Με το βλέμμα στην αυτοδυναμία η ΝΔ στην Αρκαδία

Με το βλέμμα στην αυτοδυναμία η ΝΔ στην Αρκαδία

Ιούνιος 04, 2019 - 14:02
9 σχόλια

Η σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές εκλογές έχειν γεμίσει προσδοκία τα γαλάζια κλιμάκια τα οποία προσπαθούν για τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων ώστε η παράταξη να πάρει την αυτοδυναμία.

Στην Αρκαδία το μόνο σίγουρο όνομα στο ψηφοδέλτιο είναι αυτό του Κώστα Βλάση, ο οποίος νιώθει δικαιωμένος για την επικράτηση Νίκα στη μεγάλη μάχη της Περιφέρειας. Μάλιστα, τον ευχαρίστησε προσωπικά ο νέος περιφερειάρχης. Τώρα, όμως, έχει την διάθεση και πρέπει να σηκώσει ακόμα περισσότερο τα μανίκια για να πάρει η Αρκαδία το μέγιστο ποσοστό.

Από εκεί και πέρα, πολλά ονόματα έχουν ακουστεί και έχουν πέσει στο τραπέζι έχοντας το καθένα τη δική του δυναμική και αξιολογούνται προσεκτικά στην Πειραιώς.

Όπως πληροφορούμαστε, το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο το έχουν δείξει αρκετά πρόσωπα. Το ζήτημα όμως είναι αν θέλουν να συμμετάσχουν για να τρέξουν και να «σηκώσουν» την παράταξη σε ποσοστά ή απλώς σκέφτονται την επόμενη μέρα, εμφορούμενοι από το όραμα μιας θέσης σε κάποιο πόστο, κομματικό ή κυβερνητικό.

Υπάρχουν δυναμικά ονόματα που κατα το παρελθόν αλλά και πρόσφατα δείχνουν την διάθεση να σηκώσουν ακόμα ψηλότερα την παράταξη όπως η κυρία Γαβρά, ο κύριος Μπεντεβής,ο κύριος Ψυχογυιός και πολλοί άλλοι.

Λίγοι ήταν αυτοί που έτρεχαν όσο ήταν η παράταξη «χαμηλά». Αρκετοί όμως σωτήρες εμφανίζονται τώρα που το κόμμα είναι με το ένα πόδι στο Μαξίμου…

 

Θάνος Μπόγρης


9 Σχόλια

Δεξιά του κ@@ου δεν θα απολύσει κανένα ταγαρι από αυτά που διόριζε

Σιγά μην αφήσει ο Κωστάκης να μπει ο Μπεντεβής. Αφού τον φοβάται ότι θα του πάρει τους ψήφους. Κάποια δικαιολογία θα βρει για να τον κόψει.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΟ ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 'ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ΄ ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΗΤΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

Ο Κωστάκης θα το φτιάξει το ψηφοδέλτιο στα μέτρα του, γιατί δεν τολμά σε ισχυρό ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Δεν τον ενδιαφέρει το κόμμα, τον ενδιαφέρει να επανεκλεγεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.