Κερδισμένος ή χαμένος;

Κερδισμένος ή χαμένος;

Ιούλιος 14, 2019 - 11:52
13 σχόλια

Πέρασε μια εβδομάδα από τις εκλογές και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σηκώσεις ψηλά τα μανίκια δείχνοντας διατεθιμένη για αλλαγές που θα δώσουν πνοή στους πολίτες, στην οικονομία, την υγεία και την ασφάλεια τους.

Η υπουργική σύνθεση ανακοινώθηκε και οι πρώτες εκπλήξεις αλλά και ψιλό γκρίνιες δεν έλειψαν βλέπε Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Στην εκλογική μας περιφέρεια, την Αρκαδία, αρκετοί ήταν οι ψηφοφόροι του Κώστα Βλάση που περίμεναν και είχαν πόθο  πως θα λάβει μια θέση στο κυβερνητικό σχήμα χωρίς όμως ο ίδιος να το έχει μεταφέρει προεκλογικά στις περιοδείες του. 

Σίγουρα μια θέση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα ήταν ευπρόσδεκτη αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει απογοήτευση και δυσαρέσκεια... 

Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στο νέο υπουργικό συμβούλιο παρατηρούμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως εκτός από την μεγάλη μερίδα εξωκοινοβουλευτικων δεν συμπεριέλαβε κανέναν από την γενιά των πρώτο εκλεγμένων του 2015. 

Επίσης σε όλα τα δημοσιεύματα των αθηναϊκών ΜΜΕ για τους δυσαρεστημένους που έμειναν εκτός σχήματος δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του Κώστα Βλάση. 

Ο βουλευτής Αρκαδίας δεν πέφτει αμέσως στα βαθιά ενός υπουργείου , έχει όμως την ευκαιρία και την δυνατότητα καθώς η παράταξη του είναι στην εξουσία να οργανώσει καλύτερα το πολιτικό του γραφείο, να παρακολουθεί τις εξελίξεις σαν τρίτο μάτι, να εντοπίσει τις τυχόν αδυναμίες της κυβέρνησης και σε ένα ή δύο χρόνια σε έναν ανασχηματισμό να είναι έτοιμος να αναλάβει μια θέση όντας κερδισμένος όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις. 

 

Θάνος Μπόγρης


13 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΛΑΣΗ. Ε ΟΧΙ ΛΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

Το θέμα είναι να κατάλαβε ότι τον χρησιμοποίησε ο κουλης με τον Σαμάρα ώστε να φάνε τον ΤΑΤΟΥΛΗ κ να βγει ο νικας κ τώρα ούτε υφυπουργός. Εξάλλου δεν είναι κρυφό ότι η λιτριβη κατέβηκε με τις ευλογίες του κουλη,γιατί άραγε;Κοινώς ο Κώστας έπεσε στην παγίδα του πρώην κ του κουλη για το συμφέρον της Μεσσηνίας.

5500 ΑΣΤΑΥΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ... ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΒΓΗΚΑΝ 2500... Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΗ... ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ 3000 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ; ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΣΤΑΥΡΩΤΟ; ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ; ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ.

εχω διαβασει τα θεματα με βλασση και εχω κλαψει με τις οποιες αποψεις εχουν γραφτει στα μνμ,αντε να πω και τη δικη μου,οκ επεσε στη παγιδα το παιδι ,και δουλεψε για το νικα και του την εφεραν .τα γεγονοτα ποια ειναι ,Α ειναι βουλευτης με τους περισσοτερους σταυρους στην αρκαδια,(μιλαμε για τωρινα δεδομενα,οχι πριν 15-10 χρονια) ,κατα βαση,εχει κλειδωσει και την εκλογη τους στις επομενες εκλογες,με τετοια διαφορα και με ενα βασικο ενδοαφερων για το τοπο του,οποτε τι κανει αν ειναι οπως τα λετε? καθεται ασκει τη θητεια του,ηδη εχει κλειδωσει τη συνταξη του,και απο δω πανε οι αλλοι ,ειπατε τπτ?

01.44 έχεις δίκιο... είναι απλά τα πράγματα: το υπουργείο πήρε τα σωστά στοιχεία άμεσα, από τις ταμπλέτες των δικαστικών αντιπροσώπων, μέσα στα εκλογικά τμήματα, μόλις τελείωσε η (εύκολη) καταμέτρηση... στη συνέχεια, σε οποιαδήποτε στιγμή μέχρι να ξαναμετρηθούν οι σάκκοι στο πρωτοδικείο, εύκολα τα ασταύρωτα γίνονται σταυρωμένα

13:32 Το πήρες τελικά απόφαση να ξεκινήσεις το σχολείο μήπως και μάθεις δυο αράδες γράμματα ή μπα; Κατάλαβα. Σκέφτεσαι να συνεχίσεις να γράφεις με τα πόδια και να διαφημίζεις το διαταραγμένο σου μυαλό. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό που θα σου γράψω, αλλά μια αμοιβάδα που δεν έχει μυαλό, θα έγραφε με πιο κατανοητό τρόπο. Τι...όχι;

19.40 εχω μια φαγουρα ,το ξαναλεω,λες να ειναι απο σενα? χαχαχαχα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ , ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ . ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ .....ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !

10:25 Απολύτως λογικό να έχεις φαγούρα τέτοιος ουρανγκοτάγκος που είσαι γεμάτος τρίχες. Τη μπανάνα σου και στο δέντρο σου τώρα. Γρήγορα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.