Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη (pics,vid)

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 31, 2019 - 13:32
28 σχόλια

Στην Αρκαδική πρωτεύουσα βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή 31 Μαΐου λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από την κεντρική πλατεία της Τρίπολης και το εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα και της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»

Στην συνέχεια με την συνοδεία του βουλευτή Αρκαδίας Κ. Βλάση, του προέδρου της ΝΟΔΕ Τα Κατσίπου, του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Νίκα και του κ. Σμυρνιώτη υποψήφιου δήμαρχου αλλά και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Πετρινού.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με κόσμο και κατευθύνθηκε προς τον εκλογικό κέντρο του κ. Σμυρνιώτη.

Στις δηλώσεις που έγιναν ο κ.  Βλάσης σημείωσε «ο  πρόεδρος μας έχει την ρίζα από την Αρκαδία και την Στεμνίτσα, πάμε γερά είμαστε  δίπλα σου»

Έπειτα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «είμαι στο σπίτι μου και έχω ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Πελοπόννησο.

«Δύο στα δύο να κάνουμε στην Τρίπολη» είπε δείχνοντας έτσι την στήριξη του στον κ. Νίκα και Σμυρνιώτη.

Από την πλευρά του ο κ. Νίκας ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη τονίζοντας ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ύστερα από μία ώρα περίπου ο κ. Μητσοτάκης αποχώρησε με την συνοδεία του για την Βόρεια Κυνουρία και το Άργος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη


28 Σχόλια

Έχω την εντύπωση πως ο σμυρνιωτης σήμερα έχασε τις εκλογές

ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΟΛΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΛΕΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ... ΡΕ ΕΡΜΟΙ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ, ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΜΠΑΤΙΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;

Παρακαλώ τουλάχιστον οι πολίτες τις Τρίπολης που βλέπουμε την πόλη μας να μαραζώνει κάθε χρόνο και πιο πολύ. Από λάθος επιλογές δημάρχων αλλά και σίγουρα Περιφέρειας την Κυριακή να βάλουν το χέρι στην καρδιά και να σκεφτούμε καλά ότι δεν πάει άλλο η μικροπολιτική του Πέτρου του Μήτσου . Να μας στέλνει στο γιατρό φίλο του και να ξέρει το μικρό μας όνομα. Η Πελοπόννησος έχει πολλές δυνατότητες την έχουν υποβαθμισμένη για να σου πουλάνε το φυσιολογικό για ρουσφέτι. Αξίζουμε καλύτερη ζωή συμπολίτες μου. Ο Πέτρος είναι πολιτικό πτώμα σε πλήρη σήψη. Και περίσσευμα τις δεκαετίας του 90. Στο καλό Πέτρ

μερικοι απο εσας θα επρεπε να κρυφτειτε και οχι να βγαζετε φωτογραφιες διπλα στον κυριακο.αλλα που βρεθικε η τσιπα...ολα για την καρεκλα.

Πάντως,αρκετοί"νεοφιλελεύθεροι"κρατικοδίαιτοι,πρώτη...μούρη...

13.50 @ Δυστυχώς για σένα στόκε μου , θα μείνεις με την εντύπωσή σου !

Πολλοί στη Τρίπολη που θα ψήφιζαν Γιάννη κατόπιν της σημερινής συνάντησης με κ. Κυριάκο ΔΕΝ θα ψηφίσουν Γιάννη, κρίμα , αυτά χάνει όποιος ακούει το κόμμα και ΟΧΙ την φωνή του κόσμου που ψηφίζει.....έχει δίκιο ο @ 13.50 και ο@ 14.43!

14.43 @ Δεν κατάλαβες ! Πρώτη φορά βλέπεις ένα κόμμα να στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο ? Το αν υπακούσουν οι οπαδοί του συγκεκριμένου κόμματος είναι άλλο ζήτημα ! Στην προκειμένη περίπτωση η ΝΔ στηρίζει τον Νίκα και προτρέπει τους οπαδούς της να τον ψηφίσουν ! Πού βλέπεις το διχασμό δηλαδή ? Ο Τατούλης είναι Αρκάς και ο Μεσσηνιος Νίκας είναι ο εκλεκτός της ΝΔ ! Διαλέγεις και παίρνεις .... Καλό θα ήταν η ΝΔ να στήριζε Τατούλη! Αυτό βέβαια είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία που είναι γνωστή ! Οχι όμως και διχασμός των ΝΔκρατών !!!!!

Ρε τι μαύρισε ο καιρός την ώρα της επίσκεψης του κ.κ.αρχηγού της ΝΔ.... αλλά και τι ήλιος βγήκε όταν αυτός ανεχώρησε από την περιοχή μας, ευτυχώς....... γιατί μπορεί να μας έβρισκε καμιά συμφορά! Το κλάμα θα πέσει την Κυριακή το βράδυ στη ΝΔ, απλά κύριοι μία ήτα είναι!

Συμφωνώ απόλυτα ιλουμινάτι...δοκιμάστηκε δις ο Πέτρος και απέτυχε παταγωδώς. Ώρα για αλλαγή.

ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ

@Κώστα - Είδαμε την ...κατάντια της ΝΔ στις ευρωεκλογές και στις Περιφέρειες. Συριζαίικη προπαγάνδα θυμίζουν αυτά που γράφεις. Ο Κυριάκος σιχαίνεται να χαιρετάει τους πολίτες; Σε ηλίθιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι; Μια χαρά άνθρωπος είναι ο Κυριάκος. Καμία σχέση με λαϊκισμό και παραμύθια. Εργατικός και με αλήθειες. Ο Σμυρνιώτης επίσης μια χαρά για δήμαρχος, πολύ καλύτερος του γιατρού.

ηρθε ο κουλης σημερα και συνεφιασε και ξεκινησε να ψιλοβρεχει,τη κυριακη θεωρω πως ο τατουλης θα παρει το αποτελεσμα (προσωπικα δε θα ψηφισω ΚΑΝΕΝΑΝ) αν τη χασει και ο σμυρνιωτης που το θεωρω πιθανο ,παει θα βγαλει ονομα ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ

Ο Σμυρνιώτης έχει ένα βαρίδι από τότε που εκτέθηκε για τη Νομαρχία Αρκαδίας απέναντι στον Νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ως υποψήφιος του Πέτρου Τατούλη. Αυτό τον συνοδεύει όπως συνοδεύει και τον Τατούλη. Την Κυριακή το βράδυ θα το θυμηθούν πολλοί και θα το μάθουν περισσότεροι.

@15.40 . -Μάλλον το μάτι σου ήταν μαύρο όπως και η συριζέικια ψυχή σου ! Θα σου περάσει όμως με λίγη βαζελίνη και ξυδάκι !

Βλάση σένα μήνα θα ψαχνεσαι .κοίτα ρε που καταντήσαμε μας προεκυψε ποιος ΟΒλασακης Νεοδημοκράτης χα χα χα ,πίσω όμως έχει ηαχλαδα την ουρά να το θυμάσαι.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!!

Τα καλα του παρελθοντος παλι θα εχουμε.πριν 4 ετη ηταν ο Δρακος τωρα ειναι ο Νικας.ατυχεταστατες επιλογες για την παραταξη.το μαντρωμα εχει τελειωσει προ καιρου.αφηστε τον κοσμο να επιλεξει ελευθερα .

"Γιώργο" είσαι τόσο κοντά στην παράταξη που δεν ξέρεις ότι ο Δράκος ήταν υποψήφιος 9 χρόνια πριν...στις προηγούμενες η στήριξη από ΝΔ ήταν ευπρόσδεκτη από τον Πετράν. Ψηφίστε πάλι τους γνωστούς για να χαθούν άλλα 4 χρόνια.

@18:10 όποιον μας αρέσει θα ψηφίσουμε ! Εσείς ψηφίστε τον μπαρμπανικα τον οραματιστή που δεν έχει καταθέσει ενα ριμαδο προγραμμα . Να ξέρουμε και πως θα έρθει αυτή η ανάπτυξη που λέτε όλοι σας

Δηλαδη πήραμε σφουγγαρι και σβήσαμε τα 221. 000.000 ευρώ που χρωστάει η ΝΔ ,τη Siemens , τον Χριστοφοράκο ,τον παιδεραστή σύμβουλο του Κούλη ,το 5ευρο για τηντα νοσοκομεία ή κέντρα υγείας που έχτισε ο ΄Ελληνας φορολογούμενος,το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ,τις απολύσεις καθηγητών ΕΠΑΛ ειδικοτήτων υψηλής ζήτησης ,το δάνειο του ΚΥΡΗΚΑ ΧΑΝΙΩΝ , τους ΄Αδώνηδες ,Βορίδηδες κ.λπ με φασίζουσα ιδεολογία,τις δηλώσεις στελεχών της για περικοπή συντάξεων ,για ιδιωτική ασφάλιση των εργαζομένων ,για γκρέμισμα των νοσοκομείων κ.ά και τώρα γλείφουμε εκεί που μα έχ,σαν,άξιοι της μοίρας μας

Ψηφίστε τους και θα μας νοικοκυρέψουν οι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ (ΑΦΜ: ΚΙΝΑΛ ελέω χρεών), ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Θα εγκαινιάσουν το τζαμί στο βοτανικό, θα δώσουν Θράκη και συνδιαχείριση των κοιτασμάτων στο Αιγαίο, θα φέρουν το 5ο μνημόνιο και κάτι καραβιές λαθρό. Μωραίνει ο κύριος ον βούλεται απωλέσαι.

Ικανές κυβερνήσεις είναι σε χώρες που δεν είναι αποικιες.Τωρα στην δίκη μας αποικία τι περιμένετε ;

Φιλε15:33 έχω την εντύπωση ότι ο Κώστας τζιουμης είναι δήμαρχος.πριν αρχίσεις να βρίζεις μάθε, σκέψου, ενημέρωσου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.