Δηλώσεις του Κώστα Βλάση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελποννήσου

Δηλώσεις του Κώστα Βλάση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελποννήσου

Ιούνιος 03, 2019 - 01:39
24 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις έξω από το εκλογικό κέντρο της "Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο" μόλις έγινε γνωστό ότι Παναγιώτης Νίκας κερδίζει την εκλογική αναμέτρηση από τον Πέτρο Τατούλη. 

Μετά απο την ερώτηση δημοσιογράφου "για ντέρμπι - θρίλερ που δεν τελικά δεν ήταν" είπε:

"Δεν νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός αυτός σωστός είναι για αυτή την εκλογική αναμέτρηση και καλύτερα να μην δίνουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Νομίζω ήταν ο αγώνας πραγματικά ήταν για το τι θέλουν οι Αρκάδες, οι Πελοποννήσιοι για την πατρίδα μας. Και το αποτέλεσμα, η πελοποννησος αλλάζει σελίδα.

Είπε κάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγο... Ότι όλη η Ελλάδα βάφτηκε μπλε... αλλά δεν είναι το μπλε της Νέας Δημοκρατίας αλλά το μπλε της πατρίδας και ειδικά για την Πελοπόννησος πιο πολύ απο ποτέ και πιο πολύ απο άλλη περιφέρεια. Είναι νίκη των πελοποννησίων η οποία ξεπεράνει όλες τις διαχωριστικές γραμμές και είναι μια νίκη στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα που κέρδισε το ήθος, η εντιμότητα, η αποτελεσματικότητα, η σύνεση, η συνεργασία.

Δεν ειναι μέρα για πανηγυρισμούς. Είναι μέρα για περισυλλογή σκέψης γιατί αυτό που θέλουμε ειναι να κάνουμε τα πάντα για ένα καλυτερο μέλλον για την Πελοπόννησος είμαστε σίγουροι οτι θα το πετύχουμε. Ειναι εδώ οι συνεργάτες του κ. Νίκα θα δώσουν τα πάντα αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί μέσα σε μια εκλογική διαδικασία υπάρχουν και τραυματισμοί. Από μια εκλογική δικαδιασία υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. 

Από αυριο κιόλλας πρέπει να επουλώσουμε όλες τις πληγές, να δουμε αυτά που μας ενώνουν, να βάλουμε στην άκρη αυτά που μας διχάζουν και ολοι μαζι να παλέψουμε μαζί για καλύτερο αύριο."

Στην συνέχεια ο κ. Βλάσης μετέβη στην Καλαμάτα για να συγχαρεί τον κ. Νίκα. Εκεί ήταν και ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος από την παράταξη του κ. Γιάννη Μπουντρούκα ως εκπρόσωπος τύπου της Πελόποννησιακής Συμαχίας

 


24 Σχόλια

Κώστα βλέπω πολύ κόσμο δυσαρεστημένο μαζί σου. Άκου τις καμπάνες που χτυπάνε γιατί δε σε βλέπω καλά.

Αντε τώρα να συγχαρείς και τον κολητό σου τον Σμυρνιώτη. Εσύ και ο Τσαμούλος τον καταστρέψατε. Αλλά τι σε νοιάζει. Σε διπλό ταμπλό το έπαιξες. Τώρα θα έχεις αγκαλιές με τον Τζούμη. Τον ίδιο όρκο δώσατε.

Μετά τα κρυφά παιχνιδάκια που έπαιξες θα μας βρίσκεις πάντα απέναντι ή μάλλον να κοιτάς χαμηλά μήπως μας δεις κάτω από κανένα τραπέζι!!

ώστε και οι πασοκοι με τη ΝΔ τα βρηκαν παλι. γιατί δεν ενώνεστε ρε μάγκες αφού μετά την συγκυβέρνηση δεν έχετε κάποια διαφορά μεταξυ σας... και οι 2 με το συριζα τα εχετε

Ο Κωστάκης που το έπαιξε διπλό ταμπλό στην Τρίπολη θα το πληρώσει ακριβά. Για αυτό παρά την νίκη τη Νίκα ήταν σαν την μεγάλη Παρασκευή. Έρχεται τσουνάμι για το πουλέν

Εισαι ανεπιθυμητος στην Αρκαδια υποχθονειε!! Κυριακη κοντη γιορτη..7/7/19! Θα χωθεις στο λαγουμι σου!! Καλα ρε Μπουντρουκα δεκανικι της ΝΔ καταντησες?!..ουστ υποκριτες και φαρισαιοι...

Κουράσατε οι τοπικιστές. Χωνέψτε το αποτέλεσμα και μην βλέπετε τα πράγματα μονόπλευρα. Αν δηλαδή ο Μεσσήνιος Νίκας σε δυο χρόνια λύσει πχ το πρόβλημα των σκουπιδιών που ο Αρκάς Τατούλης δεν έλυσε σε 9, τι θα έχετε να πείτε;

Διορθώστε το ρεπορτάζ σας κύριοι. Ο Βλάσης πρώτα συνεχάρη τον Κώστα Τζιούμη για τη Νίκη του. Μετά πήρε το χαρτί επαναδιορισμού της ΔΕΥΑΤ.... και στο τέλος πήγε στην Καλαμάτα να συγχαρεί τον Νίκα.

Τώρα ο Κωστάκης θα έχει μεγάλο πόλεμο μπροστά του όσο και αν προσπαθεί να θάψει το τσεκούρι. Το αν θα του βγει σε καλό ή κακό άγνωστο αλλά τον πόλεμο θα τον έχει ας ελπίσουμε να μην είναι θύματα οι Αρκάδες σε αυτό το έργο γιατί εκεί το κόβω να πηγαίνει... Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω τα σπασμένα κανενός οπότε καλά θα κάνει και ο Κωστάκης και ο αρχιερέας ο Πετραν να βρουν μια άκρη μεταξύ τους γιατί τους βλέπω να τους τρώει η μαρμαγκα

Θυμάστε το 1981 ποιός κουβαλούσε το φέρετρο της ΝΔ; Τώρα ειδοποιείστε τον να κουβαλήσει το φέρετρο της έδρας της ΝΔ!! Ήγγικεν η ώρα!!

Γνωριζουν στη ΝΔ οτι ο κ.Βλασης προωθουσε συγκεκριμενο (συναδελφο του) περιφερειακο υποψηφιο;Ειναι εντιμο αυτο;

ΚΑΝΩ ΜΙΣ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.Ο ΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 17 ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ. Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΕΥΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΒΛΑΣΗΣ Ο ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ .

Ευχομαι στις 7/7 να ειναι η τελευταια φορα που θα δουμε τον Βλαση με νδ. Πρεπει και θα τιμωρηθει. Ειναι επικινδυνος για το κομμα.

Αυτές τις εκλογές κατάλαβα τα εξής: Νίκησαν οι προδότες της Αρκαδίας (Κ.Β.) Νίκησε η αποχή. Νίκησαν οι αθίγγανοι (πόσο τυχαίο ήταν ο γάμος ρομά παραμονή των εκλογών;)

Ρε Dimitrios Alexo... δεν σκέφτηκες ότι λέγοντας αυτά που κατάλαβες, αποκαλύπτεις το βαθμό νοημοσύνης σου;

Ακούγεται ότι ο Σμυρνιωτης στήριξε Τατουλη λογικά με αντάλλαγμα τη στήριξη Τατουλη διαφορετικα είναι χαζός που δεν είναι. Πως εξηγείται ότι ο Τατουλης στο Δήμο πήρε 66% και ο Σμυρνιωτης 48; Επίσης, αφού ο Σμυρνιωτης είχε στήριξη Τατουλη και εστω την επίσημη Βλασση έπρεπε λογικά να πάρει κάπου 70% ακόμα και αν ο Βλάσης πριμοδοτησε Τζιουμη... Πως ρε μάγκες αφού αλληλοστηριχθηκαν Σμυρνιωτης και Τατουλης ο πρώτος πήρε 48 και ο δεύτερος 66 στον ίδιο Δήμο;

Συριζαιος με τους προδότες; Εσύ πέρα από ηττημένος είσαι και για τα μπάζα

Ο Τατούλης δεν μπορεί να διαπραγματευθεί πλέον τίποτα με τη Ν.Δ., ενόσω και ενδεχόμενα θα βγουν διάφορα μέχρι την 7η Ιουλίου 2019, αναφορικά με την όλη διαχείριση. Η εξουσία ποτέ δεν διαπραγματεύθηκε, ακόμα και όταν συζητά!

Βλαση κατέβα καλύτερα με το ΚΙΝΑΛ στις βουλευτικές ή καλύτερα μην κατεβαίνεις καθόλου. Ας σε ψηφίσουν οι Πασοκοι φίλοι σου που τους έδωσες τον δήμο. Απο εμάς τελείωσες .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.