Κώστας Βλάσης: Να επουλώσουμε τις πληγές και να μονιάσουμε (vid)

Κώστας Βλάσης: Να επουλώσουμε τις πληγές και να μονιάσουμε (vid)

Ιούνιος 07, 2019 - 13:18
59 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας δεν σχολίασε τις δηλώσεις Λυκουρέντζου για την ΝΟΔΕ Αρκαδίας

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης στο Ξενοδοχείο Μαίναλον την Παρασκευή 7 Ιουνίου, εν όψει των εθνικών εκλογών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, κάλεσε όλους τους πολίτες να συμπορευτούν μαζί με τη Νέα Δημοκρατία.
Μιλώντας για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, τις χαρακτήρισε ως «μεγάλη και δύσκολη εκλογική διαδικασία» και υπογράμμισε: «Ξεκινά μια ακόμα πιο δύσκολη εκλογική διαδικασία, αυτή που αφορά το μέλλον της πατρίδας μας.

Η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είχε ως ζητούμενο το καλό της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου. Από σήμερα και μετά θα μιλάμε για το καλό της Ελλάδας.

Συνεχάρη, κυρίως σε επίπεδο δημοτικών και περιφερειακών, τους νικητές, αλλά και όλους όσοι έκαναν την προσπάθεια και τα κατάφεραν, διότι όλοι, όπως είπαν, έχουν κερδίσει μέρος της γνώμης των συμπολιτών μας.

Λόγω της απλής αναλογικής που έχει εφαρμοστεί, που με βρίσκει αντίθετο προσωπικά, οφείλουμε και πρέπει να βρούμε συναινέσεις, συνθέσεις για το καλό των πολιτών. Οφείλουμε και πρέπει να είμαστε μονιασμένοι. Η Πελοπόννησος γύρισε σελίδα. Σε έναν μήνα από τώρα θα γυρίσει σελίδα και η Ελλάδα.

«Ό,τι προκάλεσε πόνο, όσες πληγές δημιουργήθηκαν, κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όλοι μας οφείλουμε να τις επουλώσουμε. Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα, και στις νέες συνθήκες οφείλουμε να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας διχάζουν».

 Θέλω να βάλω ένα τέλος σε όλα αυτά που μας χωρίζουν και να δούμε τι θα ξεκινήσει αύριο για την πατρίδα μας.

«Η ΝΔ έδειξε μια σαφή δυναμική, που δείχνει ότι ο ελληνικός λαός έχει συμμεριστεί το ρεαλιστικό σχέδιο της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ψήφος στις εκλογές θα είναι μια ψήφος κόντρα στον διχασμό, στον λαϊκισμό.»

Ψέμα και παραλογισμός ή λογική και ανάπτυξη, αυτό είναι το διακύβευμα.

«Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε αν συμφωνούμε με την πολιτική των επιδομάτων, που δεν είναι λάθος να δίνονται αλά όχι εις βάρος της δυνατότητας εύρεσης εργασίας, ή αν είμαστε υπέρ της εύρεσης εργασίας. Αν θέλουμε να ζούμε σε ένα κράτος μπαχαλάκηδων ή να υπάρξει ασφάλεια στον τόπο μας. Ο Έλληνας έφτασε στο σημείο να αποφασίσει τι θέλει για το μέλλον του. Θέλω τα παιδιά μας, οι νέοι μας, να βρουν δουλειές. Να βάλουμε ένα φρένο στην ερήμωση των χωριών μας. Οφείλουμε η Αρκαδία από τόπος καταγωγής να γίνει τόπος καταγωγής. Τα χωριά μας να μην μαστίζονται από την εγκληματικότητα. Να φτιάξουμε μια Αρκαδία με αποτελεσματικές δομές Υγείας», είπε ο κ. Βλάσης, καλώντας όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν και να εμπιστευθούν το κόμμα του.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο περί ενδεχόμενης υποψηφότητάς του, απάντησε: «Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς, ο αρχηγός του κόμματος αποφασίζει, ουδείς έχει παρέμβαση».
 

 Θα δώσω αγώνα για να έρθει στην Αρκαδία η δεύτερη έδρα στη ΝΔ.

Στη συνέχεια, δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τα όσα καταλόγισε ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στους κκ. Σαμαρά, Μητσοτάκη, Αβραμόπουλο αλλά και στον ίδιο, απαντώντας ότι ήταν απαράδεκτη η επίθεση σε όλα τα πρόσωπα, πλην του εαυτού του: «Εμένα με αφήνω στην άκρη, διότι υπάρχουν προσωπικές πικρίες και καλά έκανε. Να βάλουμε μια τελεία εκεί».

Ακολούθως, επεσήμανε ότι ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα κρίνεται κάθε μέρα. «Ό,τι έγινε ως τώρα, το βάζουμε στην άκρη», επανέλαβε.

Αν και στην πρώτη ερώτηση για τον κ. Λυκουρέντζο απάντησε, στην ερώτηση του Arcadia Portal σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Λυκουρέντζου που έκαναν λόγο για κατευθυνόμενη, ουσιαστικά, ΝΟΔΕ στην Αρκαδία και για μεθοδολογία που ζημιώνει την παράταξη, αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας: «Έχω μάθει να μιλάω στο φως και να δίνω εξηγήσεις σε ό,τι αφορά εμένα. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, οφείλετε να την κάνετε στον ίδιο».

Ως ποιος το αν στήριξε ή όχι τον Γιάννη Σμυρνιώτη στις δημοτικές εκλογές, απάντησε ότι τον στήριξε και ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό.

Ακολουθεί βίντεο
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κώστας Βλάσης: Να επουλώσουμε τις πληγές και να μονιάσουμε


59 Σχόλια

Νωρίς θυμήθηκε την ενότητα ο κ.Βλάσης... Έρχονται εθνικές εκλογές και θέλει ψήφους .. Τόσο καιρό γιατί δίχασε την Νέα Δημοκρατία; Έχει πάρει τα μηνύματα πως είναι εναντίον του ένα μεγάλο μέρος της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία μάλιστα δεν άνηκε ποτέ, αλλά βρέθηκε λόγω συγκεκριμένων συγκυριών, και προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα... Αν οι πολίτες έχουν κοντή μνήμη θα τα καταφέρει.. άλλωστε το μόνο που τον ενδιαφέρει δεν είναι η Αρκαδία αλλά η έδρα του... Τι έχει κάνει τα χρόνια που είναι βουλευτής για την περιοχή του;;;;; Να τα ονομάσει.. Μόνο διχασμό και κόντρες πρόσφερε...

Έτσι πρέπει Κώστα. Τώρα που κερδίσαμε την σημαντική μάχη της Περιφέρειας πρέπει να ηρεμήσουμε και να ετοιμαστούμε για την μεγαλύτερη μάχη και να κυβερνήσουμε τη χώρα με αυτοδυναμία

Αν τον στήριζες Κωστάκη θα ήταν δήμαρχος ο Αμυρνιώτς! Αλλά εσύ βλέπεις ήθελες τον***! Δεν είναι κακό να υποστηρίζεις την οικογένεια αλλά τουλάχιστον να εχεις τα κάκαλα να το πεις!

Ε εε μαύρο που θα φας Βλάασηηη!! Εξαιτιας σου χαθηκε ο δημος και μιλας για στηριξη τωρα! Η κομματικη ενοτητα οπως σε συμφερει εε!! Ελπιζω οι συμπολιτες μας να μην ξεχασουν την διπροσωπια σου Κωστα!

ΒΛΑΣΗ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΣΚΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

Δυστυχώς οι ρέπλικες δεν ξεπερνούν τα πρωτότυπα.Ζούμε σε μια κοινωνία σε αφασία και ο καταλληλότερος να μας εκπροσωπεί στη ...Βουλη (ας πούμε) κάνει τις δηλώσεις που του αρμόζουν.Επίσης ο καταλληλότερος εξελέγη ως Περιφερειάρχης κλπ κλπ.Τελικά έχει δίκιο ο 13.57:"Έτσι πρέπει Κώστα".Έτσι.Χωρίς το καλύτερο κομμάτι της κοινωνίας που βαρέθηκε να σας βαριέται...Έτσι πρέπει Κώστα, καλά πας

ΝΔ Μόνο με ισχυρό ψηφοδέλτιο αν υπάρχουν (ένας ) και 4 νεροκουβαλητές να ξέρετε δεν θα ψηφίσουμε ΝΔ και είμαστε πολλοί.

Κωστάκη βάστα μόνο μην κατεβει ο Λυκουρετζος!! Ουεε κ αλιμονο σου. Μαυρο φιδι που σ εφαγε!

Εχεις να φας φαπες απ τον Πετραν Κωστακη!!! Δεν θα ξερεις απο που σου ρθε!!!

Κώστακη σπιτι σου θα πας σε λίγες μέρες. Τι εκανες για την Αρκαδια;; Τιποτα. Εισαι επικινδυνος

Επιτυχια θεωρεις το 65-35 στην περιφερεια;; τρενο σας πηγε ο Τατουλης ρε !!! Αχρηστος ησουν εισαι και θα εισαι!

«Τρία πουλάκια κάθονταν στου Βλάσση το ταμπούρι, τόνα τηράει την Αρκαδιά και τ' άλλο την καρέκλα, το τρίτο το καλύτερο μοιρολογάει και λέει: «ΠΟΛΛΗ ΜΑΥΡΙΛΑ πλάκωσε, ΜΑΥΡΟ σαν καλιακούδα -Μην ο Αντρέας έρχεται, μην ο ΛεβεντοΚώστας;;;; -Ουδ' ο Αντρέας έρχεται, ουδ' ο ΛεβεντοΚώστας, Γιάννης-Τατούλης έρχονται με τα κουκιά στο χέρι…»

ο Κυριος Βλάσσης συνέβαλε στα μέγιστα για να έχουμε αυτή την αλλαγή στην Περιφέρεια και να δουμε καλύτερες μέρες στην Αρκαδία μας. Ύστερα από αυτή την επιτυχία σου να καταφέρεις να απομακρύνεις το καθεστώς θα είναι αιώνιος βουλευτής! Συγχαρητήρια Κώστα, προχώρα δυνατά και όλοι η Αρκαδία μαζί σου και όχι μόνο!

ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ. ΣΤΗΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ . ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Κωστακή ηρθε η ωρα να πας σπιτι σου. Παιχνιδια κατω απο το τραπεζι επαιξες για να εχεις σιγουρη την θεση εσυ και ο Οδ. Τωρα ομως ηρθε η ωρα να φυγετε. Δεν εχετε κανει τιποτα για την αρκαδια. Κανεις ΝΔΚρατης δε πρεπει να σε ψηφισει. Πηγαινε στον Διοριζα καλυτερα.

@14:34 Θεός! Όσο για σένα κύριε Βλάση, δεν ψάχνεις σιγά σιγά προς πασοκοκινάλ μεριά, μήπως βολευτείς εκεί με καμιά καρεκλίτσα, μήπως βρεις έστω ένα σκαμνάκι, πουλάκι μου, γιατί τα δεξιά στασίδια ξέχασέ τα

Μπράβο και πάλι μπράβο γιατρέ! Πάμε για μεγάλη νίκη 7 Ιουλίου! Όλος ο κόσμος στην Αρκαδία μαζί σου! Ασε τους άλλους να λένε και να κλαίνε τώρα που χάσανε την εξουσία

κ. Βλάση αφού σε ενδιαφέρει η δεύτερη έδρα στην Αρκαδία κάνε εισήγηση για υποψηφίους:Βλάσης-Λυκουρέντζος_Εύη Τατούλη-Μπεντεβής_Γαβρά.Τότε μόνο θα πάρει η ΝΔ την δεύτερη έδρα, αλλά δεν ξέρω αν θα είσαι μέσα.

Γιαννακόπουλος μόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ειτε σας αρεσει ειτε δε σας αρεσει,σας γλενταει ο βλασσης στην αρκαδια,θα βγει βουλευτης και στις εκλογες και τα τρολακια ακομα θα γραφουνε

Σας πόνεσε πολυ η ήττα τι να κάνουμε θα συνηθίσετε.Αρκετα με τους παλιούς πρεπει να μπει νέο αίμα στην πολιτική !!!!!!!

έγινες θλιβερός ρε φίλε... κοίτα πώς κατάντησες... πού είναι ο Κώστας που ήξερα κάποτε;

Πω πω κωλοτούμπες και πάλι κωλοτούμπες. Ούτε στην ενόργανη έτσι. Και μετά λέτε κωλοτούμπα τον Τσίπρα.

Κωστάκη έρχεται... Θα είναι μακρύ... Δεν σε συμβούλεψε καλά ο φίλος σου ο σαμαράς, ότι έκανες θα το βρεις μπροστά σου...

Κωστακη εσυ και η παρεα σου ανοιξατε τους ασκους του αιολου.θα υποστειτε τις συνεπειες των πραξεων σας λοιπον.

Γιαννακόπουλεεεεεεεε σε φάγανε ρεεεεεεε ξυπνά δεν σε θέλουν μέσα με τίποτα

Γεια σου Βλάση Κωλοτούμπα!!! Γεια σου...γεια σου...γεια σου...ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!!

κωστακη πως τα εχεις καταφερει και μπαινουν ενας δυο και γραφουν συνεχεια ,οι ιδιοι και οι ιδιοι για να περασουν και καλα αυτο που θελουν ,ερε γλεντια που εχουν να γινουν και στις βουλευτικες,θα πεσει κλαμα με μαυρο δακρυ,τρολακια ετοιμαστειτε

Δεν τις έχει ακούσει ακόμα τις καμπάνες που του χτυπάνε. Σύντομα θα τις ακούσει. Τέτοια ξευτίλα στη ΝΔ δεν εχω δει τόσα χρόνια. Μας αναγκάζετε να φύγουμε.

ΜΑΥΡΟ

Βλάσης και Κωνσταντινόπουλος ανταλλάσσουν ψήφους μεταξύ τους για να κρατούν τις θεσούλες τους σταθερές. Κρατάει η φιλία χρόνια από τη **.Ξέρουν αυτοί...

Βλασης και οδ εχουν πολλα περισσοτερα παρεδωσε απο οσα νομιζουμε. Μαυρισμα τωρα που ηρθε καλοκαιρι

Καλαματιανε να πας στο τοπο σου να κατεβεις. Εδω θελουμε Αρκα. Να αγαπαει τον τοπο του και οχι την εδρα του

@09:21, 10:35 Βλέπω χρησιμοποιείτε την ίδια φρασεολογία ("Καλαματιανέ") που χρησιμοποιεί και ο γλειώδης βοθροπόντικας blogger που τσίμπησε μια μπανάνα νααα!, με το συμπάθιο, στις εκλογές και ακόμα να τη χωνέψει γιατί τού'πεσε βαριά. Μ' αυτόν λοιπόν που εσείς λέτε ¨Καλαματιανό", ο συγκεκριμένος αρουραίος blogger των υπονόμων κάποτε κυκλοφορούσε μαζί και παίζονε σφαλιάρες. Καλά χάπατα είσαστε λοιπόν που σας δουλεύει ψιλό γαζί ένας αγράμματρος και εσείς σαν τους χάνους έχετε ανοιχτό το στόμα και καταπίνετε ό,τι σας σερβίρει. Περαστικά, χάνοι..

Ο Μπεντεβης είναι προπονητής δεν προλαβαίνει. Αν κατέβει την έχει σίγουρα. Δεν πιστεύω να λέτε για άλλον Μπεντεβή, γιατί καταντατε γραφικοί.

Ας τον ψηφίσουν οι γιατροί . Εγώ σαν νεοδημοκράτης αρνούμαι Ούτε στο ψηφοδέλτιο δεν θέλω να τον δω.

Γιαννάκη παράτα τα δημαρχιλικια και κατέβα βουλευτής. Με την κατάσταση που επικρατεί θα σαρωσεις!!

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.