Ο Τσίπρας σπάει το «εμπάργκο» στον Σκάι... επειδή του το είπε Τριπολίτης

Ο Τσίπρας σπάει το «εμπάργκο» στον Σκάι... επειδή του το είπε Τριπολίτης

Ιούνιος 30, 2019 - 19:15
21 σχόλια

Ο Αλέξης Τσίπρας όπως ανακοίνωσε στον λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σπάει το «εμπάργκο» στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, κατόπιν παρότρυνσης ενός Τριπολίτη, γύρω στα 60, όπως αναφέρει ο Πρωθυπουργός, ο οποίος του το ειπε στην επίσκεψή του στην Τρίπολη την Παρασκευή:

Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».

Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς...». Του είπα δεν έχεις άδικο.

Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

 


21 Σχόλια

Πσσσσσσσσσσ! Πήρε είδηση Τριπολιτσιώτης ότι υπάρχει εμπάργκο του $ΥΡΙΖΑ και τον συμβούλευσε να το ''σπάσει''. Πιο ψέμα δεν υπάρχει γιατί το εμπάργκο είναι άτυπο αφού οι δημοσιογράφοι της ΑΥΓΗΣ και των άλλων ΜΜΕ που στηρίζουν $ΥΡΙΖΑ πήγαιναν και πηγαίνουν κανονικά στις εκπομπές του ΣΚΑΙ στην θέση των βουλευτών του. Οπότε η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται μια χαρά. Από κόλπα ο παλαιοκομματισμός ξέρει πολλά...

τα "ντόπια" είμαστε Τριπολιτσιώτες ,οι ξενόφερτοι ας είναι Τριπολίτες

Χα χα χα. Καλό κι αυτό. Τουλάχιστον το παλικαράκι δεν έχει έλειψη φαντασίας.

Αποκάλυψη ο εξηντάρης απο την Τρίπολη που έπεισε τον Τσίπρα να βγει στον ΣΚΑΙ ειναι ο Παυλής.

Καλή κωλοτουμπα! Είναι σαν την κωλοτουμπα που έκαναν όσοι δημοτικοί σύμβουλοι ανεξαρτητοποιήθηκαν λίγο πριν της εκλογές, με δικαιολογίες που κ....

Κακός σύμβουλος ο πανικός...Παίρνουν έστω και με καθυστέρηση αυτό που τους άξιζε εξαρχής.

Λέτε λέτε εσείς οι σχολιαστές. Ήθελα να ήξερα από που βγάζετε τα προς το ζην. Από Δευτέρα να σας δω που άμα βγει ο Κυριάκος δεν θα έχετε μία ούτε για ρεύμα στον υπολογιστή σας.

πρόσεχε μήπως τον βλέπεις (τον φίλο) για τα επόμενα 4 χρόνια και σε πονάει (που τον βλέπεις )

@12:52 πολύ καλή διαπίστωση σύντροφε. Άλλωστε με τον ψευτολόγο Τσίπρα τα λεφτά μας τρέχουν απ τα μπαντζάκια. Ψεύτες καπηλευτές της αριστερής ιδεολογίας...

12:52 εμείς τα προς το ζην τα βγάζουμε ανέκαθεν με τη δουλειά και τον τίμιο ιδρώτα μας πουλάκι μου... εσύ που ζεις με τα επιδόματα του τεμπέλη να σε δω τι θα κάνεις από Δευτέρα που δεν θα έχεις ούτε ρεύμα στον υπολογιστή σου να κάνεις συριζαίικη προπαγάνδα αντί να δουλεύεις

@12:52 - Μην ανησυχείς για το ρεύμα. Φρόντισε ο Τσίπρας η ΔΕΗ να έχει βαρβάτα πλεονάσματα και να είναι υγιής επιχείρηση; Όλα τα έχει φτιάξει το παιδί του κότερου. Τι, όχι;

Κάνε ντιμπέιτ ρε Κούλη και να κολήσεις στον τοίχο τον Τσίπρα με το επιχείρημά σου του εξωγήινου και της ιστορίας ότι ήσουν πολιτικός κρατούμενος σε ηλικία 6 μηνών! Και στο κάτω-κάτω, ποιος είναι ο Τσίπρας; Ένας αδαής. Δεν μπορεί ο καθένας να χαιρετήσει την κούκλα της βιτρίνας, μόνο εσύ, Κούλη ίνδαλμα! Αρχιγκόμενε! Κουκλάκι ζωγραφιστό! Κούλη μείνε για πάντα στην Αθήνα και μην αφήσεις μόνη πια την κούκλα στη βιτρίνα..

Όλοι οι Gipsy Kings θα φωνάξουν στην επόμενη συγκέντρωση. "Ντιμπι, ντιμπι, ντιμπιντέι, ντιμπιντέι σε μπαραγκαλώ κάντε ντιμπιντέι".

Πολύ ξύλο από Παπαχελά. Ντροπή το παιδί έχει κοκκινίσει και είναι εμφανώς πρησμένο. Δεν υπάρχει κάποιος να πετάξει πετσέτα!

Ποιος έφαγε ξύλο @ 21.15; δεν είδες ποιος έφυγε γελαστός και ποιος ....κλαμένος; κοίτα και πάλι το βίντεο....

@22:20 - "Γελάει συνέχεια, μονίμως, είτε είναι κηδεία είτε γάμος…" Ματθαίος Γιωσαφατ (Νευρολόγος-Ψυχιάτρος) για τον Αλέκση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.