Περιοδεία της Φώφης Γεννηματά σε Άργος και Ναύπλιο

Περιοδεία της Φώφης Γεννηματά σε Άργος και Ναύπλιο

Ιούνιος 15, 2019 - 19:46
1 σχόλια

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη ακόμα»

Από το κέντρο του Άργους ξεκίνησε την περιοδεία της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συνοδευόμενη από τους υποψήφιους Βουλευτές Γιάννη  Μανιάτη, Ανδρέα Πουλά, Γιάννη Στεφάνου, Βούλα Νικολάου, Ματίνα Τάσσαινα, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Λεωνίδα  Κουτσογιάννη , τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο και στελέχη του κόμματος. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Πρότυπη Βιομηχανία Hλιακών Δήμα.

Η κυρία Γεννηματά από το Άργος δήλωσε ότι «ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία αφού δίχασαν με την ακραία πόλωση, τώρα συμπεριφέρονται λες και έχουν τελειώσει οι εκλογές, όμως ο ελληνικός λαός δεν έχει ψηφίσει, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη».

Λίγο αργότερα είχε συνάντηση  με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και ακολούθησε συνάντηση με φίλους στο Moldus. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο argolidaportal.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.