Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία

Ιούνιος 18, 2019 - 14:06
72 σχόλια

Εκπλήξεις και ανατροπές - Εκτός Κοσμίδης και Δαλιάνη

Λίγο πριν από τις 14:00 την τρίτη 18 Ιουνίου, έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία. Υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής του Νομού Κώστας Βλάσης και η λίστα συμπληρώνεται με τους: Γιάννη Κατσίρη, Νικόλαο Γιαννακόπουλο, Μαρία Λυτρίβη και Βάλλη Παπαηλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ουσία πρόκειται για ένα «αντι-τατουλικό» ψηφοδέλτιο, αφού τόσο ο Γ. Κατσίρης όσο και ο Ν. Γιαννακόπουλος πήγαν κόντρα στον Πέτρο Τατούλη, με τον συνδυασμό του οποίου είχαν εκλεγεί περιφερειακοί σύμβουλοι.

Να αναφέρουμε επίσης ότι από τις γυναικείες υποψηφιότητες δεν θα είναι υποψήφια η υποσχόμενη Φωτεινή Δαλιάνη.

Με το ψηφοδέλτιο αυτό η Νέα Δημοκρατία φιλοδοξεί να σηκώσει ψηλά την παράταξη στην Αρκαδία.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Βλάσης Κωνσταντίνος - Ιατρός (Ορθοπαιδικός)

Γιαννακόπουλος Νικόλαος - Πολιτικός Μηχανικός

​Κατσίρης Ιωάννης - Εκπαιδευτικός

Λυτρίβη Ιωάννα - Φιλόλογος

Παπαηλίου Βασιλική - Ιστορικός


72 Σχόλια

20:58 Ξέρειςποιο είναι το λάθος σου; Ότι δεν σταμάτησες το τάκα-τάκα, όταν σου είπαν οι δικοί σου ότι θα κάψεις φλάντζα. Το αποτέλεσμα τελικά το βλέπουμε όλοι. Έχεις φτάσει σ' αυτή την ηλικία κι ακόμα η χειρωνακτική εργασία βαράει ταβάνι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να την κόψεις όμως, γιατί ως γνωστόν το πολύ το τάκα-τάκα κάνει το παιδί μαλ###. Και εσένα σε έχει κάνει ήδη. Και πολύ μεγάλο μάλιστα..

βλασάκο, ο λαός λέει ότι όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι

@21:31 Οι χαρακτηρισμοί στα μούτρα σου

Στις εκλογές αντί για ένα σταυρό βάζουμε 2 που δεν ακυρώνει το ψηφοδέλτιο και προσμετράται υπερ της παράταξης και δεν τους δίνεις την ευκαιρία με το ασταύρωτο να βάλουν άτομα της προτίμησης τους κατά την καταμέτρηση.

σας το ειχα γραψει τρολακια,ο γιατρος σας γλενταει απο τωρα,το μονο που μενει ειναι να περιμενει να περασει ο χρονος , και βουλευτης παλι θα ειναι,και κυβερνηση ,και εσεις να γραφετε τα δικα σας,ξυδακι τωρα σε ολα τα τρολακια και πολλα χαρτομαντηλα να κλαψετε το πονο σας.

Ψηφοδελτιο Νικης...δεν υπαρχει κανενας αντιπαλος για τον ΒΛΑΣΗ! Παμε για τη ΝΙΚΗ

Αν βάλεις 2 σταυρούς πάει υπέρ του κόμματος. Δεν είναι άκυρο 100% γκουγκλαρέ το θα το βρείς

Τί είναι τετράγωνο, λευκό και μπαίνει στο τσουβάλι; Το ψηφαλάκι που πετά, μακριά από τη Βάλυ. Κι έγινε το χαρτί πουλί και φεύγει, τσίου-τσίου, τί κι αν σε λέν Βασιλική Γιώργου Παπαηλίου..

13:57 Όλοι η οικογένεια μου αυτό θα κάνει. 2 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο μήπως καταλάβουν ότι οι εποχές άλλαξαν.

Όλοι 5 σταυρούς στα ψηφοδέλτια για να μην μπορούν να τα σταυρώσουν μετά και να πάει απλά υπέρ του κόμματος. Ο κόσμος της ΝΔ έχει απαιτήσεις σε πρόσωπα και διαδικασίες. Δεν τρώει σανό.

Κανενας αντιπαλος για τον ΒΛΑΣΗ στην Αρκαδια...ερχεται μεγαλη νικηη, με τετοιο ισχυρο ψηφοδελτιο θα κρυφτουν τα τρολ και οι κακολογητες

ΚΑΙ 80 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΣΗΣ. ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΖΩΑ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΚΑΔΑΡΧΗΣ

Καλή φάση θα είναι και οι σταυροί σε όλους τους άλλους πλην του αποσυνάγωγου.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.