Κώστας Βλάσης: Για μια Αρκαδία που θα πρωταγωνιστεί

Κώστας Βλάσης: Για μια Αρκαδία που θα πρωταγωνιστεί

Ιούνιος 16, 2019 - 10:34
17 σχόλια

Μια συνέντευξη εφόλης της ύλης του βουλευτή Αρκαδίας και εκ νέου υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία Κώστα Βλάση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κάλπη 19 την Παρασκευή 14 Ιουνίου στον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο. Ο βουλευτής Αρκαδίας στη συνέντευξή του αναφέρεται στο μήνυμα που έδωσαν οι Έλληνες με την ξεκάθαρη επικράτηση του κόμματός του στις ευρωεκλογές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θέτει το διακύβευμα των εκλογών λέγοντας «θέλουμε μια Ελλάδα της λογικής ή μια Ελλάδα του παραλογισμού;» και υπογραμμίζει ότι ήρθε η ώρα οι πολίτες να αποφασίσουν αν θα πορευθεί η χώρα με πρόγραμμα και με σκληρή δουλειά ή με μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις και επιδοματικές πολιτικές.

Ακόμα, αναφέρεται στην εκλογική επικράτηση του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, επισημαίνοντας ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να στηρίξει την προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και επανέλαβε ότι το σημαντικό είναι οι Αρκάδες να μείνουν ενωμένοι.

Διατράνωσε, επιπλέον, την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και η νέα περιφερειακή αρχή θα δώσουν πνοή στην Πελοπόννησο και, ως προς τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος ζητεί τη στήριξη των Αρκάδων, υπογραμμίζει:

Ζητώ από τους συμπατριώτες μου να με εμπιστευθούν γιατί θα συνεχίσω να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για μια Αρκαδία πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του κ. Βλάση στο συνημμένο.

Συνημμένα αρχεία: 

17 Σχόλια

Ρε Κωστάκη τόσο κολητός σου είναι ο Κικίλιας που δεν σε κάλεσε ούτε στο γάμο του; χαχαχαχαχαχα

Μπράβο

Ρε Κωστάκη, θέλω να μεσολαβήσεις ***στη σχολή μου. Κάτι έχω ακούσει πως εσύ ξέρεις τον τρόπο. Μη με κρεμάσεις. Και αν εγω περάσω, θα ψηφίζω πάντα ΝΔ και τον Μητσοτάκη, για μια ζωή. Και μέχρι να πεθάνω θα έχω μια σημαία της ΝΔ στο μπαλκόνι. Άλλωστε ο Μητσοτάκης δεν έχει ακόμη βγει που θα τα κάνει όλα αξιοκρατικά. Προλαβαίνετε να κάνετε και για μένα κάτι. Αφισοκολλητής της ΔΑΠ είμαι μια ζωή ρε παιδιά. Κάνε αυτό που ξέρω πως ξέρεις να κάνεις καλύτερα. Ποντάρω σε σένα. Δεν θα ανοίξω βιβλίο φιλαράκι. Περιμένω.

Πρωτος ο ΒΛΑΣΗΣ συντομα, δεν υπαρχει κανενας αντιπαλος, ο Τατουλης τελειωσε απο Αρκαδια και οι υποστηρικτες του

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.