Βλάσης: Η αδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο αδύναμος Πρωθυπουργός δίνουν πεδίο στην τουρκική προκλητικότητα (vid)

Βλάσης: Η αδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο αδύναμος Πρωθυπουργός δίνουν πεδίο στην τουρκική προκλητικότητα (vid)

Ιούνιος 10, 2019 - 19:00
7 σχόλια

Η αδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο αδύναμος Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας δίνουν πεδίο στην τουρκική προκλητικότητα. Με μία ισχυρή κυβέρνηση ΝΔ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα «μπει φρένο» στις επιδιώξεις τόσο της γείτονος όσο και όποιουδήποτε άλλου θέλει να κάνει παιχνίδια εις βάρος της πατρίδας μας.

• Η ψήφος στις ευρωεκλογές ήταν καταψήφιση των πεπραγμένων του ΣΥΡΙΖΑ και επιπλέον ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόγραμμα της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί για όσα έκανε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Η Νέα Δημοκρατία έχει να αντιπαρατάξει ένα κοστολογημένο και ρεαλιστικό σχέδιο ελπίδας χωρίς κρυφές ατζέντες.

• Σ’ ένα μήνα από τώρα τελειώνει μια παρατεταμένη περίοδος παραλογισμού, διχασμού, καταπατημένων κόκκινων γραμμών και κενών υποσχέσεων.

• Η Νέα Δημοκρατία έρχεται να ενώσει όλους τους Έλληνες και να τους προσφέρει ένα πραγματικό σχέδιο ελπίδας. Το μπλε της φανέλας μας δεν είναι αυτό της παράταξής μας, αλλά το μπλε της Πατρίδας.

Δείτε το video από την παρουσία του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Video: 

Κώστας Βλάσης - ANT1 News - 09/06/2019


7 Σχόλια

Πσσσ!!

Έτοιμος για υπουργείο εξωτερικών. Τι επιχειρήματα, τι εξαιρετική ανάλυση ανάλυση της κατάστασης. Μην αφήσουμε να πάει χαμένο τέτοιο μυαλό.

Κώστα νομίζω έχεις κάτι που το λένε βλεφαρόπτωση και φαίνεσαι σαν να κοιμασαι όρθιος

Ε ΡΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΡΑ ....... ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΒΛΑΣΗΣ .

Τελικά γιατί ΝΔ. Για νέα μέτρα? Για νέους φόρους? Ο άλλος ότι είχε να βάλει το έβαλε. Τώρα τουλάχιστον δίνει.

@18:32 - Είναι αστείο να διαβάζεις από ΣΥΡΙΖΑΙΟ τέτοια πράγματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε την μεσαία τάξη στους φόρους. Φτωχοποίησε οριζόντια όλη την κοινωνία. Τώρα που έφαγαν 9,3% στο κεφάλι, άρχισαν να λένε πάλι ψέματα. Τα πράγματα είναι απλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει να παράξει πλούτο. Δεν μπορεί αλλά και δεν θέλει. Η μεσαία τάξη είναι εχθρός τους. Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι να θερίζουν με φόρους όλη την κοινωνία και μετά να μοιράζουν ελεημοσύνη για να τους φιλάμε και το χέρι. ΦΤΑΝΕΙ πια με τους άσχετους. ΦΤΑΝΕΙ με αυτούς που διέλυσαν την μεσαία τάξη. Περισσότερες δουλειές, υψηλότεροι μισθοί. ΝΔ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.