Εγκαίνια για την έκθεση «Ταξίδι στην Τέχνη της Αναμονής» στον σιδηροδρομικό σταθμό Τρίπολης (pics,vid)

Εγκαίνια για την έκθεση «Ταξίδι στην Τέχνη της Αναμονής» στον σιδηροδρομικό σταθμό Τρίπολης (pics,vid)

Ιούνιος 15, 2019 - 21:34
4 σχόλια

Τα εγκαίνια της έκθεσης  ζωγραφικής «Ταξίδι στην Τέχνη της Αναμονής» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 Ιουνίου στην αίθουσας αναμονής του Σιδηροδρομικού σταθμού Τρίπολης.

Εικαστικοί καλλιτέχνες της πόλης μας αποφάσισαν να ανοίξουν τις κλειστές σκονισμένες και σκουριασμένες πόρτες της εγκαταλελειμμένης αίθουσας αναμονής του Σιδηροδρομικού σταθμού και να δώσουν πνοή στον χώρο παρουσιάζοντας έργα τους, ενώ παράλληλα θα γίνονται προβολές ταινιών.

Στην τελετή των εγκαινίων βρέθηκε ο διεθνούς φήμης Αρκάς  καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση και μίλησε για τον συμβολισμό του σιδηροδρομικού σταθμού στην τέχνη.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 21 Ιουνίου 2019 (ώρες λειτουργίας καθημερινά 10:00-14:00 & 18:00-24:00)

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια για την έκθεση «Ταξίδι στην Τέχνη της Αναμονής»


4 Σχόλια

Ενώ αν είχε βγει ο Σμυρνιωτης δήμαρχος θα είχε παραπάνω κόσμο; Άιτε πρωί πρωί 6.52 μπήκες να γράψεις δημοσιε υπαλληλε της δεκαρας.

Αντιπαραγωγική και αποπροσανατολιστική έκθεση. Ο ΣΣ Τρίπολης σημείο παραγωγής και συνάντησης όλα τα χρόνια πριν την επέλαση της μετριότητας. Τώρα παρακμάζει ανεύθυνα ο χώρος, οι υποδομές και η γειτονιά...

14:00 Ποιος σου είπε ρε κάφρε για το Σμυρνιώτη που πετάχτηκες; Τη μύγα έχεις και μυγιάζεσαι; ΓΙα μικρή προσέλευση μίλησε ο πιο πάνω. Γιατί, διαφωνείς ότι η εν λόγω έκθεση δεν διαφημίστηκε σχεδόν καθόλου; Ρε τί καμμένοι είσαστε μερικοί! Έτσι γεννηθήκατε ή το κάψατε στην πορεία;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.