Νικολάκου: Το «τέρμα στην παρανομία» και η «αμηχανία» του κ. Νίκα

Νικολάκου: Το «τέρμα στην παρανομία» και η «αμηχανία» του κ. Νίκα

Ιούνιος 19, 2019 - 21:02
7 σχόλια

Τα βέλη της έστρεψε εναντίον του νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη Πελοποννήσου η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ την Τετάρτη 19 Ιουνίου, με αφορμή μια πληροφορία που είχε η περιφερειακή αρχή, ότι κατά την επίσκεψή του στις Τεχνικές Υπηρεσίες ο κ. Νίκας είπε τη φράση «τέρμα στην παρανομία».

Η κυρία Νικολάκου υπογράμμισε στον λόγο της πολλές φορές ότι δεν θέλει να πιστέψει ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο από τον νέο περιφερειάρχη, και, απαντώντας στη δήλωση του κ. Νίκα ότι δεν θα συνεργαστεί με συγκεκριμένα άτομα στο ΠεΣυ, τους λεγόμενους «Τατούλιγκανς», σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, είπε:

«Ο κ. Νίκας θα αναγκαστεί να διαβάσει τον ''Κλεισθένη'', και αυτός και όλοι όσοι χωρίζουν τις παρατάξεις στους φανατικούς και μη φανατικούς, και θα πρέπει να συνεργαστεί με όλους, όχι με εκείνους που αυτός θέλει. Ο Ν. 4257/2014, που είναι μνημονιακή δέσμευση και μνημόνια έφεραν όλα τα κόμματα, αναφέρει ότι κάθε Περιφέρεια δίνει αναφορά για την εκτέλεση του προϋπολογισμού κάθε πρώτο τρίμηνο στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στους επόπτες».

«Ο κ. Νίκας είπε ότι θα ζητήσει από τους συλλόγους αχρεωστήτως καταβληθέντα να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν ως χορηγία από την Περιφέρεια. Όμως, η Περιφέρεια δεν επιτρέπεται να επιχορηγεί συλλόγους, μόνον οι Δήμοι, επομένως δεν έχει επιχορηγήσει συλλόγους. Να μπούμε όλοι στη νέα λογική της συνεργασίας. Η Οικονομική Επιτροπή έχει εγκρίνει τα αποτελέσματα του προϋπολογισμού».
 

Αν τόλμησε ο κ. Νίκας να επισκεφθεί υπηρεσιακούς παράγοντες και να τους καταγγείλει ως παράνομους, αυτό είναι πραξικοπηματική πράξη και τίθεται θέμα δημοκρατίας.

«Είμαστε εδώ παρόντες και θα μείνουμε. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο», τόνισε.

Ακόμα, η κυρία Νικολάκου εκτίμησε ότι «υπάρχει αμηχανία στον κ. Νίκα, 17 έδρες έχει αυτός, 17 κι εμείς, πρέπει να βρει τρόπο να το ξεπεράσει».

Οι πολίτες δεν τους έδωσαν το δικαίωμα να έχουν ούτε έναν σύμβουλο παραπάνω και στον πρώτο γύρο δεν τους έβγαλαν πρώτους.

Γαλανιάδη Εύα


7 Σχόλια

Αχ Ντίνα μου..... Όπως λέμε: Σούζη... Τσούζει !!!!

Δηλαδή ρε Ντινα οι 8 σύμβουλοι του Δέδε θα συμπράξουν με εσάς και οι 2 σύμβουλοι του Μπουτρουκα για να κάνετε κουμάντο στην νέα περιφερειακή αρχή ;Κάποια ημέρα θα μάθουμε γιατί έχεις αφηνιάσει τόσο μήπως τα χαμένα ** από τα σκουπιδοεργοστασια που δεν προλάβατε να φτιάξετε

Ντινουλα μου,εισαι εκτος τοπου & χρονου!!! Το καταλαβαμε οτι δεν σας αρεσε το απουελεσμα. Επιτελους ο κοσμος ξυπνησε & επραξε το σωστο.

Αλλά είπε ο Νικάς, αλλά λέει η Νικολάκου. Η μπάλα έχει χαθεί. Τα ποντίκια εγκαταλείπουν εκείνο το περίφημο τραίνο του 2011 που θα άλλαζε το πρόσωπο της Πελοποννησου. Κρίμα ρε Πέτρο. Είχες μια μεγάλη ευκαιρία και την πέταξες στους παρατρεχάμενους και στην μικροπολιτική του '80. Είσαι ήδη στοχοποιημενος από τους φίλους σου για την ήττα. Όλοι όσοι χάσανε τις θεσουλες τους σου φορτώνουν την αποτυχία. Και ξέρεις ότι έχω δίκιο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.