Νέα Δημοκρατία: 14.096 οι ψήφοι του Βλάση - 2.648 τα «ασταύρωτα»

Νέα Δημοκρατία: 14.096 οι ψήφοι του Βλάση - 2.648 τα «ασταύρωτα»

Ιούλιος 11, 2019 - 19:45
17 σχόλια

Αλλαγές μετά τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείο - Αυξήθηκε η σταυροδοσία όλων των υποψηφίων

Μετά την ανακοίνωση του πίνακα των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και τον αναλυτικό αριθμό ψήφων προτίμησης καθενός των υποψηφίων οι αναλογίες για τους υποψηφίους βουλευτές αλλάζουν.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών το βράδυ των εκλογών η Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία έλαβε το 42,57% των ψήφων, ενώ οι υποψήφιοι βουλευτές συγκέντρωσαν για το κόμμα 25.543 ψήφους.

Αναλυτικά το Υπουργείο μετέδωσε ότι ο κ. Βλάσης έλαβε 12.626,  ο κ. Κατσίρης 3.224  η κυρία Λυτρίβη 2.264, ο κ. Γιαννακόπουλος 1.395 και η κυρία Παπαηλίου 833.

Τα επίσημα όμως στοιχεία του Πρωτοδικείου Τρίπολης  θέλουν τους υποψήφιους να λαμβάνουν περισσότερες ψήφους.

Συγκεκριμένα

Γεγονός είναι ότι η Νέα Δημοκρατία έλαβε 25.543 ψήφους, ενώ αναλυτικά οι υποψήφιοι συγκέντρωσαν:

Ο κ. Βλάσης έλαβε 14.096 ο κ. Κατσίρης 3.670 η κυρία Λυτρίβη 2.566, ο κ. Γιαννακόπουλος 1.615 και η κυρία Παπαηλίου 948.

Σύμφωνα με το προηγούμενο δημοσίευμά μας, στις εκλογές του 2015 τα μη σταυρωμένα ψηφοδέλτια ήταν 1.383, ενώ στις πρόσφατες εκλογές τα μη σταυρωμένα είναι 2.648 ποσοστό περίπου 10% του συνόλου.

Όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας ανέβηκαν, ανακηρύσσοντας τον νεοφιλελεύθερο συνδυασμό, ως τον νικητή των εκλογών.

Συγκρίνοντας τα στοιχεία από τις προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου 2015 στην Αρκαδία, η Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου αύξησε το ποσοστό της έναντι του 36,13%  και των 23.053 ψήφων.

Η ΝΔ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση βγήκε πιο ενισχυμένη παρόλο που η Αρκαδία ήταν ένας από τους νομούς με τα μεγαλύτερα ποσοστά αποχής.

 

 


17 Σχόλια

Ποια τρολακια βρε *** , κάθε μέρα δείχνετε πόσο νούμερα είστε εσείς οι δεξιοι!

Μπράβο Κώστα! Αστούς να γράφουν. Ο κόσμος σε επέλεξε πρώτο και ας ενοχλούνται κάποιοι που στήριξες τον Νίκα (δηλαδή την επιλογή της παράταξης-τί ποιό λογικό; ).

Τα πρακτικά των δικαστικών αντιπροσώπων τι λένε; Πως σταυρωθηκαν τα ασταυρωτα;;;; Εισαγγελέας δεν υπάρχει;;;;;

ΨΗΦΙΣΕ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΊ ΑΣΤΑΥΡΩΤΟΥ;;;; ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ;;; ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΑΠΌ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΊΟΥ;;;;;;

Αφού ηταν χωρίς σταυρούς είπαν οι άνθρωποι ας κοτσαρουμε ενα σταυρό στον Βλαση γιατι ειναι ξεφτίλα οι 12.000 σταυροί και τα 5.300 χωρίς σταυρούς!! Είστε ξεφτίλες....

Μια χαρά τα έλεγε και το ypes.gr με την μόνη διαφορά ότι δεν κοιτάγατε την ενσωμάτωση των σταυρών. Οι σταυροί που έδινε το ypes ήταν στα 328 από τα 356 τμήματα. Έλειπε ακόμα περίπου 8% των τμημάτων.

Δημοσιογραφία για πούλιτζερ ακου νεοφιλελεύθερος συνδυασμός το ψηφοδέλτιο με τους καραμπουζουκλήδες Βλάση, Κατσίρη, Γιαννακόπουλο!

ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗΣ;ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΟ" ΕΓΩ".ΑΣΕ ΤΟ "ΕΜΕΙΣ"ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

Ο Τατουλης χτυπαγε 18,19,20 με ψηφοδέλτιο ΝΔ απόλυτα ανταγωνιστικό και όχι κομμένο στα μέτρα του καθώς κ με πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ.

8.02 και ο τατουλης και ο ρεππας χτυπαγαν πολλους σταυρους σε ΑΛΛΕΣ εποχες,τοτε που κατεβαιναν και ψηφιζαν,τωρα υπαρχει πολυ μεγλυτερη αποχη ,μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα,εγω στεκωμαι σε αλλο πραγμα,πως στο καλο γινεται ρε παιδια να κανουμε εκλογες και να αλλαζουν οι σταυροι και μαλιστα με τοσο μεγαλες διαφορες,οπως σε αυτη τη περιπτωση,εκει που τους μετρανε τι στο καλο μετρανε? και παλια ειχαμε εκλογες,αλλα τετοια φαινομενα δεν βλεπαμε ,τι στο καλο γινεται? μετρανε για τα πανηγυρια η πλεον γινοντε ΤΑ μαγειρεματα ,τι απο τα δυο συμβαινει

Ακόμα ασχολείσθε με αυτά δεν έχετε δουλειά να κάνετε?? Δεν καταλάβατε ότι αυτό πέρασε και η ζωή συνεχίζεται? Όσο αφορά πόσους σταυρούς πήρε ο καθένας τι σημασία έχει? Πρώτο κόμμα είναι η Ν. Δ. και πρώτος βουλευτής ο Κ. ΒΛΑΣΗΣ θέλετε πολύ να το χωνεψετε? ΑΝΤΕ για!!

00:07 Έτσι σου είπαν να γράψεις; τα 5400 ασταύρωτα ήταν στο 100% της ενσωμάτωσης. Αλλα πως γίνεται στο πρωτοδικείο να αλλάζουν ΜΟΝΟ οι σταυροί του Βλάση; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.