πασοκ, μία χώρα που κάθε χρόνο παρήγαγε ελλείμματα σε καιρούς που το χρήμα έρεε άφθονο από την Ε.Ε. και την παρέδωσε με πλεόνασμα, από φόρους, από φόρους ναι ρε ...ήτες, από που άλλου θα είχε έσοδα μια χρεοκοπημένη χώρα; Οι άλλοι δεν έβαζαν φόρους; Δεν έπαιρναν τα πακέτα Delor το ένα μετά το άλλο; Και φόρους έβαζαν και υψηλότερο ΑΕΠ είχαν αλλά τα έβαλαν στην τσέπη τα λαμόγια και τώρα ήρθαν να αρπάξουν από αυτά που άφησε ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

Σε χρόνο μηδέν η κωλοτουμπα της ΝΔ για τις Πρέσπες. Υπερηχητικο η ΝΔ δεν πιάνεται.....

Το 40% σε απαλλάσσει και για το μέλλον; ! Τόσα συλλαλητήριο τόσος ντόρος για τις Πρεσπες, γίνονται γαργαρα σε μια βδομάδα;

@09:24 -Αν την χώρα την χρεοκόπησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τότε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τόσα πολλά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ; Αν ο Τσίπρας είναι ενάντια στην διαπλοκή γιατί έχει τον Πέτρο Κόκκαλη Ευροβουλευτή; Αν ο Τσίπρας είναι παιδί του λαού, γιατί έκανε διακοπές με κότερα και πούρα; Αν ο Τσίπρας δεν υποστηρίζει την οικογενειοκρατία, τι δουλειά είχε ο πρώτος ξάδερφος τους στην κυβέρνηση και τώρα στην βουλή; Οι πολίτες τιμώρησαν τα ψέματα και τους φόρους του Τσίπρα και τον έστειλαν στην αντιπολίτευση. Όταν το συνειδητοποιήσεις αυτό, ίσως μπορέσουμε να συζητήσουμε.

@09:24 - Το Ελληνικό 4 χρόνια γιατί δεν προχώρησε; Η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ γιατί δεν προχώρησε; Ποιος είναι ευνοημένος και από τις δύο περιπτώσεις; Την οικογένεια Βαρδινογιάννη την γνωρίζεις; Μασάς σανό ασταμάτητα και δεν βλέπεις τα προφανή. Τεράστια συμφέροντα στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Από σύμπτωση αυτά τα συμφέροντα τα προηγούμενα 4 χρόνια πήγαν καταπληκτικά επιχειρηματικά...Εσύ ακόμα νομίζεις ότι ο Αλέξης είναι παιδί του λαού και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μέρος του προβλήματος που χρεοκόπησε την χώρα. Καλά κρασιά.

@Παύλο,δές τι λένε ο Παναγιωτόπουλος και ο Βαρβιτσιώτης στο συνέδριο του economist για τη συμφωνία των Πρεσπών,γαργάρα την κάνουν......Υποκριτές έφτασε πολύ γρήγορα η ώρα της αλήθειας.

1. Le petit Koulis, εντεταλμένος του συστήματος, έκλεψε την πλειοψηφία με τα fake news της "ομάδας αλήθειας" και τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Le petit Koulis, χωρίς να περιμένει το άνοιγμα της Βουλής, απλώς δηλώνοντας τις προθέσεις του, από την πρώτη στιγμή άρχισε την επιχείρηση ακύρωσης των ελαχίστων που είχε τολμήσει να κάνει ο Σύριζα. Οι μηχανισμοί ευθυγραμμίστηκαν αμέσως, η δημόσια τηλεόραση πέρασε πρόθυμα στον έλεγχό του παύοντας τις αναφορές στο Σύριζα, η δικαιοσύνη άρχισε τις παραγραφές και τις αποφυλακίσεις αποδίδοντας την ευθύνη στο Σύριζα (η «ομάδα αλήθειας» εργάζεται πυρετωδώς).

Το μυαλό σας φτάνει μέχρι να λέτε petit koulis. Πάρτε ένα "peewee Αλέκσης", στην γλώσσα που καταλαβαίνετε γιατί το "ούτε 1 στο 1.000.000" δεν το χωνεύετε με τίποτα. Σόδα παίδες και δουλειά. Τέλειωσαν οι αργομισθίες.

Ο Τασούλας προτίθεται λέει να υποχρεώσει τους αγορητές της βουλής να μην χρησιμοποιούν χειρόγραφο.Θα γελάσει ο πικραμένος.Ψάξτε για αόρατο ωτο-κιού για το petit Koulis .Πως και το ξεστόμισε ο Τασούλας.Δεν συνεννοήθηκε μαζί του;

2. Ο Σύριζα δεν είναι η καθαρόαιμη συγκρουσιακή αριστερά, η ΝΔ όμως είναι η παλιά, γνωστή δεξιά (ενισχυμένη από διάφορα ακροδεξιά στοιχεία καμουφλαρισμένα σε δημοκράτες) που επειδή δεν μπορεί πια να εξουσιάσει με τα όπλα, προσφεύγει στις τεχνικές του Γκαίμπελς. Δεν χρειάζεται κιόλας, σήμερα ελέγχει τον πληθυσμό με τα ΜΜΕ. Αυτό δεν σημαίνει ότι εξανθρωπίστηκε, στα γονίδιά της έχει την τάση να ανοίγει κεφάλια. Όχι αδιακρίτως, κάνει κακό στις μπίζνες. Le petit Koulis με το καλημέρα έδειξε την περιφρόνηση για τους κανόνες της δημοκρατίας, δυστυχώς άγνωστους στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

@20:34 Και η αριστερά έχει την τάση να χρησιμοποιεί κονσερβοκούτια και 45άρια για τους ''αντιδραστικούς'' πολίτες.

Ποια δεξιά ΝΔ; Με στελέχη από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΚΝΕ; Ψηφίζεις ΝΔ και παίρνεις δώρο τα υπόλοιπα νοικοκύρη ΝΔτη! Πάλι κορόιδο σε έπιασαν.

Όχι κονσερβοκούτια ρε παιδί μου ,τον κοδωνοκρουστη από την καμπάνα στον Φενεο και πέταμα στο βάραθρο

Ο Θεοδωράκης ο Ανηψιος της Δάφνης τα έχει λυμένα τα προβλήματα του, αλλοιμονο στα Τριπολιτσωτακια που πιστέψαμε στην μούφα και τον εψηφησαν

@ΑΛ€ΧΧΟΝ και τα κονσερβοκούτια σκουριασμένα! Όχι μονο σε σφάζουν, σε βάζουν και σε έξοδα αν δεν έχεις εμβολιαστεί για τέτανο...

Αυτή δεν είναι η ΝΔ. Είναι ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΞΟ. Ωραίος τίτλος για μελλοντικό κόμμα. Για γέλια και κλάματα είναι η ΝΔ.

@20:34 - Σύντροφε κοιμάσαι και ονειρεύεσαι το 1960 και 1970. Ξύπνα Θανάσηηηηη...Ο petit koulis σας έχει πάρει και τα σώβρακα. Πάει να συμβεί το απίστευτο. Να αναγκαστείτε να δουλέψετε; Ακούς; Να δουλέψετε!!! Είναι δυνατόν σύντροφε να πάθεις τέτοια λαχτάρα; Να σε αναγκάσει ο petit koulis να δουλέψεις; Να κοπεί η αργομισθία;

Ο υπουργός Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος, που χαρακτήριζε «άθλια» την Συμφωνία των Πρεσπών κι έτρεχε στα πατριωτικά συλλαλητήρια για να μαζέψει ψηφαλάκια για την Νουδούλα , τώρα που υπουργοποιήθηκε δήλωσε, πως η Συμφωνία των Πρεσπών… «επιτεύχθηκε για καλό σκοπό. Για να ενισχύσει την σταθερότητα στην περιοχή, τις γεωπολιτικές σταθερές έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές, πως «δεν είναι βάρος αλλά ευκαιρία» και πως πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα, προκειμένου να «παράξει θετικά αποτελέσματα και να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον». Να τον χαίρεστε ΝΔτες

Ο αντικειμενικός σκοπός επετεύχθη, ο Σύριζα έχασε την κυβέρνηση, το αντι-Σύριζα μέτωπο, ανίερη συμμαχία αλλοπρόσαλλων, έγινε κομμάτια. Αλλά, είπαμε: μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

@ 15:33 - Ο στόχος επετεύχθη. Τα σούργελα, μπαχαλάκηδες, επαγγελματίες αφισοκολλητές και ρουβίκωνες έχασαν το μέλι.

Αφιονίσατε τους «μακεδονομάχους», κερδίσατε τις εκλογές, τώρα βγάλτε τα πέρα μαζί τους, πείστε τους ότι ήταν απλώς ένα αστειάκι. Στο μεταξύ, συνεχίστε την κατεδάφιση.

@00:06 παρά το ότι είσαι αμερικανοτσολιάς $ΥΡΙΖΑΙΟ$ ορθώς ομίλησες για την ΝΔ. Δεν θα τα βγάλουν πέρα μαζί μας. Την μεταπολιτευτική κατεδάφιση της χώρας θα την συνεχίσουν γιατί τους δώσατε την σκυτάλη αφού πρώτα κάνατε την βρώμικη δουλειά με την Μακεδονία και την λαθρομετανάστευση προς ικανοποίηση των υπερατλαντικών και γερμανών αφεντικών σας.

Αγαπητέ χρυσαυγίτη, το κόμμα σου θα πατώσει και άλλο στην πορεία όσο η οικονομία θα βελτιώνεται. Αποτέλεσμα διαμαρτυρίας των πολιτών για την οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν η χρυσή αυγή. Τι νόμισες; Δεν το κατάλαβες ούτε τώρα που οι μισοί μετανάστευσαν στον ...Βελλόπουλο. Κάτι τελευταίο. Δεν είσαι δεξιός, ούτε εθνικιστής με την αγνή έννοια. Απλά αδιάβαστος είσαι, για να στο πω ευγενικά. Διάβασε κάτι άλλο από τις μπαρούφες που σου πλασάρουν μήπως και ανοίξει το μυαλό σου και ξεφύγεις από τις μπούρδες.

Παύλο εσύ πώς και δεν διορίστηκες από τον Le petit Koulis? Μήπως σε ενισχύει οικονομικά για να γράφεις μόνο εδώ τις μπούρδες σου?

Μπράβο Παύλο, πες του ευγενικά ότι είναι αδιάβαστος, αυτός, καθόλου ευγενικά, θα σε ξεκοιλιάσει χωρίς να αναρωτηθεί: «ρε, εγώ καταγγέλλω τη ΝΔ ότι εξαπάτησε την κοινωνία κατηγορώντας τον Σύριζα ότι πούλησε τη Μακεδονία (ξακουστή του Αλεξάνδρου χώρα) και αυτός πετάει τη μπάλα στην εξέδρα", εσύ τον έκανες κάφρο που έχαψε τα παραμύθια σου και έχτισε το προφίλ του πάνω τους, και τώρα, λυσσασμένος που πιάστηκε κορόιδο δεν κάθεται να συζητήσει. «Φωτιά και τσεκούρι» ουρλιάζει και ορμάει να φάει τους προσκυνημένους και το μόνο που δεν τον νοιάζει είναι τα ποσοστά της Χ.Α.. Άντε τώρα να ξεμπλέξεις.

@14:24 - Να διοριστώ; Που να διοριστώ, στο δημόσιο; Είσαι με τα καλά σου; Τι με βρήκε να θέλω να διοριστώ; Προφανώς κρίνεις από τα δικά σου όνειρα. Δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα από την πρώτη στιγμή και εκεί θα παραμείνω. Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και ένας διορισμός στο δημόσιο μοιάζει για ανέκδοτο με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει και σκέφτομαι. Ο petit koulis, ναι αυτός που ο peewee Αλέκσης έλεγε ότι δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.000.000 να εκλεγεί, μόνο ένα πράγμα μου έχει υποσχεθεί. Δουλειά. Αυτό που μάλλον σιχαίνεσαι.

@15:49 - Χαλάρωσε βρε άνθρωπε, σπλατερ το έκανες το σχόλιο σου. Σιγά τα αίματα. Βάρεσαν διάλυση οι τύποι, τι να σφάξουν; Το πολύ-πολύ να κόψουν κανένα ροδάκινο να φάνε. Για την Μακεδονία ότι είπε η ΝΔ δίκιο είχε. 40% πήρε και η χρυσή αυγή έμεινε εκτός βουλής. Άρα κάποιο λάθος κάνεις στον συλλογισμό σου. Η άνοδος της φιλελεύθερης ΝΔ εξαφάνισε τους ακραίους. Η χρυσή αυγή βόλευε μόνο τον Αλέκση, δεν το βλέπεις αυτό;

Η ΝΔ εξαργύρωσε τον Μαυρωτα με τη θέση του ΓΓ. Απόδοση ευγνωμοσύνης αφού ψήφισε τις Πρέσπες της έκανε (της ΝΔ) τη μεγαλύτερη χάρη. Τους απάλλαξε από το πρόβλημα των Πρεσπών . Η καυτή πατάτα έσβησε κ από το Μαυρωτα .πολύ κρίσιμη ψήφος .... Προσεύχονταν να ψηφίσει τη συμφωνία ; η μήπως τον πίεσαν να την ψηφίσει;....

Παύλο αν είχε κλέψει και δεν τον έβαλαν στο...υπουργείο οικονομικών...παλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα.!!! Το σκατό σας το κάνατε παξιμάδι τόσο πολύ γρήγορα.

και τι επαγγέλεσαι Παύλο? μήπως κερδίζεις με το να κλέβεις τον κόσμο και όπως σου έταξε ο φίλος σου ο Κυριάκος δεν θα σου στείλει το ΣΔΟΕ (για κάτι κλεφταράδες ελεύθερους επαγγελματίες σαν εσένα έκανε το χατήρι) επειδή το έκλεισε?

Εσυ Kώστε δεν ξερεις τι γράφεις !Τα 36 δις που λένε οι Συριζαίοι τα έβγαλαν επειδή άφησαν στον αυτόματο Υγεία και Άμυνα ,ο συγκαμμενος το μόνο που έκανε ήταν να κόβει ολα τα κονδύλια για το στράτευμα μέχρι και τα φρένα από τα Μιράζ είχε κόψει ,και άφησαν στα ταμεία τα λεφτά από την ΕΕ για έκτακτη ανάγκη .Το χρέος με την κυβέρνηση χιπικη Κουρελού πήγε στα 365 δις .Αλλα δικαίωμα σου να πιστεύεις το κάθε ψέμα που ακούς ,εδώ κάποιοι πίστεψαν τον Σώρρα

Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία ή διάφορα φανταστικά ονόματα μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε. Σοβαρή συζήτηση δεν γίνεται. Σχόλια του κώλου μόνο, ασσορτί με το κωλοσάιτ.

@17:34 - Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι, τι άλλο θέλεις να σου γράψω; Να σου δώσω το ΑΦΜ μου; Έκλεισε το ΣΔΟΕ; Πήγαινε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΣΔΟΕ και πες τους ότι έκλεισε. Ναι, έχεις δίκιο είμαι μεγάλος κλέφτης. Εγώ και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν διαλέξαμε να διοριστούμε στο δημόσιο. Είμαστε κλέφτες γιατί μας αρέσει να δουλεύουμε. Ενώ εσύ που η ζωή σου αρχίζει και τελειώνει στην αργομισθία είσαι τίμιος... Για αυτό βγήκε ο Κυριάκος και βλέπεις εφιάλτες με αξιολογήσεις κτλ. Επειδή σε έχει ξεπεράσει η πραγματικότητα. Δουλεύεις, αμείβεσαι. Το ξύνεις, όχι.

Μη μιλάς για το τι είσαι, ότι και να ισχυριστείς δεν έχει καμία αξία. Κι εγώ μπορώ να πω ότι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα, θα μπορούσα να είμαι εισοδηματίας γιατί κέρδισα το λαχείο ή πούλαγα κοκαΐνη ή δεητζής ή, ακόμα χειρότερα, ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου σε φάση συνειδησιακής κρίσης (όχι! αυτό ποτέ, θα είχα κόψει τις φλέβες μου). Με αυτά που γράφεις τόσο καιρό, όλοι έχουμε σκιαγραφήσει το προφίλ σου, κομματόσκυλο της ΝΔ που κάνει το μαύρο άσπρο για να βγάλει το ψωμάκι του, μη ντρέπεσαι, οι περισσότεροι το ίδιο κάνουν, για το ψωμάκι τους ξεφτιλίζονται.

Συνεχίστε να δίνετε αφορμή στους απολογητές του τσιπρισμού να σας τη λένε. Δεν έχετε καταλάβει ότι σε πολλούς η κάθε 1η και 15η πληρωμή χαριστικού μισθού, σύνταξης ή επιδόματος που βάσει προσόντων γνωρίζουν πως απειλείται πλέον, θα δημιουργεί υποχρέωση απαντήσεων.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.