«Καρφιά» και υπονοούμενα Σμυρνιώτη (pics,vid)

«Καρφιά» και υπονοούμενα Σμυρνιώτη (pics,vid)

Ιούνιος 02, 2019 - 22:44
32 σχόλια

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογική ήττα της δεύτερης Κυριακής, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Τρίπολη» Γιάννης Σμυρνιώτης, κάτοχος της πλειοψηφιας των εδρών στο Δημοτικό Συμβούλιο, ευχαρίστησε ολόθερμα τον κόσμο που εμπιστεύτηκε την παράταξη, και υπογράμμισε:

«Οι δημότες της Τρίπολης επέλεξαν ως δήμαρχο της Τρίπολης τον Κώστα Τζιούμη. Τον συγχαίρω από καρδιάς. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους περίπου 11.000 συνδημότες μας που δεν υπέκυψαν στις Σειρήνες. Η πρόταση που καταθέσαμε υπερψηφίστηκε με μεγάλη διαφορά την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών. Οι πολίτες δεν επέλεξαν εμένα να υλοποιήσει αυτή την πρόταση. Είμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας, που είναι η βούληση του λαού της Τρίπολης».

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Νίκο Τσιαμούλο, καθώς και υποψήφιους άλλων συνδυασμών που στήριξαν την πρόταση που υποβάλαμε τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Μια πρόταση η οποία συγκροτήθηκε πάνω στο τραπέζι. Δυστυχώς κάποιοι άλλοι επέλεξαν να λειτουργήσουν κάτω από το τραπέζι σε συμφωνίες που δεν ξέρω από πού και πώς προέρχονται.»

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου.

 


32 Σχόλια

Μια ζωή τα ίδια πράγματα ρε Γιάννη. Μήπως πάλι τρέχεις στα εκλογοδικεία. Εδώ έβαζες τα διάφορα site να ρίχνουν τόνους λάσπη στον Τζιούμη. Να θυμάσαι η απλή αναλογική δεν είναι όπως την φαντάζεστε!. Υπάρχουν και άμυνες, γι΄ αυτό συνεργάσου. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ!! ΤΕΛΟΣ!!

Ρε Γιάννη, ρε Τζιώλα, ρε Κουκάκη, τη πρώτη Κυριακή σας έφεραν το Σαμαρά, τη δεύτερη το Μητσοτάκη. Για ποιες σειρήνες μιλάτε ρε;;;;;;;;;;; κΙα κάνετε την Ελένη τη τζανή να κλαίει

νόμισες ότι με τον Κούλη θα καθαρίσεις; υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου και γι' αυτό τιμωρείστε

Αλήθεια απόψε που ήταν Ο καλτεζιώτης, ο τέως Υπουργός, Ο Κοσμίδης, Ο Μπρακουμάτσος, ο Τσιαμούλος, Η doretta Ο σωτηρόπουλος και κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.

τα θες και τα λες αυτα ρε γιαννακη η σου ξεφευγουν? ευχαριστεις το τσαμουλο,και ΑΛΛΟΥΣ χωρις να ονοματιζεις,δλδ εχεις κανει συμφωνιες χωρις να ανακοινωσεις επισημα,και ταυτοχρονα μιλας για κατω απο το τραπεζι για τους αλλους? ποσο ξεφτυλα πια,νικολακη αρεσε το παγωτο και ηταν και κασατο? εκει ρε ,μια ζωη χαμενος γιατι αυτο σου αξιζει,καθηστε τωρα 4 χρονακια στην εξεδρα ,μαζευτηκατε ολοι και σας στριμωξε στη γωνια ενας ανθρωπος μοναχος του,που να το πεις

ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ;ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!!

καλα ολη η τριπολη γνωριζε γιαννη μου τι παιζει , εσυ δεν πηρες χαμπαρι τιποτα? αφου το πηρες εστω και τωρα ανοιξε το στομα σου,

Δεν είδαμε δήλωση του Τσιαμούλου! Που είναι το αγόρι;;;;;;;; Υποθέτει οτι με τις έξι έδρες που εξέλεξε θα γίνει ρυθμιστής. Δεν γνωρίζει το τρελό αγόρι, ότι μέχρι τον Οκτώβριο το πολύ θα είναι μόνος!! Γεια΄σου Νικόλα ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ........ Η ΤΕΓΕΑ ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ.

ΞΈΡΈΊΣ ΓΊΆΤΊ ΈΧΆΣΈΣ ΓΊΆΝΝΆΚΉ....??? ΡΏΤΆ ΤΌΝ ΜΠΌΖΌ.......ΤΌΝ ΚΆΡΆΛΉ......ΤΌΝ ΜΠΊΣΊΌΎΛΉ.....ΚΆΊ ΆΛΛΌΎΣ ΠΌΛΛΌΎΣ........ΆΛΛΆ ΡΏΤΆ ΊΔΊΆΊΤΈΡΆ ΚΆΊ ΈΚΈΊΝΌ ΤΌ ΠΆΊΔΆΚΊ ΆΠΌ ΤΌΎ ΜΆΝΆΡΉ....ΞΈΡΈΊΣ ΈΣΎ.....!!!

Ενώ εσύ με τον Μέλλο παίξατε καθαρό παιχνίδι Γιαννάκη εεεε Σας έστειλε σε μόνιμες διακοπές εσένα, τον Παυλή και τον Τσιαμούλο ο Τζιούμης Αντε γεια

"προφάσεις εν αμαρτίαις" πάτα να δεις τι σημαίνει φίλε Γιάννη. Το γεγονός είναι ΕΝΑ για δεύτερη φορά έβαλες αυτογκόλ και έχασες το Δήμο, για την ακρίβεια ΧΑΣΑΜΕ το Δήμο ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ. Ψάχνεις να βρεις ποιος φταίει ? κοίτα τον καθρέφτη, κοίτα το φυλλάδιο του συνδυασμού σου με τα πρόσωπα των υποψηφίων σου. Νόμιζες ότι μπορείς να είσαι και με τη μπάλα και με το μπαλί? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ...... ΦΤΑΙΣ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους κυκλοφορούν στη ΙΒ στο ύψος όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο Σμυρνιώτη, γιατί υπάρχουν πολλές μπανάνες στον πεζόδρομο. Κίνδυνος ατυχήματος!

τα σούρτα φέρτα και οι καφέδες του επικοινωνιακού συμβούλου -φέροντα μπανάνες - με τον αδερφό Πέτρου δεν έφεραν αποτέλεσμα, κρίμα!!!

Ο Νικόλας θα κάνει κάποια δήλωση ή ειναι ακόμα κουρασμένος από την αλλαγή δεδομένων;;

«όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα!» . Την έφερες στον Πέτρο με την ΝΔ αλλά την πάτησες ΕΣΥ πρώτος ....... πάλι ! Πολύ κλάμα........

Οταν εχεις στη παραταξη σου τον διαχειριστη ιστοσελιδας που στις προηγουμενες εκλογικες διαδικασιες σε γονατιζε απο τις αποκαλυψεις και ειναι γνωστος στο τροπο με τον οποιο κινειται, δε δικαιουσαι να μιλας και να αφηνεις υπονοουμενα για υπογειες συμφωνιες. Εσυ τις εκανες και μας το λες ανοιχτα, ειναι δεδομενο γιατι αλλιως ουτε 35% δε θα χες στο 2ο γυρο. Περαστικα σας

Γιαννάκη μέγα λάθος που δεν βγάλατε τους σταυρούς στην δημοσιότητα. Όταν ο κόσμος βαδίζει στα τυφλά αλλάζει γνώμη με το παραμικρό. Την πατήσατε.

Αλλα 4 χρονια στην απ εξω! Εχεις πολυ δουλεια τωρα,για να ετοιμαστεις για τις επομενες εκλογες.Πετα τα βαριδια απο την πλατη σου ψαξε και βρες νεους ανθρωπους να αγαπανε και να ειναι προθυμοι να δουλεψουν για την πολη,και να ξαναπροσπαθησεις.

ο τσιαμουλος ειναι κουρασμενος απο την αλλαγη δεδομενων!! χρειαστηκαν εκατομμύρια τεραμπαιτ .... ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!!

Ο Νικολας απλα ΚΑΗΚΕ.Εδειξε απρεπεια,και δεν σεβαστηκε ολους οσους σταθηκαν στο πλευρο του και αγωνιστηκαν πλαι του.Στις επομενες εκλογες,δεν πιστευω να εχει το θρασος να ζητησει απο κανεναν Τριπολιτη,να τον πλαισιωσει στο ψηφοδελτιο του.Παει αυτος πολιτικα μας αφησε χρονους Πιστευε οτι θα κανει τον Αντιδημαρχο αλλα!!.Ο Γιαννης με 2Ν,τωρα.Πιστευε οτι θα στηριχθει απο τους Νδημοκρατες της Τριπολης αλλα αυτοι ειχαν αλλη αποψη τελικα.Ξεκαθαρισε την θεση σου πλυνε τα πιατα σου που λεει η πιατσα και ξαναβαλε μπροστα με νεο κινητηρα ,πετα τον παλιο ειναι παλιας και ρυπαντικης τεχνολογιας.

Απορώ γιατί ο κόσμος πέφτει απο τα σύννεφα για τον Τσιαμούλο.. Το debate το είδαν οι ψηφοφόροι του? Τον πόνεσε αρκετά τον Σμυρνιώτη, δεν πειράζει την επόμενη πάλι... Καθίστε τώρα όλοι μαζί και κάντε κάτι για τον Δήμο.

Ρε Νίκο, τί έγινε ρε μανάρι και ξαφνικά σταματήσατε εσύ και το γραφείο σου να μας τα ζαλίζετε με σχόλια του τύπου "Τί καλό παιδί ο Νίκος", "πάμε να αλλάξουμε τα δεδομένα", "φάτους Νίκο", "γερά ρε Νικόλα" και άλλα τέτοια φαιδρά και γραφικά, που υποτίθεται ότι τα έγραφαν κάθε φορά διαφορετικά άτομα; Έπεσε βαριά η ###τσα του τσολιά; Γι' αυτό υπάρχουν τα φαρμακεία ρε μανάρι. Για να παίρνεις βαζελίνη και να γλιστράει πιο εύκολα

κλαιω για τα σχολια που γραφετε για το νικολακη,σιγουρα τα αξιζει ολα αυτα που του σερνετε,μην πω και κατι παραπανω,νικολακη οπως καταλαβες εχεις τελειωσει ,πλακα θα εχει να σε δουμε να παρακαλας να σε ψηφισουμε σε επομενες εκλογες

Περαστικά σου Γιάννη .Στη φέρανε οι νουδούλες .Καλά σου κάνανε.Στις προηγούμενες δεν απέτυχες;άφησε και κανέναν άλλο να δοκιμάσει αλαζόνα υπερόπτη.

Το ποιος έκανε υπόγειες συνεργασίες φάνηκε από το αποτέλεσμα . Ο Γιάννης και ο Νίκος απάντησαν τίμια στον κόσμο από την αρχή. 'Αλλοι έκαναν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι που θα φανούν και στην πορεία, μακάρι να μην το πληρώσει ο δήμος και πάμε άλλα 4 χρόνια πίσω , γιατί τότε πάει η Τρίπολη θα πρέπει να την ξεχάσουμε.

Συγχαρητήρια στον κ.Τζιούμη για την εκλογή του.Άψογος.ειλικρινής και ντόμπρος δεν κρύβεται ποτέ, και πιστεύω ακράδαντα ότι θα ωφεληθεί ο δήμος μας .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.