Θεομηνία στον Εύανδρο - «Κατέβηκαν» φερτά και μπάζα στο χωριό

Θεομηνία στον Εύανδρο - «Κατέβηκαν» φερτά και μπάζα στο χωριό

Ιούνιος 21, 2019 - 19:14
2 σχόλια

Για δέκατη τρίτη συνεχόμενη ημέρα η χώρα μας πλήττεται από χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες. Δυστυχώς στην Αρκαδία το σκηνικό δεν είναι διαφορετικό. Η νέα κακοκαιρία που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου έφερε νέα προβλήματα στον Δήμο Τρίπολης. Πτώση δέντρων είχαμε στον δρόμο Βουνό - Κάνδαλος και ενημερωθήκαμε από τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης Σωτήρη Παπαδημητρίου ότι ειδοποιήθηκε για θεομηνία στον Εύανδρο.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο αντιδήμαρχος, ο οποίος σπεύδει στο σημείο, ειδοποιήθηκε από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ευάνδρου ότι το νερό έφερε μπάζα και πολλά φερτά υλικά στο χωριό.

Ο κ. Παπαδημητρίου σπεύδει στον χώρο.

Όπως μας είπε, πάντως, δεν έχει ενημέρωση για προβλήματα σε άλλα χωριά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Εύανδρος είχε «χτυπηθεί» από σφοδρή χαλαζόπτωση στις 11 Ιουνίου.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

οταν σας εδινε ο ελγα τα χιλιαρικα και τις αποζημιωσεις με την σεσουλα ηταν καλα τωρα μαγκες δεν πληρωνει τα πηρατε μαζεμενα αντε και καλο ραφτινγκ

Αρχικά τον πληρώνουν τον Ελγα ακριβός για αυτό το πράγμα για όταν συμβεί κάτι να μας αποζημίωση . Όπως φαντάζομαι και στην δική σου δουλειά αν συμβεί κάτι έχεις κάποια ασφάλεια που θα σε αποζημίωση . Δεύτερον το ότι εσύ έχεις μια μίζερη και άθλια ζωή δεν είναι απαραίτητο να βγάζεις τόση κακία . Σου εύχομαι ολόψυχα από εδώ και πέρα να φας σκα_α τα οποία θα τα πληρώνεις 5 εύρο το κιλό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.