Πέτρος Τατούλης: Θα είμαι παρών απέναντι στην ανοίκεια συνεργασία Νίκα- Δέδε στην Πελοπόννησο

Πέτρος Τατούλης: Θα είμαι παρών απέναντι στην ανοίκεια συνεργασία Νίκα- Δέδε στην Πελοπόννησο

Ιούνιος 13, 2019 - 10:08
2 σχόλια

Η υπόγεια προεκλογική συνεργασία του εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Παναγιώτη Νίκα και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Δέδε αποκαλύφθηκε πια, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες, επιβεβαιώνοντας αυτό που ήταν ορατό από την πρώτη στιγμή. Κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο η Πελοπόννησος έγινε θέατρο σκιών όσων είδαν τον τόπο μας ως ένα φτηνό τιμάριο εξουσίας.

Η ρητή διατύπωση του κ. Νίκα ότι αυτός και η ομάδα του επεξεργάζονται το σενάριο της συνεργασίας, δημόσια χθες από την Κόρινθο, δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για προβληματισμό. Έπεσαν οι μάσκες. Και τα κούφια προεκλογικά αφηγήματα περί κομματικής καθαρότητας κατέρρευσαν.

Σε αυτήν την επώδυνη διαδικασία ο λαός της Πελοποννήσου διχάστηκε.   

Απευθύνομαι σήμερα σε όλους τους πολίτες, και τους μισούς που μας πίστεψαν και τους άλλους μισούς που επέλεξαν κάτι διαφορετικό. Και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι παρών, προκειμένου η Πελοπόννησος να μην γίνει λάφυρο στα χέρια του ενός ή του άλλου. Αυτός ο αγώνας θα δοθεί, όπως αρμόζει, στο πλαίσιο των δημοκρατικά εκλεγμένων συλλογικών οργάνων. Γιατί η δημοκρατία θέλει αντοχές και πίστη, και υπηρετείται στο φως και όχι στο σκοτάδι κάποιων υπογείων, όπου ο κ. Νίκας κάνει παραθεσμικές συναντήσεις με μη έχοντες αρμοδιότητες.

Εργαστήκαμε με πάθος, όραμα και πετύχαμε πολλά. Συνεχίζουμε και σήμερα με την ίδια ζέση. Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το έργο μας και να κρατήσουμε την Πελοπόννησο ενωμένη και δυνατή, μακριά από λογικές φέουδου κάποιων τυχοδιωκτών.


2 Σχόλια

Κοίτα εσύ με ποσά κόμματα υπογεία και ισογεια συνεργαστηκες για το προσωπικό σου όφελος ώστε να είσαι ανωγεια καιρό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.