Επίσκεψη Κατσίρη στη λαϊκή αγορά Μπασιάκου (pics)

Επίσκεψη Κατσίρη στη λαϊκή αγορά Μπασιάκου (pics)

Ιούνιος 26, 2019 - 15:53
6 σχόλια

Κατσίρης: Θα εντατικοποιήσουμε τους ελέγχους για να σταματήσουν οι παράνομες ελληνοποιήσεις αγροτικών προϊόντων.

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους, για να σταματήσουν οι παράνομες ελληνοποιήσεις αγροτικών προϊόντων και θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους παραγωγούς, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Γιάννης Κατσίρης, επισκεπτόμενος σήμερα τη λαϊκή αγορά στη συνοικία Μπασιάκου της Τρίπολης και μιλώντας με παραγωγούς.

Πρόσθεσε πως η ΝΔ θα αποδεσμεύσει πόρους για τους νέους αγρότες και θα μειώσει δραστικά τη φορολογία, προκειμένου να ανασάνει ο αγροτικός κόσμος και θα δοθούν κίνητρα για τη δημιουργία νέων συνεργατικών σχημάτων.

Επιπλέον ο κ. Κατσίρης τόνισε πως μέλημά του είναι όλα τα αγροτικά προϊόντα του νομού να λάβουν πιστοποίηση ποιότητας και γεωγραφικής ένδειξης, προκειμένου να προστατευθούν, ενώ θα εργαστεί στο πλευρό των αγροτών για την προώθηση των προϊόντων που έχουμε με ονομασία προέλευσης, ώστε να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην αγορά.

Επεσήμανε με έμφαση πως δεν μπορεί, στα super market της Αρκαδίας, να μην βρίσκονται σε προνομιακή θέση τα προϊόντα του νομού και θα ζητήσει, σε συνεργασία με τους ξενοδόχους, να συμβάλουν κι αυτοί στην προσπάθεια εντάσσοντας στις επιχειρήσεις τους το αρκαδικό πρωινό. Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «είναι απολύτως αναγκαίο να συνδεθεί η παραγωγή μας με τον πολιτισμό και τον τουρισμό».

Δελτίο τύπου


6 Σχόλια

Ακόμα και να χάσει ο ΚΑΤΣΙΡΗΣ θα ειναι υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης με το χρίσμα της ΝΔ. Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ τελείωσε το έχετε καταλάβει μάγκες;

oπα, έκλεισε και σε δημοτική κάλπη. Τους επιτρόπους στα παγκάρια τους διορίζουν ή υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν;

Μετράει- μετράει. Για μπουγιο καλός είναι. Ο Βλάσης φοβουμενος την καρέκλα του διαλέγει ακίνδυνους...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.