Το «ευχαριστώ» του Κολιατσόπουλου στο Λεωνίδιο

Το «ευχαριστώ» του Κολιατσόπουλου στο Λεωνίδιο

Ιούλιος 10, 2019 - 11:36
1 σχόλια

Ο Γιώργος Κολιατσόπουλος στέλνει το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ μέσω επικοινωνίας του με το ArcadiaPortal.gr στον Λεωνίδιο με το οποίο και δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός από την Αργολίδα που ανέλαβε τους ερυθρόλευκους στα μέσα της σεζόν οδήγησε το Λεωνίδιο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας τερματίζοντας στην δεύτερη θέση πίσω από την ΑΕΚ Τρίπολης στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κολιατσόπουλος

Ύστερα από την παρουσία μου τους τελευταίους μήνες στον πάγκο του Λεωνιδίου θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και οδηγήσαμε την ομάδα ψηλά τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και αγωνιστικά με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ Τρίπολης. 

Ευχαριστώ πολύ τον Γενικό Αρχηγό κ. Κώστα Κυρίο που ήταν όλη μέρα στο γήπεδο και δεν έλειψε τίποτα ούτε από εμένα, ούτε και από τους ποδοσφαιριστές, ευχαριστώ τον κ. Γιάννη (παρατσούκλι μάγειρα) τον αυθεντικό φίλαθλο με την απεριόριστη αγάπη για το σωματείο, τον κ. Αντώνη για την στήριξη του σε όλους μας και αφήνω τελευταίους τους ποδοσφαιριστές γιατί για εμένα ήταν κάτι το ξεχωριστό αφού είχα να αντιμετωπίσω αθλητές με υψηλό επίπεδο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου που μου πρόσφεραν την αγάπη και την στήριξη τους και τους το ανταπέδωσα με τον καλύτερο τρόπο πράγμα το οποίο και αποδυκνύει η πορεία της ομάδας και η μεταξύ μας σχέση αγάπης. 

Μπράβο στους ποδοσφαιριστές του Λεωνιδίου και τους ευχαριστώ καθώς η συνεργασία μας με βοήθησε και εμένα προσωπικά κάνοντας ακόμα καλύτερο για την συνέχεια.

Εύχομαι τα καλύτερα για τα παιδιά αυτά και για το σωματείο γιατί πρέπει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και να βρίσκεται εντός των στόχων πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω το ευχαριστώ μου και στον φίλαθλο κόσμο του Λεωνιδίου που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα ηνία της ομάδας ήταν εκεί για να με στηρίξουν προσφέροντας την μεγάλη τους συμπαράσταση.

Εύχομαι υγεία σε όλους και κάθε επιτυχία για ομάδα.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.