Κιτρινόμαυρος «γρίφος» με φόντο την Γ' Εθνική

Κιτρινόμαυρος «γρίφος» με φόντο την Γ' Εθνική

Ιούνιος 14, 2019 - 19:38
3 σχόλια

Η είδηση της συμφωνίας του Κώστα Καλογιαννίδη με τον Ερμή Μελιγούς εκτός από έκπληξη δημιούργησε και ερωτηματικά στις ποδοσφαιρικές πιάτσες του νομού μας αναφορικά με το αν η ΑΕΚ Τρίπολης ανέβει στην Γ' Εθνική όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του δικέφαλου της Τρίπολης βρίσκονται διαρκώς σε μια διαδικασία που εξετάζουν όλα τα υπάρχοντα δεδομένα γεγονός που κάνει όλα τα σενάρια να είναι πιθανά μιας και έχουν τεθεί επί τάπητος συγκεκριμένα ζητήματα όπως το οικονομικό και η εύρεση χορηγιών που θα φέρει βοήθεια με σκοπό και στόχο να μη γίνουν ανοίγματα πράγμα το οποίο και θα προκαλέσει οικονομική ζημιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επίσημα από την κιτρινόμαυρη πλευρά δεν υπάρχει καμία διαρροή ως προς τις σκέψεις και τις διεργασίες που είναι σε εξέλιξη με τους ανθρώπους τις διοίκησης να κρατούν κλειστά στόματα και να εξετάζουν με μεγάλη προσοχή την κάθε λεπτομέρεια για το μέλλον της ομάδας την νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι πρωταθλητές είναι παράλληλα και στην αναζήτηση νέου προπονητή όπου και στο κομμάτι αυτό παρότι από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Καλογιαννίδης ανέλαβε τον Ερμή Μελιγούς έχουν ξεκινήσει επαφές με υποψήφιους τεχνικούς γίνεται κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς να έχει διαρρεύσει το παραμικρό.

Η ΑΕΚ Τρίπολης καλείται εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος να πάρει σημαντικές αποφάσεις με την κιτρινόμαυρη διοίκηση να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο να μπορέσει η ομάδα να λάβει μέρος στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Λεφτά;

Τωρα που εφυγε και ο καλογιαννιδης, αν δεν βρεθουν χρηματα την βλεπω του χρονου σαν την ΑΕΚ πριν 3 χρονια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.