Νέα περιφερειακή σύμβουλος η Τίνα Γεωργάκη

Νέα περιφερειακή σύμβουλος η Τίνα Γεωργάκη

Ιούλιος 15, 2019 - 20:00
5 σχόλια

Η κυρια Τίνα Γεωργάκη παραβρέθηκε στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου αντικαθιστώντας την μέχρι πρότινος περιφερειακή σύμβουλο  κυρία Σούκουλη, η οποία εξελέγη βουλευτής Κορινθίας και παραιτήθηκε λίγες μόλις εβδομάδες πριν αλλάξει η σύνθεση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου.

Χαιρετίζοντας το σώμα η νέα περιφερειακή Σύμβουλος είπε ότι  θα παρακολουθήσει με ενδιαφέρον και θα βοηθήσει όπου μπορεί.


5 Σχόλια

Πρέπει να πονάει ιδιαίτερα ο Πέτρος βλέποντας να εκλέγονται με τη ΝΔ στη Βουλή νέες γυναίκες που και δουλειά είχαν και στην Περιφέρεια δεν είχαν κατέβει μαζί του!

ΣΟΥΚΟΥΛΗ : Το 2010 εξελέγη περιφ. σύμβουλος με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Το 2014 εξελέγη σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής το ΔΕΔΕ . Το ΔΕΔΕ δηλ που σήμερα είναι ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές την τίμησε γι αυτό τον πρότερο έντιμο πολιτικό βίο και την συμπεριέλαβε στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Κορινθίας ..............Ετσι και εξελέγη ........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.