Στον Αστερισμό των μεταγραφών

Στον Αστερισμό των μεταγραφών

Ιούνιος 17, 2019 - 21:14
2 σχόλια

Φθάσαμε στα μέσα του Ιούνη και όπως φαίνεται το καλοκαίρι αναφορικά με το αγαπημένο θέμα των φιλάθλων που είναι αυτή την εποχή η μεταγραφές τώρα ξεκινά για τον Αστέρα Τρίπολης που ετοιμάζεται να εκτοξεύσει στα ύψη το θερμόμετρο στα προσεχώς.   

Και όταν λέμε προσεχώς εννοούμε εντός των επόμενων ημερών ακόμα ίσως και εντός των επόμενων ωρών να υπάρχουν ανακοινώσεις τόσο στα μεταγραφικά με ποδοσφαιριστές όσο και στο μείζον θέμα του νέου προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε μπει σε μεταγραφική εβδομάδα καθώς πια μετράμε αντίστροφα για να σκάσουν τα πρώτα μπαμ που αναμένεται να έρθουν από την Ισπανία μιας και απομένουν τα τυπικά σε κάποιες περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα η αρκαδική ομάδα εντός της εβδομάδας αυτής που διανύουμε είναι πιθανόν να γνωστοποιήσει την συμφωνία της τόσο με τον νέο προπονητή όσο και με τρεις ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τις πρώτες τις κινήσεις για την νέα σεζόν.

Και οι τρεις μεταγραφές που είναι στα σκαριά έχουν Ισπανικό χρώμα και έχουν να κάνουν με έναν κεντρικό αμυντικό, έναν μέσο και έναν επιθετικό με τις επαφές μαζί τους να είναι στο τελικό στάδιο και να οδεύουν προς την συμφωνία.

Το ρεπορτάζ τρέχει... Εσείς μείνετε συντονισμένοι στο ArcadiaPortal.gr για να μάθετε με ακρίβεια πως θα συμπληρωθεί το μεταγραφικό παζλ του Αστέρα Τρίπολης το εφετινό καλοκαίρι.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το ότι παίρνουμε παίχτες χωρίς να έχουμε προπονητή πως το βλέπετε;;; Είναι καλό άραγε για μια ομάδα; Μήπως δείχνει και την προσωπικότητα του προπονητή που θα έρθει;

Πάλι για "μπαμ" μιλάτε και ξεσηκώνετε άδικα τον κόσμο; Μέχρι τώρα τα μόνα "μπαμ" είναι αυτά που έσκασαν στο κεφάλι μας, γιατί πολλά "μπαμ" κάνει τελευταία ο Αστέρας και τελικά σκάνε κάτι πατάτες και παλτά για το χειμώνα. Καλά σας λέει ο άλλος, μετγραφές χωρίς προπονητή; Οι μεταγραφές δεν θα πρέπει να έχουν την έγκριση του προπονητή; Ποιου θα πρέπει να έχουν την έγκριση, του "καπετάνιου"; Σοβαρευτείτε λίγο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.