Μεγάλες καταστροφές από την πλημμύρα σε Ζευγολατιό και Νεοχώρι (pics)

Μεγάλες καταστροφές από την πλημμύρα σε Ζευγολατιό και Νεοχώρι (pics)

Ιούνιος 19, 2019 - 18:41
22 σχόλια

Στο πλευρό των κατοίκων βρέθηκε αμέσως ο Κώστας Τζιούμης

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι των χωριών Ζευγολατιού και Νεοχωρίου, αφού για ακόμη μια φορά αντικρίζουν τις περιουσίες τους να πνίγονται στο νερό.

Σπίτια πλημμύρισαν με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να έχουν σπεύσει από το μεσημέρι για να σώσουν ό,τι μπορούν. Οι καταστροφές, σύμφωνα με πληροφορίες είναι μεγάλες, με αρκετά σπίτια να έχουν πλημμυρίσει, οι λάσπες έχουν κατακλύσει τα χωριά.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν κάτοικοι του χωριού, με λάσπη γέμισαν τα ισόγεια οικιών, ενώ ολόκληροι κορμοί δέντρων, παρασυρμένοι από τα ορμητικά νερά, έχουν καταλήξει στο ρέμα.

Ακόμα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, στην εκκλησία του χωριού «τα έχει σηκώσει όλα».

Στο σημείο βρέθηκε και ο νέος δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης για να δει από κοντά τι έχει συμβεί, αλλά και ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Σωτήρης Παπαδημητρίου που για ακόμη μία φορά προσπαθεί να βοηθήσει.

Ειδήσεις: 

22 Σχόλια

Κώστα ενεργοποίησε τον Κοσκωτά μπας και γίνει κάτι στα χωριά μας. Ο Γιωργανόπουλος δεν κάνει ειναι πολύ λίγος.

19:02 σοβαρά; Τι μας λες! Αν δεν πήγαινε όμως εκεί θα γκρίνιαζες που βρίσκετε. Άντε κάνε καμιά δουλειά να γίνεις χρήσιμος.

Νομίζω ότι και αυτή η καταστροφή σηκώνει ένα γλέντι της παράταξης ακόμα...και αν πνιγούμε να βγούνε με τα μαγιώ για πάρτι!! Περιμένουν να αναλάβουν τον Σεπτέμβρη και σχεδιάζουν που θα μοιράσουν τις καρέκλες!! Τίποτα δεν αλλάζει ρε γαμώτο...φωτογραφίες και ουσία καμία....

@19:02 Αυτό να πας να το πεις στον Παυλή που μάλλον έχει ξεχάσει ότι είναι δήμαρχος μέχρι τις 31 Αυγούστου, είναι τελείως εξαφανισμένος και τα έχει γράψει όλα στα αρ#### του, όπως και ο περιφερόμενος θίασός του. Φαίνεται ότι τους έκατσε βαριά στο στομάχι η μπανάνα των εκλογών και δεν λένε ακόμα να τη χωνέψουν. Ο Τζιούμης δεν μπορεί να κάνει κάτι, γιατί ακόμα δεν έχει την αρμοδιότητα. Άντε, ξυπνάτε και ρωτάτε να μάθετε πέντε πράγματα αν δεν ξέρετε και μη γράφετε μαλ###ες γιατί βαρεθήκαμε να τις διαβάζουμε!

18:48 Είναι κρυμμένος όπως θα έπρεπε να κρυφτείς κι εσύ σε κανα λαγούμι και να μην ξαναβγείς τέτοια τούβλα που γράφεις ξόανο

Μόνο ο Κοσκωτάς μπορεί να λύσει τα προβλήματα με τις πλημύρες στην περιοχή μας. Γιάννη προχώρα στην αντιδημαρχία τώρα.

Ακόμα δεν έχει αναλάβει ο άνθρωπος τί θέλετε να κάνει? Ο τωρινός δήμαρχος πού είναι άφαντος?

Γεωργανόπουλε με το τζιπάκι σου έκανες περίγιρους στα αμπέλια σου μοναχά. Αχ καημένε

Σωτηρακης. Ο μόνος που συνεχίζει να παλεύει από τους ηττημένους Δήμου και περιφέρειας

21:02 Σάλτα εσύ ρε λοβοτομημένε παπαγάλε, που αν γράψει κάποιος κάτι που να διαφωνεί μ' αυτό που γράφετε μερικοί ψυχάκηδες, βλέπετε ρούλες, παράδες, παπαθεοφάνηδες και δεν ξέρω εγώ τί άλλο! Ουστ πιθήκια στα κλουβιά σας! Μπανάνααααα, που έλεγε κι ο κολητός σας ο Σταμάτης ο γουρνοπουλάς

Αυτό που σας πιάνει να μάθετε ορθογραφία ο ένας άγνωστος στον άλλο από τα σχόλια του πόρταλ είναι για Βραβείο βλακείας ειδικά αυτού που επιμένει να σε μάθει ορθογραφία. Μάλλον δεν έχει κάτι άλλο να πει.

Ρε δήμαρχε δεν πας επίσκεψη και στη μάντρα της Ακαδημίας γιατί έχει πέσει η μισή και θα πλακώσει κανένα παιδί.

22:53 Προφανώς αναφέρεσαι στον Παυλή γιατί αυτός είναι ακόμα ο δήμαρχος τη πόλης. Εκτός κι αν είσαι κι εσύ άσχετος σαν τους περισσότερους και δεν γνωρίζεις ότι η νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνει από 2 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε δεν έχει καμία αρμοδιότητα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχει οριστεί ποιοι θα απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο κι επίσης δεν έχει αποφασιστεί με ποιους θα συνεργαστεί ο Τζιούμης γιατί δεν διαθέτει την πλειοψηφία που απαιτείται. Αλλά φαντάζομαι θα το ξέρετε κι αυτό, όπως το ότι δεν έχει αναλάβει επίσημα καθήκοντα ο Τζιούμης, ε;

Γιατί επικαλείσθε όλοι τον κ. ΓΕΩΡΓΑΝΟΠΟΥΛΟ ; Τι είναι αυτός; Πείτε μας και σε μας που δεν ξέρουμε και σε τι έφταιξε αυτός ο άνθρωπος;

Φίλε των 17.15 λες Μ......ες. Αν είχε τα Κότσια ο Κοσκωτάς να τα λέει στην πλατεία του χωριού του αυτά που λέει στα κανάλια, και όχι στο μαντρί.

Ο Γιωργανόπουλος που είχε μούτρα να εμφανιστεί στους χωριανούς του. Πιθανόν να κρύφτηκε σε κανένα κατωει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.