Οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Κάρτσοβας κρίνουν την συμμετοχή της ΑΕΚ Τρίπολης στην Γ' Εθνική

Οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Κάρτσοβας κρίνουν την συμμετοχή της ΑΕΚ Τρίπολης στην Γ' Εθνική

Ιούνιος 25, 2019 - 18:19
3 σχόλια

Το γηπεδικό πρόβλημα που προκύπτει στον Δήμο Τρίπολης αναμένεται να παίξει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο και σε ότι έχει να κάνει με τις αποφάσεις που θα πάρει η ΑΕΚ Τρίπολης για την συμμετοχή της η όχι στην Γ' Εθνική.

Δια στόματος κ. Νίκου κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Αρκαδίας η πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ Τρίπολης είναι η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή και να αγωνιστεί από την νέα σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Η μεγάλη όπως φαίνεται προϋπόθεση στο να λάβει μέρος η ΑΕΚ Τρίπολης στην Γ' Εθνική είναι να πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα οι αναγκαίες βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Κάρτσοβας για να μπορέσει να πάρει την σχετική άδεια για να φιλοξενήσει αναμετρήσεις της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αυτό έκανε ξεκάθαρο και ο κ. Νίκου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας καλώντας το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης μαζί από κοινού με την διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης να πάνε στις αρμόδιες αρχές του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας και να καταθέσουν συγκεκριμένο πλάνο βελτιωτικών εργασιών που είναι απαραίτητες έτσι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα για να μπορέσει το γήπεδο να είναι έτοιμο και να αδειοδοτηθεί με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης ήταν θετικός στο να φιξαριστεί άμεσα ραντεβού με τις αρμόδιες αρχές και να γίνει η προσπάθεια με στόχο την υλοποίηση των βελτιωτικών εργασιών που χρειάζεται το γήπεδο της Κάρτσοβας με τον κ. Νίκου να απαντά αρνητικά σε ερώτηση μέλους της ΕΠΣ Αρκαδίας για πιθανή έδρα το Εθνικό Στάδιο Τρίπολης όντας κατηγορηματικά αντίθετος.

Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ Τρίπολης τοποθετεί στο τραπέζι των προϋποθέσεων για την συμμετοχή της στην Γ' Εθνική τις παρεμβάσεις και τις απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών στην Κάρτσοβα στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς τις αρμόδιες τοπικές αρχές και μένει με ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη του θέματος το επόμενο διάστημα. 


3 Σχόλια

δλδ παλι ο δημος τριπολης-δημμοτες να πληρωσουν για να παιξει η αεκ Γ εθνικη? αμα θελουν σαλονια να βαλουν το χερι στη τσεπη και να πανε ,στο ΔΑΚ που εχουν κανει καταληψη με το τεννις εχουν πληρωσει ποτε τπτ? τοσσες ερωτησεις εχουμε κανει και δε βγηκε να απαντησει ποτε κανεις τπτ απο την επισημη αεκ,τι να πει αλλωστε,οτι δεν πληρωνουν νοικι,οτι δεν πληρωνουν ρευμα για τα φωτα-ηχεια-ενισχητες που εχουν βγαλει-air contition κλπ κλπ κλπ,εδω κανουν τωρα με τον κοατ ,και ας βγουν να πουν αν εχουν παρει ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΔΕΙΑ για ολο αυτο,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ και κανουν οτι γουσταρουν στο δακ και ο δημος κοιταει

Δεν βάζετε και κάνα χρήμα από την τσέπη σας για εγκαταστάσεις... Κατάντησε πλέον ανέκδοτο αυτό με την ΑΕΚ Τρίπολης. Όλοι σας χρωστάνε??? Οι υπόλοιποι που ρίχνουν χρήματα για εγκαταστάσεις τι είναι ??? Βλάκες??? Δεν σας έμαθαν ότι η φλωριά η μαγκιά κτλ... Πληρώνονται...

Δεν πειράζει κύριε Νίκου,αν δεν θέλετε να βάλετε λεφτά και δεν μπορείτε παίξτε πάλι τοπικό, έτσι κι αλλιώς θα πάτε μολύβι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.