Αντώνης Σαμαράς: Το περιεχόμενο της μήνυσής μου περί συμμορίας και σκευωρών επιβεβαιώνεται πλήρως

Αντώνης Σαμαράς: Το περιεχόμενο της μήνυσής μου περί συμμορίας και σκευωρών επιβεβαιώνεται πλήρως

Ιούνιος 12, 2019 - 20:40
5 σχόλια

Με αφορμή τη νέα επιστολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιώαννη Αγγελή σχετικά με την υπόθεση «Novartis» , ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση :
«Τώρα πιά το περιεχόμενο της μήνυσής μου περί συμμορίας και σκευωρών επιβεβαιώνεται πλήρως. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. 
Ζητώ την ανάσυρση της μήνυσής μου από το αρχείο. Ώστε να λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τέλους…»

Πηγή: .tharrosnews.gr

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Τίποτα δεν επιβεβαιώνεται πλήρως. Εσύ χρησιμοποιείς την επιστολή Αγγελή που λέει ό,τι σε συμφέρει, η Τουλουπάκη άλλα λέει, γιατί να σε πιστέψω; Θα περιμένω τη δικαστική διερεύνηση για να βγάλω συμπέρασμα. Ήδη, ο μιντιακός πόλεμος που έχετε εξαπολύσει και εναντίον της ηγεσίας του Αρείου Πάγου, που για μένα σημαίνει ότι θέλατε να ελέγχετε τη δικαιοσύνη, είναι επιβαρυντικό στοιχείο. Γι’ αυτό άσε τους τσαμπουκάδες.

Αντωνάκη είσαι ένας αδιόρθωτος φασίστας και γι'αυτό η ιστορία σε τιμώρησε. Άντε τώρα στο σπίτι σου , αρκετά έφαγες.

@22:05 - Το ότι δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο για τους κατηγορούμενους και πάνε όλες οι υποθέσεις για το αρχείο με εξαίρεση μόνο μιας (Λοβέρδος) δεν σου λέει κάτι; Ούτε η καταγγελία του ενός πρώην κρυφού μάρτυρα; Ούτε η επιστολή Αγγελή; Ούτε η εξωφρενική απόφαση για τοποθέτηση καινούριας ηγεσίας στον Άρειο Πάγο ενώ τελούσαν υπό παραίτηση; Δεν βλέπεις ποιος πάει να ελέγξει την δικαιοσύνη; Δεν αντιλαμβάνεσαι το πόσο γελοίες είναι οι κατηγορίες που πήγαν να τους προσάψουν; Τροχήλατη βαλίτσα στο μαξίμου; Ούτε σε ταινία με τον Βέγγο. Χαμπάρι δεν έχεις πάρει; Τέτοιες παρωπίδες;

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος η "νέα" Νέα Δημοκρατία του Αντωνάκη και του Κούλη. Οι εχθροί της χώρας (FBI) επινοούν σκευωρίες.

@23:59 το ό,τι δεν βρέθηκε τίποτα μου λέει ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί και δεν είναι υποχείριο κανενός. Όσο για τον διορισμό ηγεσίας Αρείου Πάγου, ορθώς τον έκαναν γιατί έληγε η προθεσμία που έβαζε το Σύνταγμα, δεν ήταν υπό παραίτηση η Κυβέρνηση, κάλεσαν και την αντιπολίτευση να συνδράμει στην επιλογή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.