Πολιτιστικό Καλοκαίρι Τρίπολης: Οι πρώτες εκδηλώσεις (vid)

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Τρίπολης: Οι πρώτες εκδηλώσεις (vid)

Ιούνιος 17, 2019 - 11:01
4 σχόλια

Για τον σχεδιασμό του δήμου Τρίπολης όσων αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το καλοκαίρι τον δήμο της Τρίπολης μίλησε ο κ. Βρέντας αντιδήμαρχος υπεύθυνος πολιτισμού του δήμου Τρίπολης.

Σε συνέντευξη του στο ArcadiaPortal.gr ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το «Φεστιβάλ Νέων» το οποίο θα γίνει μέσα στον Ιούλιο και θα συμμετέχουν 8 καλλιτεχνικά σχήματα από την Τρίπολη.

Η Τρίπολη , έχει ένα δυναμικό μουσικό, θεατρικό, καλλιτεχνικό και μακάρι να συνεχίσει η προβολή τους

Θα έχουμε και μία μεγάλη συναυλία που θα γίνει με μια ομάδα γυναικών από το εξωτερικό σε συνεργασία με τον «Ορφέα Τρίπολης»  είπε.

Η Φιλαρμονική θα προσπαθήσουμε να συμμετέχει στις εκδηλώσεις, καθώς επίσης αρκετά θα είναι και τα θέατρα από την Αθήνα που θα έρθουν στο άλσος Αγίου Γεωργίου αποκάλυψε.

Έχουμε εξασφαλίσει δωρεάν προσκλήσεις τις οποίες οι συμπολίτες μας μπορούν να απευθυνθούν στον δήμο για να τις αποκτήσουν, είπε κλείνοντας ο κ. Βρέντας.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πολιτιστικό Καλοκαίρι Τρίπολης: Οι πρώτες εκδηλώσεις


4 Σχόλια

Είναι πολιτιστικό καλοκαίρι της τοπικής κοινότητας Τρίπολης. Τα χωριά τα έχουν γραμμένα κανονικα και θα βολευτούν με καραγκιόζη. Καλά κάνανε και τους μαυρίσανε.

Φτιάξτε ένα καλό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων γι΄αυτό το καλοκαίρι γιατί με το Καραγκιόζη δεν γίνεται συνέχεια να μπαλώνεις τρύπες, το αφήσατε και αυτό να παρακμάσει. Τουλάχιστον κάντε ένα κάλο τώρα στα τελευταία σας!

άσε μας ρε τρισμέγιστε αρχικαρδινάλιε Βρέντα των 200 σταυρών, που θα μας πεις εσύ για πολιτισμό, μόνο για τσάμικα και φουστανέλες και γουρνοπούλες είσαι άξιος

Ε, πόσο θα τον βλέπουμε ακόμα τον καραγκιόζη και το θέατρο σκιών του; 31 Αυγούστου παραδίδουν..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.