Εκατοντάδες Αρκάδες σε αναμονή για ένα δίπλωμα οδήγησης

Εκατοντάδες Αρκάδες σε αναμονή για ένα δίπλωμα οδήγησης

Ιούλιος 15, 2019 - 11:29
4 σχόλια

Στην αναμονή για ένα δίπλωμα οδήγησης έχει θέσει πάνω από 500 υποψηφίους οδηγούς στην Αρκαδία  το υπουργείο Μεταφορών, αφού εδώ και περίπου δέκα μήνες, από την 1 Οκτωβρίου 2018, έχει σταματήσει η διενέργεια των σχετικών εξετάσεων.

Στα όριά τους είναι οι εκπαιδευτές οδηγοί της Πελοποννήσου  καθώς ύστερα από την αποχή των εξεταστών της Διεύθυνσης Μεταφορών, οι οποίοι διεκδικούσαν αποζημιώσεις από το αρμόδιο υπουργείο, καθώς επίσης και σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία που ψηφίστηκε τον Μάρτιο,  οι εξετάσεις έχουν «παγώσει»

Στην Αρκαδία να αναφέρουμε ότι δεν γίνονται εξετάσεις  με τους εκπαιδευτές οδηγούς να ελπίζουν στις αναστολή του νόμου για το νέο σύστημα εξετάσεων. Σημειωτέον ότι σε κοντινούς νομούς και πόλεις όπως το Ναύπλιο πραγματοποιούνται εξετάσεις.

Πολλοί είναι και αυτοί που αναμένουν να «ξεσκολίσει» η διαδικασία και να προχωρήσουν σε εξετάσεις για την  απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος προκειμένου είτε να μπορέσουν να αγοράσουν το δικό τους όχημα είτε να εργαστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν εξελίξεις τον κλάδο τα επόμενα 24ωρα.

Έφη Καστραντά


4 Σχόλια

ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΔΙΚΟΙ . ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ .

Αν γίνει μια δημοσκόπηση πόσοι λαδωσαν για δίπλωμα, θα καταλάβουμε εύκολα το δίκαιο της απεργίας.

Να δημιουργηθεί μητρώο εξετάσεων από ιδιώτες ειδικους, οι οποίοι θα επιλέγονται με κλήρωση, και οι δημοσιοι υπαλληλοι να ασχολούνται μόνο με τις διοικητικές διαδικασίες στο ωράριο τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.