Λυκουρέντζος για υποψήφιους ΝΔ στην Αρκαδία: Ουδείς έχει το δικαίωμα να διαδίδει ότι έχει την στήριξή μου

Λυκουρέντζος για υποψήφιους ΝΔ στην Αρκαδία: Ουδείς έχει το δικαίωμα να διαδίδει ότι έχει την στήριξή μου

Ιούνιος 24, 2019 - 08:49
14 σχόλια

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η Νέα Δημοκρατία ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε τις επιλογές των υποψηφίων Βουλευτών της. Οι αποφάσεις της είναι απολύτως σεβαστές.

Ειναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο ότι συμμετέχω με πίστη και μαχητικότητα στον αγώνα μας,με στόχο την ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας, με ισχυρή και αυτοδύναμη πλειοψηφία στην νέα Βουλή, με Πρωθυπουργό τον Πρόεδρό μας κ.Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στηρίζω την Νέα Δημοκρατία,την παράταξη με την οποία ταύτισα την ζωή μου, δικαιωμένος για την Εθνική της προσφορά στην Ελλάδα και τον λαό μας.

Οι περιστάσεις απαιτούν ενότητα και ομοψυχία,μεγαλοσύνη και υπερηφάνεια.

Ξεκαθαρίζω ωστόσο ότι ουδείς εκ των υποψηφίων, ανδρών και γυναικών, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας με εκπροσωπεί και ουδείς έχει δικαίωμα να διαδίδει ότι έχει την στήριξή μου.

Εύχομαι η εκπροσώπηση της Αρκαδίας, μετά την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας,να είναι αντάξια της τετιμημένης πολιτικής της ιστορίας.


14 Σχόλια

Σωστα ποιος είναι ο λυκπυρέντζος; Γιοβάς ή Κατσίρης ή Λυτρίβη ή Βάλη, με ψήφους και ρεύμα;.. είστε κόμμα οπερέτα με ψηφοδέλτιο τραγωδία και πρωταγωνιστή για γιαουρτια.

Αντε κατσε στο σπιτι σου και σωπασε για παντα.Ο εγωισμο σου σου εφαγε το κεφαλι και σημερα συνεχιζεις να προκαλεις τον κοσμο

Η αλήθεια δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από το προσωπείο ενδεχόμενης νίκης. Η καθαρές απόψεις,η ορθή ρητορική,η διαφάνεια, είναι αυτα που δίνουν διάρκεια και προοπτική σε μια παράταξη.

Άσε μας ρε δεινόσαυρε. Οι Αρκάδες σε έστειλαν σπίτι σου και δεν λές να το καταλάβεις.

XA........8.5%>>

μπραβο ανδρεα σε παραδεχομαι!!!!!!!!!!!!!αλλωστε πιον να υποστηριξεις?ειναι ολοιτους για φαπες και γιαουρτι.....καποτε το ψηφοδελτιο ηταν με ανθρωπους με ισχυ και επιπεδο.αυτο ειναι για γελια πιο ξεφτιλα δεν υπαρχει...

οποιος θελει να χασει δεχετε την στιριξη σου. Τραβα σπιτι σου και στον καναπε σου και ασε μας ησυχους

Σιγα ρε μεγαλε πολιτικε με το τεραστιο εργο που αφησες Ο εγωισμος δεν σε αφηνει γιατι εφαγες πορτα.... ουστ......

ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ .....ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΑΝ .ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΡΕ ΠΡΩΗΝ .ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΘΕΥΤΙΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ....ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ

ΠΑΝΗΓΥΡΙ 24/06/2019 -21:57 ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ.ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΝΗ.ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ...ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΙ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....

ΠΑΝΗΓΥΡΙ 25/06/2019 09:40 ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ.ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.Η ΚΑΚΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ.ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΣΟΥ.

9:40 Δε μας λές και εμάς γιατί είσαι περήφανος που ψήφισες τον δεινόσαυρο; Τι έκανε για τον Αρκαδία; Πές μας ένα πράγμα που προώθησε στην κυβέρνηση και κατάφερε να το κάνει; πές μας έστω ένα που έκανε για την χώρα και πρέπει να είσαι περήφανος που ψήφισες εναν που δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Δεν χρειαζεται να σας δωσει κανεις στοιχεια και στατιστικα γ αυτα που εκανε ο Λυκουρεντζος... μια βολτα στην τριπολη μεχρι το Ψυχιατρειο και το Πειραματικο αρκει για να δειτε τις μαρμαρινες πλακες με το ονομα του απο τα εγκαινια... ο Λυκουρεντζος μιλησε με πραξεις και με εργα... οι δικοι σας μιλανε με διαπλοκη...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.