Γόντικας: Παράνομες αποφάσεις του Περιφερειάρχη Τατούλη

Γόντικας: Παράνομες αποφάσεις του Περιφερειάρχη Τατούλη

Ιούλιος 12, 2019 - 16:40
1 σχόλια

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η βιομηχανία έκδοσης αποφάσεων Περιφερειάρχη για πάσα νόσο.

Για εκδηλώσεις εορταστικές πάντων των Αγίων για εκδηλώσεις για κάθε είδους ζαρζαβατικών για ορισμό δικηγόρων για να υπερασπιστούν στον Άρειο Πάγο και στην Ολομέλεια του ΣτΕ τα συμφέροντα επιχειρηματικών ομίλων ακόμα και των εταιρειών του οικογενειακού περιβάλλοντος του Περιφερειάρχη για αγωγές ενάντια σε τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ.

Όλα αυτά που είναι αρμοδιότητα της Οικονομικής Επιτροπής, αποφασίζονται από τον Περιφερειάρχη, παρανομώντας ότι τάχατις συνέβη έκτακτο γεγονός, υπήρχε ανωτέρα βία, κίνδυνος βλάβης των συμφερόντων της Περιφέρειας και άλλα τέτοια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έκδοση απόφασης του Περιφερειάρχη στις 25-6-2019 ημέρα Σάββατο παραμονή των  εκλογών, για ανάθεση σε ανάδοχο την εκπαίδευση των υπαλλήλων της Περιφέρειας για την καταχώρηση των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Να σημειώσουμε ότι η προσφορά του αναδόχου κατατέθηκε πριν 15 μέρες στη Περιφέρεια ακριβώς στο ύψος της απευθείας ανάθεσης 24.600€.

Διερωτώμεθα πότε έγινε η εκπαίδευση και τα σεμινάρια των υπαλλήλων όταν η απόφαση εκδόθηκε το Σάββατο, παραμονή των εκλογών;

Αληθεύει και είναι τυχαίο ότι ο ανάδοχος συντόνιζε τη διακαναλική συνέντευξη του Περιφερειάρχη, και είχε την ευθύνη μετάδοσης της προεκλογικής συγκέντρωσης; 

Συνέντευξη του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα για τις παράνομες αποφάσεις του Περιφερειάρχη Τατούλη.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

12 7 2019 Συνέντευξη του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα για τις παράνομες αποφάσεις


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.