Τέλος ο Αποστολόπουλος από τον Ορχομενό

Τέλος ο Αποστολόπουλος από τον Ορχομενό

Ιούλιος 12, 2019 - 12:05
10 σχόλια

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ορχομενού έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Αποστολόπουλο με τους πράσινους να βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά

 Η διοίκηση του ΣΣΑ Ορχομενός Λεβιδίου ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Αποστολόπουλο.

Ο Νίκος αποχωρεί σαν φίλος αφήνοντας πίσω του πολύ καλές εντυπώσεις για την δουλεία του, το ήθος και την εργατικότητα του .

Η συμβολή του στην πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε καθοριστική και τον ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η διοίκηση του ΣΣΑ Ορχομενός Λεβιδίου, στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο δυνατό, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

.Καλα εκανε και εφυγε ο κοουτς μας.Θα φυγουν και αλλοι ως το Δεκαπενταυγουστο.

Εγώ ξέρω ότι όποιος πήγε στο Λεβίδι έλαβε ότι του υποσχέθηκαν στο ακέραιο. Και όποιος πάει δεν πρόκειται να χάσει. Από τις πιο σοβαρές ομάδες με τους πιο ποδοσφαιρικούς παράγοντες, χωρίς υπερβολές και επιδειξιομανίες.

Παρακαλώ δεν υπάρχει λόγος να γράφετε άσχημα για κανεναν α παιδιά απόσο ΓνΩρθζο χώρισαν Φαιλικοτατα.τα ΥπολΟιπα τα γράφεται οι ίδιοι κ οι Ίδιοι λεβιδαιοι ΓιΑ Να σΠειΡεταΙ δΙΧονοια

Απ τις πιο σοβαρές.. Μπράβο.. Μάλλον δεν θα είδες την περσινή χρονιά.. Γελαγε ο κόσμος μαζί τους..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.