Επίσημο ντεμπούτο Κώτσιρα με την Εθνική κόντρα στην Αρμενία (pic)

Επίσημο ντεμπούτο Κώτσιρα με την Εθνική κόντρα στην Αρμενία (pic)

Ιούνιος 11, 2019 - 22:16
2 σχόλια

Ο Γιάννης Κώτσιρας μπορεί να μην ήταν στην αρχική ενδεκάδα του Άγγελου Αναστασιάδη στον αγώνα με την Αρμενία ωστόσο στο 15ο λεπτό πέρασε ως αλλαγή στην θέση του τραυματία Χάρη Μαυρία.

Ο Αρκάς άσος με την είσοδο του στο τερέν πήγε να καλύψει το δεξί άκρο της γαλανόλευκης άμυνας πραγματοποιώντας έτσι το ντεμπούτο του με την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και σε επίσημο παιχνίδι μετά το φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλια πριν από λίγες ημέρες.

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ από νωρίς με τον Γιάννη Κώτσιρα να μπαίνει στο γήπεδο με στόχο την ανατροπή καθώς η νίκη την δεδομένη στιγμή αποτελεί για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μονόδρομο.

Ο Μεγαλοπολίτης δεξιός μπακ-χαφ γίνεται μάλιστα με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο και ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης που παίζει σε επίσημο παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Εγώ πάντως που το έβλεπα το ματς σε ζωντανή μετάδοση άκουσα το δημοσιογράφο που έκανε την περιγραφή ότι μπαίνει ο Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης. Ειλικρινά 08:24 αν άκουσες Παναρκαδικός εσύ να το κοιτάξει φίλε μπορεί να είναι σοβαρό αυτό που έχεις και να μην είναι μόνο κόμπλεξ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.