Εκλογές: Οι πιθανές υποψήφιες με τη ΝΔ στην Αρκαδία

Εκλογές: Οι πιθανές υποψήφιες με τη ΝΔ στην Αρκαδία

Ιούνιος 14, 2019 - 13:06
27 σχόλια

Εν αναμονή της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία, που αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας, σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα γυναικεία ονόματα που ακούγεται ότι θα περιλαμβάνονται σε αυτό, ύστερα και από τον αποκλεισμό της κυρίας Εύης Τατούλη από το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Κατ' αρχάς, πρέπει να πούμε ότι η κυρία Πηνελόπη Γαβρά, προσωπικότητα με βαρύτητα στην Αρκαδία, έχει ξεκαθαρίσει από το Πάσχα ότι δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Πέρα από αυτό, το κόμμα επεξεργάζεται την πιθανή υποψηφιότητα της κυρίας Φωτεινής Δαλιάνη, η οποία είναι αρχιτέκτων - μηχανικός με καταγωγή από τη Βόρεια Κυνουρία και με εξαιρετικά ενεργή παρουσία στα κοινά, αφού στις αυτοδιοικητικές εκλογές έθεσε υποψηφιότητα με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής.

Ακόμη, ακούγεται το όνομα της κυρίας Βάλης Παπαηλίου, κόρης του Γιώργου Παπαηλίου, ιδιοκτήτη της Αρκαδικής Τηλεόρασης, η οποία είχε θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Γορτυνίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ακόμα μία υποψήφια, από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, αλλά οπωσδήποτε τίποτε δεν είναι βέβαιο ως αυτή την ώρα.

 


27 Σχόλια

Που πήγαν τα νέα στελέχη που είπε ο Βαλασόπουλος ρε παιδιά; Τα φοβήθηκε και αυτά ο Κωστάκης;;

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι ισχυρό ψηφοδέλτιο για τη ΝΔ στην Αρκαδία.Η μήπως έχει βάλει ο Κωστακης το χέρι του;;;;Ε Κωστάκη;

@13:16 Μία κόρη έχει ο Παπαηλίου ρε τούβλο που έχεις μαύρα μεσάνυχτα και μου θες να γράφεις και σχόλια τροκάνι

Μεγάλη δυναμική αποκτά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία με ενδεχόμενη προσθήκη της κας Παπαηλίου. Τρέμε κόσμε της πολιτικής!

Ε, ρε έρμη Νέα Δημοκρατία πού κατάντησες..Ποιος να το περίμενε ότι θα κατέφευγες στα μπάζα για να σε εκπροσωπήσουν σε εθνικές εκλογές..

Μα τόση φτώχεια σε στελέχη υπάρχει στη νδ; Υποψηφιος βουλευτης δεν μπορει να είναι οποίος κ όποιος, αλλά ατομο ικανό, προσιτό, αγαπητό, που ξεχωρίζει για την κοινωνική, πολιτική, επαγγελματική δράση του.

22:40 Δηλαδή αν είναι ικανό και με όραμα αλλά δεν χτυπάει πλάτες για να γίνεται προσιτό δεν κάνει για βουλευτής; ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Έχεις την μύγα κ μυγιάζεσαι βλέπω. Εκεί θα μείνεις, με το όνειρο. Όλοι, στραβοί-κουτσοί, στην Αγία Παρασκευή.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.

Σε ολόκληρη Αρκαδία δεν μπορούν να βρεθούν 4-5 άνθρωποι αξιόλογοι, με επαγγελματική επάρκεια κ αναγνώριση να μπουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ κ κατεβάζουν κάτι απίθανους γραφικούς που αυτοπροβάλλονται ως παράγοντες κ απίθανες κενού περιεχομένου?

Από το 2015 κ μετά φαινόταν η ανεπάρκεια των συριζαιων και το γεγονός ότι η ΝΔ θα ήταν η επόμενη κυβέρνηση. Είχαν 4,5 χρόνια να προρτοιμσστουν, μας διαφήμιζαν Μητρώα Στελεχών κλπ και την ώρα της κρίσης μας παρουσιάζουν κάτι γραφικούς που παρουσιάζονται ως στελέχη και κάτι υποψήφιες χωρίς καθόλου βιογραφικό. Καλά το πάτε.

23:12 Ενώ τα βιογραφικά των υποψήφιων της ΝΔ, ένα κι ένα ε; Ασήκωτα από το βάρος. Για να μην πούμε ότι ακόμα περιμένουμε το επίσημο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Αρκαδία. Όχι τίποτε άλλο, για να ξέρουμε προς τα πού να φασκελώσουμε..

To 2009 να θυμούνται οι παλαιότεροι να μαθαίνουν οι νέοι, κυριαρχούσε στα στέκια τις εποχής εκεί που γίνονται οι πραγματικές ζυμώσεις, η φράση να φανεί η διαφορά χωρίς εμένα και από 46% και 38.000 ψήφους το 2007 η Νέα Δημοκρατία πήρε το 2009 36% και 28.000 ψήφους. Με τη τακτική Βλάση θεωρώ αδύνατο να πάρει περισσότερους ψήφους απο τις ευρωεκλογές, θα είναι ένα από τα πιο χαμηλά σκορ στη χώρα. Ταβάνι το 35% ίσως πέσει και στο 32%. Τα περί δεύτερας έδρας είναι έξυπνο σλόγκαν για να μαζέψει διαρροές αλλά ο τίτλος του Αρκαδάρχη είναι βαρύς και έχει ευθύνες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ;ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ;ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;ΜΕ ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΚΟΥΡΣΑ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.

08:21 Ποια κόρη βρε πυροβολημένε; Ο πατέρας της είμαι

15:04 Μπράβο, ωραίο λεξιλόγιο ο πατέρας! Κατά κύρη και η κόρη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.