Δήλωση Γιώργου Κατσιρούμπα για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019

Δήλωση Γιώργου Κατσιρούμπα για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019

Μάιος 31, 2019 - 08:02
1 σχόλια

Φίλοι και φίλες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συστρατεύτηκαν και έδωσαν τη μάχη των εκλογών μαζί μας. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Οι (για πρώτη φορά) δύο εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λ.Σ. έχουμε επίγνωση των ευθυνών μας. Σκοπός μας είναι να αποτελέσουμε το συνεπές και μαχητικό στήριγμα των εργαζομένων, για ενδυνάμωση του εργατικού - λαϊκού κινήματος της Μεγαλόπολης, στην αντεπίθεσή του απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική. Στην οργάνωση της καθημερινής πάλης, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών μας.

Εμείς δενκοροϊδεύουμε μεψεύτικαπαιδαριώδηαφηγήματαπερί "ικανώνδημάρχων” πουθασώσουντηνπόληκαιτολαότης καιθατημετατρέψουνσενησίδαευημερίας,σεμιαχώραπουολαόςτηςβυθίζεταισεμόνιμηανεργία, μόνιμη "ευέλικτη" ψευτοαπασχόλησηκαιανασφάλεια.

Τα λαϊκά στρώματα της Μεγαλόπολης,δεν έχουν να περιμένουν τίποτα το πραγματικά καινούριο από τους υπόλοιπους συνδυασμούςαλλά και όποιον εκλεγεί δήμαρχος.

Η ευκολία στις μετακινήσεις τους προεκλογικά, το παρελθόν τους και η ανυπαρξία όχι μόνο διαφορών, αλλά θέσεων, είναι εγγύηση ότι θα υπάρχει μεταξύ τους συνεργασία την επόμενη μέρα. Γιατίσεόποιοχώροκιανείναι, ταίδιασυμφέρονταεξυπηρετούν.

Καλούμε τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα την νεολαία, στο ΄β γύρο,  να εκφράσουν την αντίθεση τους με άκυρο ή λευκό στην κάλπη και όποιον άλλο πρόσφορο τρόπο νομίζουν.

Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν. Δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντι τους σε κάθε αντιλαϊκή επιλογή τους.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση

Κατσιρούμπας Ε. Γεώργιος.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η σχολή σκέψης των Κουτσούμπα-Λαφαζάνη-Χάγιου-Νταβανέλου κλπ, δυστυχώς έχει παραμείνει στο μακρινό παρελθόν των βίαιων διαχωριστικών γραμμών, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταλάβουν την αναγκαιότητα των κοινών αγωνιστικών μετώπων μέσα στο λαϊκό κίνημα. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν μπορεί να παίξει κανένα απολύτως ουσιαστικό ρόλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.