Βλάσης: Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ελπίδας, κοστολογημένο και μελετημένο

Βλάσης: Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ελπίδας, κοστολογημένο και μελετημένο

Ιούνιος 19, 2019 - 13:52
6 σχόλια

Ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή "Μπροστά στα Γεγονότα" (18/06/2019).

• Σε μια περίοδο που οι σχέσεις με την Τουρκία είναι τεταμένες, ο κ. Τσίπρας το μόνο που κάνει είναι ένα επικοινωνιακό show, μια ανεύθυνη δραματοποίηση, όταν αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι ενότητα και ομοψυχία. Δεν θα περίμενε όμως κάτι διαφορετικό κανείς από τον άνθρωπο, που τήρησε μια αντίστοιχα ανεύθυνη στάση στο Μακεδονικό.

• Η Τουρκία περιφρονεί συνεχώς το Διεθνές Δίκαιο. Δεν είναι όμως τυχαίο ότι η Τουρκία προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, όταν έχει απέναντί της έναν αδύναμο Πρωθυπουργό και μια αδύναμη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα υπάρχει η απαραίτητη ομοψυχία και η απαραίτητη αποφασιστικότητα στα εθνικά θέματα.

• Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί για όσα έχει κάνει τα τελευταία 4,5 χρόνια και όχι για όσα υπόσχεται ευρισκόμενη σε πανικό. Στον αντίποδα η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ελπίδας, κοστολογημένο και μελετημένο, που θα κάνει τη χώρα να πατήσει δυνατά στα πόδια της. Ένα σχέδιο με λιγότερους φόρους και σταθερό φορολογικό πλαίσιο, με λιγότερη γραφειοκρατία και με προσέλκυση επενδύσεων για δημιουργία αξιοπρεπών θέσεων εργασίας.

• Το δίλημμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι ξεκάθαρο: Θα μείνουμε στο βάλτο της καθυστέρησης ή θα προχωρήσουμε στο νέο δρόμο της ευημερίας.

 

 

Video: 

Κώστας Βλάσης - ΕΡΤ1 - "Μπροστά στα Γεγονότα" (18/06/2019)


6 Σχόλια

Ναι, έχεις δίκιο. Ο Ερντογάν θα δει τον Κούλη και θα χεστεί απάνω του από το φόβο, τη στιγμή που ο πρόεδρός σας είναι μια τρίχα από τα αρχ#### του σουλτάνου..

Το πρόγραμμά σας πιστεύω θα είναι ανάλογο του τρόπου που κινείστε και χειρίζεστε τα των εκλογών .Με τις υγείες σας !

ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΘΑΡΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ . Ε ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.