Ο Αστέρας υποδέχθηκε το 9ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης (vid)

Ο Αστέρας υποδέχθηκε το 9ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης (vid)

Ιούνιος 12, 2019 - 16:10
9 σχόλια

Οι μαθητές του 9ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης επισκέφτηκαν την Τετάρτη (12/06) τις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ, γεμίζοντας το γήπεδο με παιδική διάθεση, χαμόγελα και πολλές όμορφες στιγμές.

Στα παιδιά του Νηπιαγωγείου προσφέρθηκε πρωινό, ενώ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, στα αποδυτήρια, συναντώντας και τον Tiger, την μασκότ του ΑΣΤΕΡΑ, με την οποία φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν. 

Η ημέρα τους στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ έκλεισε με πολύ παιχνίδι στα γήπεδα των Ακαδημιών και ασφαλώς με πολλές αναμνήσεις από τον ΑΣΤΕΡΑ, τις οποίες και πήραν μαζί τους. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Το 9ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ


9 Σχόλια

Απορώ με τις νηπιαγωγούς τι άραγε πετυχαίνουν με αυτές τις άσχετες και αντιπαιδαγωγικες επισκεψεις στο γήπεδο του Αστέρα.

τι λες να πετυχαίνουν;;; Να δουν τα παιδιά τις ακαδημίες μιας μεγάλης ομάδας και να "ενωθούν" με τον αθλητισμό. Σε χαλάει; Μήπως θες να τα πάμε στον Πειραιά εκδρομή σε κανένα Mall;; Ρε που έχουμε μπλέξει.... άποψη για όλα έχετε μερικοί..

Το Σύνταγμα απαγορεύει τον προσηλυτισμό. Τα απροστάτευτα νήπια μπορούν να πάνε και σε ιδιωτικό τυροκομείο να δουν πως πήζει το γάλα, χώρια που δικάζονταν για μήνες οι τυροκόμοι!

Αντιπαιδαγωγική η εκδρομή σε αθλητικό γήπεδο τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη πόλη. Δεν υπάρχει ελπίδα για αυτό το τόπο δυστυχώς με τέτοια μυαλά

@18:17 άκρως αντιπαιδαγωγική είναι η εκδρομή σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Εσύ το βαφτίζεις αθλητικό, αλλά είναι όλα τα άλλα εκτός από αθλητικό. Και όντως δεν υπάρχει ελπίδα, με τέτοια μυαλά σαν το δικό σου, που θεωρούν το ποδόσφαιρο αθλητισμό

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΉ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ!!! ΜΠΡΆΒΟ!!! ΝΟΥΣ ΥΓΙΉΣ ΕΝ ΣΏΜΑΤΙ ΥΓΙΉ!!

Ωραία, αντί για τις εγκαταστάσεις του Αστέρα, εσύ που προτείνεις να πάνε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.