Ανακοίνωση της Εκλογικής Επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας για το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών

Ανακοίνωση της Εκλογικής Επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας για το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών

Ιούλιος 08, 2019 - 14:00
7 σχόλια

Το αποτέλεσμα των εκλογών φέρνει αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, έναν ενισχυμένο μνημονιακό διπολισμό.

Σε συνέχεια των ευρωεκλογών, καταγράφεται μια συντηρητική πολιτική στροφή.

Μέσα στα πλαίσια του εντεινόμενου αυτού διπολισμού, η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ δεν κατάφερε να συγκρατήσει την πτωτική πορεία που δυστυχώς συνεχίστηκε και μετά το πολύ αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Παρά τις προσπάθειες των δυνάμεων μας, δεν έγινε κατορθωτό επίσης να κερδηθεί το χαμένο έδαφος στο χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς και των αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Για τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, για τις δυνάμεις της που έδωσαν αυτή την ιδιαιτέρα δύσκολη και σε πολύ αρνητικό πλαίσιο εκλογική μάχη, ο αγώνας για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων απέναντι στη νεοφιλελεύθερη επίθεση, απέναντι στο καθεστώς του χρέους, της ευρωζώνης και της επιτροπείας, συνεχίζεται.

Επίσης, συνεχίζεται και η προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της αριστεράς και του λαϊκού κινήματος στη χώρα μας.

Τα συλλογικά όργανα, οι οργανώσεις, τα στελέχη και τα μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα εκτιμήσουν συνολικά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών και θα πάρουν αποφάσεις για την προοπτική και τη δράση της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.


7 Σχόλια

Ειλικρινά θα έπρεπε να εξαφανιστείτε από την πολιτική σκηνή της χώρας, είσαστε πάρα πολλοί που θέλετε να μας σώσετε με τον ένα να χαρακτηρίζει όλους τους άλλους πουλημένους με αποτέλεσμα να κατακερματίζονται οι δυνάμεις του χώρου προς όφελος του συστήματος. Φάτε τον Κούλη τώρα, φάτε τον Μπογδάνο, φάτε τον Βελόπουλο. Φάτε τους εφοπλιστές, τους πετρελαιάδες, τους τραπεζίτες.

@17:21 αγάπη μου γλυκιά Ιβάν κσι Βαρδής ό,τι μπορούσαν έκαναν για το ζαβό σου.

Οπως και ο πονεμένος ΣΥΡΙΖΑ έτσι όλοι οι κομμουνιατογενείς αποφεύγουν και να μνημονεύσουν -όχι να αναλύσουν- την αποβολή των αντιμνημονιακών και αντιευρωπαικών νεοναζί συμμάχων τους, από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Προβοκάτορας και ψυχωτικός του πληκτρολογίου κλαίνε γιατί λείπουν τα χρυσαύγουλα από τη Βουλή. Ο τροικανός και οι υπόλοιποι της συμμορίας των πέντε που είναι περισσότεροι έχουν ρεπό.

@22:35 - Η Χρυσή Αυγή ήταν η ονείρωξη του Σύριζα όλα αυτά τα χρόνια. Κάτω από το 3% η Χρυσή Αυγή, πάνω από 3% ο Βελόπουλος και 40% η ΝΔ. Όλοι οι δεξιοί πανηγυρίζουν που έμειναν εκτός βουλής οι χρυσαυγίτες και που ο Αλέκσης χαιρέτησε το Μαξίμου. Τέλειωσε έτσι μια ιστορία μπουρδολογίας του Σύριζα για την άκρα δεξιά. Αυτά όμως ανήκουν ήδη στο παρελθόν. Υπάρχει ήδη κυβέρνηση ΝΔ, αύριο-μεθαύριο παραλαμβάνουν τα χαρτοφυλάκια τους και η ζωή συνεχίζεται. Αυστηρή κριτική από την πρώτη ημέρα και απαίτηση για πολύ υψηλούς στόχους, γιατί υπάρχει η ικανότητα να τα καταφέρουν.

Χρόνια τώρα μας έχεις πήξει στις βλακείες. Φτάνουν οι υπερωρίες, τελείωσε η προεκλογική περίοδος, άντε ξεκουράσου τώρα. Και μην ξεχνάς, είσαι ο ορισμός του απατεωνα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.