Ζητείται ψάλτης στα Λαγκάδια

Ζητείται ψάλτης στα Λαγκάδια

Ιούνιος 18, 2019 - 12:58
6 σχόλια

Ζητείται ψάλτης στα Λαγκάδια. Και τούτο διότι ο μέχρι πρότινος χάλτης, αποφάσισε να σταματήσει το λειτούργημα, για προσωπικούς λόγους. Την ανακοίνωση έκανε ο Κανέλλος Γιαννικόπουλος στον λογαριασμό «Λαγκαδινά Νέα» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως πληροφορεί, ο εφημέριος του ΙΝ Παμμεγγίστων Ταξιαρχών π. Νικόλαος Ρουμελιώτης ενημέρωσε σχετικά τους αναγνώστες και διαχειριστές της σελίδας.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Χαχαχαχα!!! Ετοιμάζετα για την δημαρχία και άδειασε η θέση???? Χαχαχαχα!!! Ετοιμαστείτε να τον ξαμαπάρετε πίσω σε 4 χρόνια και θα έχετε ψάλτη για όσο ζεί.

Σκέψου για να πάρει 48% πόσο δυνατός είναι.... Με τέτοια φθορά ο Γιαννόπουλος με όλο τον κόσμο να είναι εναντίον του και ο Κούλης να μην μπορεί να σπάσει το φράγμα και να πηγαίνει δεύτερη Κυριακή... Ετοιμαστείτε τώρα να δείτε την Γορτυνία να την τρώει η μαύρη μαυρίλα. Δοκιμασμένος είναι ο Κούλης και το μηδενικό του έργο. Δείτε τον στον δήμο Λαγκαδίων τί έκανε ούτε λάμπες δεν μπόρεσε να βάλει. Αλλά τί να περιμένεις απο έναν άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.