Μπεντεβής: Η σιγουριά της εξουσίας και η προσωπική ευθύνη

Μπεντεβής: Η σιγουριά της εξουσίας και η προσωπική ευθύνη

Ιούνιος 19, 2019 - 13:10
11 σχόλια

Η πρόσφατη ιστορία δεν κατέφερε για άλλη μία φορά να μας διδάξει ώστε να αποφύγουμε την επανάληψη των εμμονών μας.

Αυτή η μεγάλη ευρωπαϊκή φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη δεν πτοείται από μικροπολιτικές , εμμονές και προσωπικά πάθη . Από το 1993 και μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι σέβεται τον πολίτη , ότι αντέχει τους σεισμούς από όπου κι αν προέρχονται , ότι βάζει πλάτη για να σταθεί ο τόπος όρθιος και τελικά αντέχει στο χρόνο με ψηλά το κεφάλι .

Οι στρατηγοί, υπεύθυνοι των όπλων, εύχομαι από καρδιάς να βρίσκονται στα επινίκεια και να μη χρειαστεί να στρουθοκαμηλίσουν χρεώνοντας τους απλούς στρατιώτες και συμπατριώτες μου.
Έχω μαθει να τηρώ το λόγο μου και να σέβομαι τις αξίες και τους θεσμούς και να μην τους προδίδω ποτέ .

Το όνομα μου ήταν στη διάθεση των υπευθύνων του κόμματος που είμαι μέλος από το 1987 . Η υποψηφιότητα μου κρίθηκε τελικά ανεπιθύμητη. Παραμένω στη διάθεση της παράταξης σε οποίο μετεριζι θεωρεί ότι μπορώ να προσφέρω .

Θα παλέψω με τις μικρές μου δυνάμεις για μία αυτοδυναμία που έχει ανάγκη ο τόπος, για να μην μπούμε σε περιπέτειες χωρίς επιστροφή και περαιτέρω εξαθλίωση της πατρίδας μας.

Η Νέα Δημοκρατία θα ειναι η νέα κυβέρνηση, προσωπική μου φιλοδοξία να δω τους Αρκάδες φίλους μου, τους συμπολίτες μου ευχαριστημένους για την επιλογή τους να ψηφίσουν Ν.Δ., ικανοποιημένους και υπερήφανους για το κόμμα που θα στηρίξουν στις 7 Ιουλίου 2019. Ζητώ υπερήφανα να στηρίξουμε όλοι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ζητώ με ένταση και πάθος να στηρίξουμε τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στις αλλαγές της Ευρωπης. Η ασφάλεια των παιδιών μας και το μέλλον της χωρας μας είναι ειναι το ζητουμενο, η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη, ας κρατησουμε τις προσωπικές μας πικρίες για τον απολογισμό.

Η ευημερία του Αρκάδα στην Ελλαδα της Ευρωπης, η ασφάλεια, η υγεία, η παιδεία οφείλει να είναι μέλημα όλων μας.
Η ευρωπαική επιτροπία δεν έχει τελειώσει, οι γεωπολιτικές προκλήσεις από τους γειτόνους μας προβληματίζουν, οι σημαντικές προκλήσεις και η σοβαρή αντιμετωπισή τους είναι το ζητούμενο!

Σε αυτό τον αγώνα θα είμαι παρών, όπως κάνω τριάντα χρόνια τώρα για μιά αυτοδυναμία που θεωρώ μονόδρομο για την πατρίδα μας.
Καλή μας επιτυχία , καλό αγώνα σε όλους.

Κων/νος Κ. Μπεντεβής

 


11 Σχόλια

Μας τα λετε και ετσι κι αλλιως κ. Μπεντεβη . Ειναι ολοφανερο οτι σε κατι προσδοκατε ...........Υποτελεια φανερωνετε .........

Προσδοκώ σε αυτοδυναμία. Χωρίς αυτή η χώρα θα μπει σε περιπέτειες χωρίς επιστροφή . Οι νάρκες που έχει αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να ενεργοποιηθούν γιατί θα πλήξουν τα θεμέλια της πατρίδας μας . Όσο αφορά την υποτέλεια δεν ανήκω δυστυχώς στους προσκυνημένους παραμένω υπέρμαχος της ενότητας και της συνεννόησης της μεγάλης φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης . Στις 7 Ιουλίου θα ξημερώσει στη Φωτεινη πατρίδα μας ένα καλύτερο αύριο . Θα παλέψω γιωαυτο .

Παγωτάκι θα φάτε κ.ΜΠΕΝΤΕΒΗ μας. Όπως Παγωτάκι έφαγε και ο κάποιος κοσμιδης. Όπως Παγωτάκι θα φάει και ο Κωστάκης σας. Η μόνη κυρία τελικά που θα έχει κέρδος θα είναι η ΕΥΗ. ΝΔ δεν ψηφίζουμε ούτε με σφαίρες με κάτι τύπους που βάζουν υποψήφιοι.

13:50 Κι εγώ κ. Μπεντεβή προσδοκώ ανάσταση νεκρών. Κάτι το οποίο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να συμβεί, παρά η αυτοδυναμία που προσδοκάτε εσείς και το κόμμα σας..

Αυτός δεν σήκωσε ανάστημα που έφαγε άκυρο..θα παλέψει για τους αρκάδες? Δεν μας αξίζουν τέτοιοι πολιτικοί!

Αναξιοπιστος μοιαζει ο αρχηγος σας . Μονο και μονο το ψηφοδελτιο το καταμαρτυρει . Πολυ αλαζονεια διαπιστωνω χωρις να μπορει να πεισει για το καινουριο που κομιζει .

Να μας φέρει η Νέα Δημοκρατία το αύριο..... απο το χθες που κυβερνούσε.... "Ξεκουράστηκε" μία ημέρα (σήμερα...) γιατί είχε ανέβει στην εξουσία, όπως αποδείχτηκε, το αδελφάκι της..... Αλήθεια... υπάρχει και άλλος πάτος να μας πάνε τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα? Δυστυχώς, μάλλον, υπάρχει....

Εντωμεταξει εσείς στη ΝΔ είστε τόσο πρόβατα που ενώ σας φτυνουν δεν κολονετε και πάλι από την αρχή μάχη για το δήθεν κόμμα σας. Ρε ειστε εδώ η αλλού? Σας φτύνει ο κυριακος και βγαίνετε και κάνετε τέτοιες δηλώσεις? Μας λέτε να στηρίξουμε? Ποια παράταξη? Των δουλων της ΝΔ? Κ.ΜΠΕΝΤΕΒΗ αλλάξτε το για καλό σας είστε σεβαστος άνθρωπος. Περιμένω ανακοίνωση και από τον κάποιον Κοσμιδη έτσι για να έχουμε να λέμε βρε αδερφέ ότι στηρίζει και αυτός μετά το φτυσιμο. Αθάνατο ΠΑΣΟΚ που έγινε ΣΎΡΙΖΑ μέχρι το κόκκαλο.

Δεν τιμά τη ΝΔ να είστε εσείς εκτός σε αντίθεση και αντιπαραβολή με τους νυν υποψήφιους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.