Στην Τρίπολη ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Τρίπολη ο Αλέξης Τσίπρας

Ιούνιος 24, 2019 - 15:47
52 σχόλια

Φίλες και φίλοι μου η Τρίπολη, η Αρκαδία, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει τη μεγάλη τιμή και χαρά να φιλοξενήσει τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα σε ανοιχτή ομιλία τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-6-2019 και ώρα 8.30 το βράδυ! Θα είμαστε όλοι εκεί για να διατρανώσουμε την απόφασή μας η ΕΛΛΑΔΑ να μη ΓΥΡΊΣΕΙ ΠΊΣΩ. Τάσος Παπαζαχαρίας


52 Σχόλια

γεια σου Τασούλη με τα ωραία σου! να σε ρωτήσω, πόσοι είσαστε εσείς οι «όλοι» που θα είσαστε εκεί;

Γελασαμε μεσημεριάτικα. Στου Τζίβα γρήγορα να μαζέψετε λαό απο τα τσαντήρια να κάνετε μπούγιο!!! Θα φάτε μαύρο που θα βουήξει το κεφάλι σας.

Θα γίνουν και εδώ "προληπτικές προσαγωγές υπόπτων? "....όλοι εκεί. ..χαχαχαχαχα

Ο Τάσος Παπαζαχαρίας αποτελεί όνειδος για τον Σύριζα. Η πρόσκλησή του αποτρεπτική. Ας κάνει κάτι καλό για το κόμμα, ας μείνει στο σπίτι του. Όσοι θέλουμε να ακούσουμε τον Τσίπρα δεν έχουμε όρεξη να βλέπουμε τη φάτσα του.

Δεν μας είπε σε ποιο περίπτερο θα μιλήσει για να ξέρουμε ποιο κομμάτι της πόλης θα αποκλείσουν τα ΜΑΤ.

Τάσο κάνε στην πάντα αγόρι μου, είσαι το μοναδικό επιχείρημα που έχουν εναντίον του Τσίπρα. Ας γράψουν κάτι σοβαρό, δεν έχουν.

Τάσο κάνε στην πάντα αγόρι μου, είσαι το μοναδικό επιχείρημα που έχουν εναντίον του Τσίπρα. Ας γράψουν κάτι σοβαρό, δεν έχουν.

Μπα σε καλό σας συριζαίοι κόντεψα να σκάσω από τα γέλια. Δεν έχουμε λέει κάτι αρνητικό να πούμε για τον Τσίπρα εκτός από τον Παπαζαχαρία. Ας πάρω μια ανάσα και να περιοριστώ σε ένα μήνυμα. Μάτι, 3ο μνημόνιο, ξεπούλημα Μακεδονικής γλώσσας και Έθνους, πετσόκομμα συντάξεων, πετσόκομμα μεσαίας τάξης με φόρους, Πολάκης, σκάνδαλο Novartis, κότερα και πούρα, Καμμένος, ψέματα όσο χωράει η φαντασία ενός ανθρώπου, ρεκόρ κωλοτούμπας, αγγλικά 3ης Δημοτικού, Ελληνικά 1ης Γυμνασίου, δεν έχει δουλέψει ποτέ του, ΕΡΤ σαν TV Πράβδα, Πετσίτης, Καλογρίτσας, Κόκκαλης Ευρωβουλευτής, γάτα Ιμαλαϊων. Θέλετε κ άλλα;

Ο ανηψιός εξ' αγχιστείας του Παττακού της 21ης Απριλίου 1967. Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Αν δεν ήταν τόσοι οι ραγιάδες που θα ψηφίσουν ΝΔ δε θα έπεφτα ποτέ στην ανάγκη να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

@9:54 και να σκεφτείς πως γι αυτά τα νούμερα γίνονται οι εκλογές. Που ψηφίζουν πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Ηρθε η στιγμή οι ραγιάδες που έβγαλαν πρωθυπουργό ένα αγράμματο τσόλι να το ξανασκεφτούν και να σε ρίξουν στα πατώματα.

Καλά ρε γραφικέ Παύλε τα επιχειρήματά σου εναντίον του Τσίπρα δείχνουν ότι είσαι εντελώς ξεκασμένος. Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που θα ψηφίσουν Μητσοτάκη τα ίδια γελοία επιχειρήματα έχουν; Τελικά ως λαός είμαστε οι ταλιμπάν της Ευρώπης και το κακό είναι πως νομίζουμε ότι είμαστε και σπουδαίοι. Και κάτι τελευταίο ο Τσίπρας έβγαλε τα υπερπλεονάσματα από τα μέτρα που πήρε που ήταν σαφώς πιο λίγα από τα μέτρα των κυβερνήσεων παπανδρέου και σαμαρά. Τα έβγαλε τα υπερπλεονάσματα όμως ρε άσχετοι γιατί έκοψε τη ρεμούλα και τις μίζες που έπαιρναν όλα τα λαμόγια εδώ και 30 χρόνια. Ξυπνάτε Ελληνάρες.

XA........8.5%>>

ΧΑ ΧΑ έρχεται ο Πινόκιο στη πόλη μας. Να παρευρεθούν όλες οι μαμάδες με τα μικρά τους για να χορτάσουν γέλιο με τον γελοίο.!!!

Πάλι φρούριο θα θυμίζει η πόλη μας ! Μην ξεχάσετε ρε σύντροφοι να φέρετε και τους ανιχνευτές μετάλλων , τα ΜΑΤ , τις κλούβες και τους ρομά της περιοχής και των γύρω νομών ! Ενα χιλιόμετρο γύρω από το χώρο ομιλίας θα είναι απροσπέλαστα και αποκλεισμένα τα ΠΑΝΤΑ ! ΠΦΑ ρεεεεε !

Κώσταρε τι έκανε είπες; Έκοψε τις ρεμούλες και τις μίζες; Στην τράπεζα Αττικής τι έκανε;; Το υπερταμείο υποθήκευσης της δημοσίας περιουσίας για 99χρόνια ποιος το έκανε; Το ΕΚΑΣ ποιος το έκοψε; Την ατιμωρησία στην εγκληματικότητα ποιος την προώθησε; Ποιοί προώθησαν το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και το έκανε ΝΑΙ συνεταιρικά με τον Μητσοτάκη, την Γεννηματά, τον Καμένο, τον Θεοδωράκη; Οι αμερικανοτσολιάδες της αριστ€ρα$.

Τελικά υπάρχουν πολλοί ψεκασμένοι δεν σωζόμαστε με τίποτα θα πάνε να ψηφίσουν Μητσοτάκη οι πεινασμένοι για το Μακεδονικό λέει. Ποιο μακεδονικό ρε Ελληνάρες και πράσινα άλογα ο κόσμος έφτασε στο φεγγάρι και εσείς ακόμα αναπολείτε το Μέγα Αλέξανδρο για να δικαιολογείτε την μίζερη ύπαρξή σας. άντε λοιπόν ψηφίστε το Μητσοτάκη τον άφθαρτο που δεν έχει ξαναπάρει εξουσία να κάνει την Ελλάδα σαν το κόμμα του, να μας πτωχεύσει μία και έξω. Το πρώτο που θα κάνει είναι να φέρει το ΔΝΤ, ευαγγέλιο γι αυτόν και το συνάφι του. Άντε ψηφίστε τον εξάλλου τα ίδια συμφέροντα με το Μαρινάκη έχετε και εσείς.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Να μιλάει ζαίος για ψεκασμένους. Αξία ανεκτίμητη. Ευτυχώς που μπορούμε να ψηφίσουμε ξανά αυτόν που, εκτός από όλα τα άλλα που έκανε, έβγαλε από την φυλακή δολοφόνους, βιαστές, κτλ οι οποίοι ξανασκότωσαν και ξαναβίασαν. Μόνο αν έρθουν στο σπίτι σου να θυμάσαι την συμβουλή του συντρόφου σου: κάνε ότι κοιμάσαι.

Πείτε στο ζαβό πως και ο Μανώλης Κοττάκης με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο το θεωρούν ληγμένο το ματσάκι.

Πραγματικά είναι να απορείς. Βρέθηκε Συριζαίος να πει ότι το υπερπλεόνασμα βγήκε επειδή κόπηκαν οι λαμογιές και οι ...μίζες. Αυτό ούτε ο Τσακελώτος δεν το υποστήριξε. Αντίθετα είπε ευθέως ότι ήταν ταξική επιλογή να αρμέξουν μέχρι τέλους την μεσαία τάξη. Και την άρμεξαν. Για να μοιράζουν επιδόματα φτώχειας μήπως και εξαγοράσουν καμία ψήφο. ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ είναι. Ο Τσίπρας υπόσχεται ισοπέδωση στην φτώχεια, ο Κυριάκος περισσότερες δουλειές και καλύτερους μισθούς. Δουλειές όμως, όχι κωλοβάρεμα. Διαλέγει ο πολίτης τι θέλει στις 7 Ιουλίου. Ελεημοσύνη φτώχειας ή εργασία και πρόοδο-ευημερία.

GO BACK mr Al6s ! Α ν ε π ι θ ύ μ η τ ο ς στην πόλη μας .

Σωτηράκη τζάμπα η ψήφος σου ! Ψήφισε ΝΔ για να έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου ! Είναι βέβαιο ότι μέχρι τις 7.7 θα έχεις αλλάξει γνώμη ΚΑΙ ΣΥ ! Αν είχες λίγη διορατικότητα θα έβλεπες ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γαλάζιο ! Το ροζ μας τελείωσε Σωτηράκη μας ..........

@ Παύλο.Το αληθινό πρόσωπο της Δεξιάς στο δρόμο προς τη Δαμασκό το είδες ή από τότε που σε βαφτίσανε.

Όλοι γνωρίζουμε το αληθινό πρόσωπο της δεξιάς. Γεννηθήκαμε και μάθαμε να ζούμε με τους κανόνες της. Η μη τήρησή τους, η αμφισβήτησή τους έχει κόστος, η εξουσία δεν ανέχεται τους αντιρρησίες. Η ιστορία γράφεται από αυτούς που ευθυγραμμίζονται και από αυτούς που ξεσηκώνονται. Την ιστορία τη γνωρίζουμε. Ακόμα και ο Παύλος, αλλά παίζει το παιχνίδι της.

@nick lyk - Το πραγματικό σου πρόβλημα είναι με την εργασία και όχι με την δεξιά.

Ο πακιστανός βιαστής της Μυρτούς θα απελευθερωθεί τον Ιούλιο σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του ποινικού κώδικα που ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι γνωρίζουμε το αληθινό πρόσωπο της δεξιάς. Γεννηθήκαμε και μάθαμε να ζούμε με τους κανόνες της. Η μη τήρησή τους, η αμφισβήτησή τους έχει κόστος, η εξουσία δεν ανέχεται τους αντιρρησίες. Η ιστορία γράφεται από αυτούς που ευθυγραμμίζονται και από αυτούς που ξεσηκώνονται. Την ιστορία τη γνωρίζουμε. Ακόμα και ο Παύλος, αλλά παίζει το παιχνίδι της.

Το αληθινό πρόσωπο της δεξιάς το βλέπουμε στην Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Αγγλία, την Αυστρία, την Γερμανία, την Νορβηγία, την Σουηδία, την Ιταλία κτλ. Εκεί εφαρμόζουν δεξιό φιλελευθερισμό εδώ και δεκαετίες. Όποιος έχει επισκεφτεί αυτές τις χώρες μπορεί να συγκρίνει το κράτος που έχουν και την ευημερία των πολιτών αυτών των χωρών, σε σχέση Pμε την δική μας κατάσταση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρότυπο την Βενεζουέλα. Όποιος θέλει να γίνει Ευρώπη επιλέγει φιλελευθερισμό, δηλαδή Νέα Δημοκρατία. Διαλέγει ο κάθε πολίτης το μέλλον για τον ίδιο και τα παιδιά του. Βενεζουέλα ή σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος.

@Παυλος.Τυχαίνει να εργάζομαι σχεδόν σε όλη μου την ενήλικη ζωή.Εσύ τι δουλειά κάνεις εκτός απο του να υπηρετείς τα αφεντικά σου;

Παυλάκο, γλύφτη του πισινού του Κούλη, αν θυμάσαι καλά οι μισθοί και οι συντάξεις κόπηκαν επι Σαμαρά και Βενιζέλου με το 1ο μηνμόνιο. Οι απολύσεις σε Παιδεία, Υγεία κλπ έγιναν με υπουργό το γιο του Γκαντέμη. Οπότε μην γράφεις μπούρδες. Εχεις και μνήμη χρυσόψαρου αλλά έχουμε κι εμεις μνημη και κριση

Λοιπόν ο Παύλος δεξιός όπως αδωνις γιαυτό μην ασχολείστε. Τι είναι η δεξιά, είναι ο καραμανλης που είναι αλλαλος εδώ και 10 χρονια ο οποίος μας έφερε στα μνημονια διότι είχε όλα τα λαμογια με τις μίζες και αυτός και καλά δεν ήξερε τίποτα. Ρουσόπουλος βατοπαιδι κλπ, είναι ο Σαμαράς που έκοψαν τα πάντα με 30 % ανεργία, το βοριδη και αδωνι υπουργούς του κοψιματος σε οτιδήποτε. Πρώτα έφαγαν, μετά έκοψαν- απελυσαν και τώρα ήρθαν σας σωτηρες. Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ισιωσε το δρόμο και πάμε εμφανώς πολύ καλύτερα από αυτούς πριν. Τώρα εάν θέλετε πάλι όλα τα προηγούμενα ψηφίστε να απολυθητε, εγώ δεν το κάνω

Αυτούς που μας έφεραν στην κατάσταση πρέπει ο λαός να τους εξοντωση... Ο μόνος που δε φταει είναι ο σύριζα, μας έβαλε στο σωστό δρόμο χωρίς λαμογια μίζες, κλεψιμο και ψέματα. Όλοι αυτοί πάλι τα ίδια θέλουν να κάνουν... Αλλά είναι αλήθεια εμείς οι Έλληνες τι μυαλό έχουμε? Τίποτα ίσως.....

Αριστερέ, για μέτρα τα λόγια σου, μόνο οι φασίστες μιλάνε για εξόντωση των κομματικών αντιπάλων

14.38 @. Να ήξερες και λίγη γραμματική σύντροφε , τί καλά θα ήταν ! Ισως να έβλεπες αλλιώτικα τον κόσμο και να άλλαζες και πολιτικές πεποιθήσεις και τελικά να γινόσουν άνθρωπος !

Αμόρφωτη αριστ€ράτζα 14:38 το εξοντώσει γράφεται με ει. Και για να έχουμε καλό ερώτημα για πες μας πως εννοείς την εξόντωση; Κατσαπλιάδικα με κονσερβοκούτια αλά βελουχιώτης ή ψυχρά με πιστόλια αλά 17Ν, ΟΠΛΑ κλπ; Ελλείψη επιχειρημάτων αναλαμβάνει η αριστερή βία. Έτσι γίνεται πάντα και μένει ατιμώρητη αφού είναι ο υπηρέτης και το ''μακρύ χέρι'' του συστήματος.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.