Ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης

Ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης

Ιούνιος 24, 2019 - 10:09
7 σχόλια

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση, στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 25 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30 μ.μ.

Θα συμμετέχουν : ο Ευρωβουλευτής κ. Κ. Αρβανίτης

οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας και

το στέλεχος της Προοδευτικής Συμμαχίας Γ. Ματζουράνης

 

Καλούμε τους πολίτες και τους συλλογικούς φορείς της Αρκαδίας να λάβουν μέρος στην ανωτέρω εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν στη συζήτηση.

 

Μεγαλόπολη 24 Ιουνίου 2019

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης .


7 Σχόλια

Ρε συντρόφια, ο Τάσος γιατί δεν μας ενημερώνει και για τη δική σας την εκδήλωση;;;; Δεν καταδέχεται, μόνο ο Πρωθυπουργός είναι του επιπέδου του!!!!!!

Ο τελευταίος Συριζαιος που πέρασε από την Μεγαλόπολη έμεινε κλεισμένος στο Δημαρχείο και έφυγε συνοδεία αστυνομίας. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα έχετε καλύτερη τύχη τώρα;

Ο ταξικός πόλεμος εν έτει 2019 και μάλιστα δέκα μέρες πριν τις εθνικές εκλογές ("ο τελευταίος συριζαίος έφυγε συνοδεία αστυνομίας"). Γίναμε όλοι αντιεξουσιαστές! ("ομπρός γενναίοι μου, όλοι πίσω από τον πρώτο αντιεξουσιαστή Μπρουμά να ρίξουμε την εξουσία", ε Σαράντο;) (πόση ηλιθιότητα)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.