Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί: Ο «δαίμονας» που βάζει γκολ

Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί: Ο «δαίμονας» που βάζει γκολ

Ιούνιος 18, 2019 - 19:58
6 σχόλια

Εβδομάδα μεταγραφών είναι αυτή που διανύουμε με τον Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί εδώ και λίγες να αποτελεί όπως όλα δείχνουν τον εκλεκτό των ανθρώπων της αρκαδικής για μία από τις θέσεις της επίθεσης της νέας σεζόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται να κάνει δικό του για τα επόμενα τρία χρόνια έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή στα 22 του χρόνια ο οποίος έχει γεμάτες χρονιές και μάλιστα με επιδόσεις που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλον και το ταλέντο του.

Τα 12 γκολ που πέτυχε ο Σεσκ Ρεχίς την περσινή χρονιά με την Βιτόρια στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας και οι 36 συμμετοχές του  συνολικά μαζί βέβαια με την νεαρή του ηλικία ήταν το εχέγγυο στο οποίο ποντάρει ο Αστέρας Τρίπολης για να τον κάνει δικό του.

Ο 22χρονός Ισπανός έχει μια αξιοπρόσεκτη σύνδεση και επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα δείχνοντας πως διαθέτει ένστικτο αλλά και εκτελεστική δεινότητα ικανή για να κάνει το βήμα παραπάνω και τέτοια που χρίζει ακόμα μεγαλύτερης βελτίωσης στην συνέχεια της καριέρας του με την ηλικία του βεβαίως να βοηθά πολύ σε αυτό.

Τα δικαιώματα του Ίβηρα επιθετικού ανήκουν στην Έιμπαρ με την οποία έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μάλιστα ωστόσο έχει περάσει από Μαγιόρκα U19, τη Λεϊόα (29 συμμετοχές 9 γκολ), τη Μαγιόρκα Β' και τη Γιοσετένσε (33 συμμετοχές 3 γκολ) και βέβαια την Βιτόρια (69 συμμετοχές 18 γκολ, 12 την περσινή χρονιά σε 36 παιχνίδια). 

Ο Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί είναι ένας πασπαρτού της επίθεσης μιας και τα χαρακτηριστικά και ο τρόπος παιχνιδιού του τον βοηθούν να παίξει τόσο στην κορυφή (κυρίως εκεί) όσο και στα δύο φτερά ενώ η τεχνική του κατάρτιση είναι τέτοια που υπό συνθήκες μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ σε έναν ρόλο κρυφού επιθετικού.

Σήμα κατατεθέν του όπως λένε οι πληροφορίες από την Ιβηρική αλλά και τα μικρά βίντεο μέσα από τα οποία γνωρίζουμε σιγά, σιγά τον Σεσκ είναι η ταχύτητα του, η καλή επαφή του με την μπάλα, το παιχνίδι ένας με έναν αλλά και ο τρόπος που κινείται στον χώρο και βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή για να υποδεχθεί και να τελειώσει φάσεις είτε με το αριστερό είτε με το δεξί του πόδι.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν αλλά και τα δείγματα με την Βιτόρια ομάδα που αγωνίζονταν την προηγούμενη σεζόν ας φανερώνουν έναν πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που ταιριάζει απόλυτα με τα νέα στοιχεία που θέλουν οι κιτρινομπλέ να παρουσιάσουν στο παιχνίδι τους την νέα χρονιά.

Ο Αστέρας επενδύει με έναν 22χρονό Ισπανό ποδοσφαιριστή ενώ και ο ίδιος βλέπει ως μια τεράστια πρόκληση για την καριέρα του την προοπτική της χώρας μας και την Super League μέσω του Αστέρα Τρίπολης. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...

Ειδήσεις: 
Video: 

Skills & goals Xesc Regis


6 Σχόλια

Τα βιντεάκια με τα κατορθώματά του δεν μας λένε απολύτως τίποτα. Το παιδί φεύγει από μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα κι έρχεται σ' ένα πρωτάθλημα για σφαλιάρες, που γελάνε τα τσιμέντα. Αναρωτιέμαι πώς θα δείξει και πώς θα αναδείξει το ταλέντο του στον Αστέρα. Μάλλον επειδή η ομάδα της Τρίπολης διαθέτει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά σε μέσους, οι οποίοι θα του μοιράζουν μπαλιές αλφαδιές και αυτός δεν θα σταματάει να σκοράρει. Προφανώς τρολάρετε όταν λέτε ότι θεωρεί πρόκληση για την καριέρα του την προοπτική της χώρας μας και τη Super League, έτσι; Μ' έπιασε το στομάχι μου από τα γέλια..

Εδώ έχετε το ΜΑΡΙΟ με 10 γκολ στο φετινο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.Γιατί δεν τον παίρνετε?

Μια χαρά φαίνεται στα βίντεο. Πολύ καλύτερος από τους περσινούς που είχαμε... μακάρι να δέσει με την ομάδα και να δούμε επιτέλους ωραία μπάλα.. θέλουμε όμως 4-5 μεταγραφές ακόμα..

Θα έρθει σε ένα πρωτάθλημα που θα σταματάει ότι ώρα γουστάρει ο αρμόδιος υπουργός !Θα έχει την τύχη σε κάποιους αγώνες να φτάνουν τα δακρυγόνα στον παγκο και στο γκαζόν και θα τρέχει να μπει στα αποδυτήρια λόγω που τα MAT θα συγκρούονται με τους γνωστούς νοικοκυραίους ,σε μεμονωμένες περιπτώσεις θα σπάνε τα τζάμια στο λεωφορείο της ομάδας και θα πέφτουν και ψιλές μέσα στην φυσούνα με φουσκωτούς της γηπεδούχου , η φιλοξενουμενης ομάδας .Γενικα είναι πρόκληση για τον κάθε Ευρωπαίο παίκτη να παίξει στην μαγικό κόσμο της superleague

Η Γ' κατηγορία της Ισπανίας απ' όπου έρχεται, είναι κλάσεις ανώτερη από τη μίζερη Super League της Ελλάδας. Η μέρα με τη νύχτα. Θα προσγειωθεί ανώμαλα όταν δει πού ήρθε, από πλευράς ποιότητας ποδοσφαίρου. Το παιδί θα στεναχωρηθεί τρομερά γιατί θα δει έναν κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά του. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, σχετικά με όλα όσα είχε ζήσει μέχρι τώρα. Μακάρι να πιάσει πάντως, γιατί είναι πιτσιρικάς και έχει όλο το μέλλον μπροστά του..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.