Η Δικαιοσύνη του Κυριάκου

Η Δικαιοσύνη του Κυριάκου

Ιούλιος 09, 2019 - 19:23
1 σχόλια

Που λέτε, ω παίδες Τριπολίτες, διάβαζα τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης και έγινα... αρχαίος, που λένε. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει Κράνη. Όπου Κράνης, πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Αξιόλογος διαστικός, χαίρει ευρύτατης εκτίμησης και όλα τα σχετικά.

Μόνο που η Νέα Δημοκρατία μιλούσε για θεσμική εκτροπή όταν ο Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, διόριζε ως άμισθη σύμβουλο τη Βασιλική Θάνου, πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Τότε, ο σημερινός υπουργός που θα φέρει την ανάπτυξη Άδωνις, αναρωτιόταν αν υπήρχε ανάλογο προηγούμενο.

Σήμερα, καθώς υποδεχόμαστε τη νέα αστραφτερή κυβέρνηση, ουδείς θυμάται το κράξιμο στη Θάνου και ουδείς σχολιάζει ότι εκείνη ήταν άμισθη και ο Κράνης γίνεται υφυπουργός.

Πολύ βολικά εκείνα τα ΜΜΕ που έκαναν λόγο για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και για διαπλοκή, για μπλέξιμο εξουσιών, δεν βλέπουν τίποτα τέτοιο σε αυτή την περίπτωση.

Πάντως, ο Άδωνις θα έπρεπε να έχει καλύτερη μνήμη:

Ο Πικραμμένος, αντιπρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης, όταν ήταν εν ενεργεία δικαστικός λειτουργός (1991-1993) ήταν σύμβουλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μετά έγινε Πρόεδρος του Συμβολίου της Επικρατείας. Και ύστερα, συνταξιούχος πλέον, παρείχε υπηρεσίες στον σημερινό Πρωθυπουργό.

Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα, Άδωνι;


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ;ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.