Φαβορί ο Χιμένεθ στα υπόψιν και ο Πλαναγκουμά για τον Αστέρα

Φαβορί ο Χιμένεθ στα υπόψιν και ο Πλαναγκουμά για τον Αστέρα

Ιούνιος 11, 2019 - 21:27
2 σχόλια

Στην τελική του ευθεία βρίσκεται το θέμα προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να υπάρχουν εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Φαβορί την δεδομένη χρονική στιγμή είναι και παραμένει ο Μπόρχα Χιμένεθ,  πάντα στο κάδρο υπάρχει η περίπτωση του Λουίς Καριόν ενώ ένα ακόμα όνομα έρχεται στο προσκήνιο αυτό του Λουίς Πλαναγκουμά.

Ο Λουίς Πλαναγκουμά είναι και αυτός Ισπανός, είναι 38 ετών και την περασμένη σεζόν κάθονταν στον πάγκο της Έρκουλες ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από την Γρανάδα.

Ουσιαστικά τρεις Ίβηρες ο Μπόρχα Χιμένεθ, ο Λουίς Καριόν και ο Λουίς Πλαναγκουμά διεκδικούν μια θέση στον κιτρινομπλέ πάγκο με τον Μπόρχα Χιμένεθ να μοιάζει πιο κοντά από τους δύο άλλους συμπατριώτες του.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

καλώς τον τον καραγκιόζη ... που σε ρε ψυχή και μας έλειψες... χαχαχα!! κοίτα τα χάλια της κόκκινης ομαδούλας σου και άσε τον Αστέρα. Άντε στον Πειραιά να μείνεις μόνιμα να ησυχάσουμε από την βλακώδη παρουσία σου στην Αρκαδία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.